Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
válasz
ObiGabi
üzenetére
Én most nem rég találkoztam először ezzel a játékkal, és még sehol nem hallottam erről. Már egy idelye van egy 8530-am, ami ezen kívül tökéletesen működött. Az F1-es menü megjelenítésekor schift nem jelenik meg, az újnál pedig nem ültem bele. Még tegnap egy másik oldalról leszedtem, és kipróbáltam rögtön ezt, és többet nem is foglalkoztam vele. Viszont az enyémnél a vacs által javasolt space működik.
Mindíg tanul az ember valamit, és pont ezért van a fórum is. A kevésbé tapasztaltaknak tudnak segíteni a régi motorosokMindkettőtöknek köszönöm!

Végre van egy tökéletes 8530, vagy legalábbis most már tudok róla.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Filmvilág
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 EXPO/XMP - 2 év garancia
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 10 WI-FI+Cellular 64GB Silver 100% (1év Garancia)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mindíg tanul az ember valamit, és pont ezért van a fórum is. A kevésbé tapasztaltaknak tudnak segíteni a régi motorosok