Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoja
tag
válasz mokas_gizi #35283 üzenetére
Hát ez engem is érdekelne. Január óta vagyok blokkolva a Marketplace-ről, elég nagy érvágás nekem. Röhej, hogy mezei felhasználóként semmit se lehet elérni ezügyben.
[ Szerkesztve ]
-
szoja
tag
Marketplace tiltásra az új account sem feltétlenül megoldás:
-
szoja
tag
válasz KonzolKartel #34017 üzenetére
Ha nem a testreszabott Marketplace élményt kéred, akkor történik ez. Logikátlan, nem ergonomukis megoldás, én se értettem elsőre :/
-
szoja
tag
válasz classic B #33995 üzenetére
Van ebben igazság, eddig is voltam ott (és máshol is), most sincs másként. Viszont a FB-n tag vagyok néhány egyedi területre specializálódott adásvételi csoportban, amik most használhatatlanok számomra, ezekek egyelőre nem találtam külső alternatívát. Itt jelenleg sajnos megkerülhetetlen a platform, ezért is fáj ennyire...
[ Szerkesztve ]
-
szoja
tag
válasz classic B #33969 üzenetére
Én ezen teljesen kivagyok. Most már több mint egy hónapja le vagyok tiltva a Marketplace-ről. Többször kértem ellenőrzést, nem történt lóf*** sem... Most megjött ez a választós link, hogy testreszabott vagy generikus Marketplace élményt szeretnék, mondom hurrá, talán valamit csináltak. Kérem a testreszabottat, az eredmény ugyanaz a letiltott státusz értesítés. Megnyitom újra a választópanelt, mondom akkor legyen generikus, próbáljuk ki, mire jó, emailen fognak érkezni az üzenetek, mondom oké. Tök jó, látom a hirdetéseket (az adásvételi csoportok kivételével), gyorsan fel is töltök egy sajátot, nézzük, hogy működik. A végén meg kell erősíteni az email címem, kapom a mailt, kattintok, majd bejön a letiltós oldal megint... Viszont! Egy kicsit másként néz ki, itt leírják, hogy gyanús tevékenység miatt van letiltva, de kérhetem a felülvizsgálatot. Uccu, végigkattintgatom, jelzem nekik hogy nem csináltam semmit, jön a mail, hogy nyitnak rá egy esetet, majd tájékoztatnak az eredményéről. 2 mp-en belül jön még egy mail, hogy megvizsgálták (gondolom script check), a panaszom jogos, a fiókot visszaállítátták! Éljen Megyek is fel az oldalra, rányomok a Marketplace menüpontra és....... ki lehet találni, mit látok itt.
Szóval részemről ez az egész csak azt erősíti, hogy a kódjuk továbbra is szar, és azt se látják át, milyen változtatásuk mit okoz. Szóval akinek jelenleg nincs már Marketplace elérése, az a fentiek alapján szerintem forever temetheti az egészet. Abban sem vagyok biztos, hogy egy új fiók nyitása megoldást jelent-e, mert bármikor elszaródhat ott is minden. Van olyan ismerősöm, aki soha semmit nem adott el, nem is vett itt semmit, csak nézegetni szokta a kínálatot, mégis letiltotta a scriptjük a Marketplace hozzáférését. A Redditen olvastam olyan ellenőrzött felhasználóról, akinek van support elérése a FB-hoz (havidíjat fizet, cserébe ellenőrzött személyi adatai vannak, és kap támogatást, ha gondja van). Az elmúlt fél évben 5x javították neki a Marketplace-t, 5x romlott el újra, legtöbbször pár órán belül. Teljesen reménytelen az egész...
[ Szerkesztve ]
-
szoja
tag
válasz ledgeri #33871 üzenetére
Hát, én pl. pont ez a kategória vagyok. 2007-ben regisztráltam, 900+ ismerős, de ami ennél is fontosabb, vállalkozások oldalait is adminisztrálom, több csoportban is benne vagyok, van ahol adminként is. Na, ezt újra felépíteni, beállítani, az nem kis munka, és ahogy mondtátok is, semmi garancia nincs rá, hogy 2 hét múlva ne történjen meg ugyanez még egyszer... vagy bármikor, akár egy másik funkciónál is.
Az egész Facebook amúgy egy túlburjánzott, sokváltozós, nem túl jól strukturáltan felépített átláthatatlan kódhalmaz, ami ráadásul folyamatosan változik, gyakran úgy, hogy az egyes modulokban lévő hivatkozások sem követik le. És akkor ebbe próbálnak beleszólni mindenféle félautomatikus vagy automatikus módon, scriptelve, ahol aztán hullik a forgács rendesen. Vállalkozásként megszámlálhatatlan, hogy az elmúlt években hány ilyen változást kellett lekövetni, és a vége mindig az volt, hogy még több hirdetési pénzt kellett beleölni a rendszerbe, hogy ugyanazt az elérést hozza a hirdetés... Szóval az egész platformmal baj van, nem is kicsi - a fél világ ezen lóg, üzlet, marketing, média, politika - úgy ahogy van, ez egy időzített bomba, szerintem. Csak idő kérdése, hogy a jelen állapotából kiindulva mikor omlik össze az egész struktúra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest