Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tttzshd
tag
nem ültetni kell ...hanem egyből letehető nagy fát veszel (easy módban próbáltam) 7 ezerért amit pár perc alatt kivágsz és be is dobod egyből a tóba a fatelepen ..nekem 50k volt a legtöbb 1 fáért...az hogy könnyűn vagy nehezen játszol,nem látom értelmét ezek után ....bár azért ez még mindig jobb mint ha csalnál

-
zsiz
őstag
a '13-ban is tudott műtrágyázni. a gép elejére a műtrágyaszóró, hátulra a vetőgép. szóró beindít majd munkás felbérel és megcsinálta szépen. viszont a '15-ben ez nekem nem működött, kikapcsolja a műtrágyaszórót mikor elkezd vetni. külön, csak magában a műtrágyázást viszont megcsinálja. lehet hogy itt is meg tudja egyszerre csinálni, csak másik gép kell hozzá, azt nem próbáltam.. nincs feleslegesen elszórható pénzem, csalni meg nem akarok

-
WhiteHawk24
tag
Nem kell a munkásnak semmi a trágyázáshoz. Üres tartállyal is vígan eldolgozik. Csak pénz kell neki. Egyébként minden trágyázási módszerrel elboldogul a munkás. Talán csak a kombájn kiürítése és a termés elszállítása az amit nem tudnak elvégezni.
Egyébként van valami különbség a trágyázási módszerek között, vagy mindegyik duplázza a termést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

leszedtem egy gyári modot egyből beadta..