Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz mikk2000 #26903 üzenetére
Üdv,
Nálam még megy a klasszikus felület.
Ismerőslista:
Idővonalad-> Ismerősök (itt szerepel az összes ismerősöd)."Második, ami miatt az ismerős lista kellene, mivel az általam leggyakrabban használt fb funkció az, hogy beállítom hogy ne kapjak semmilyen értesítést/hírfolyam bejegyzést az ismerősöktől (időrabló baromságok), a "régi" felületen ezt simán meg tudtam tenni egyenként a kritikus emberekkel, most viszont nem találom ezt a lehetőséget hogy hová dugták el, köszönöm."
Ha valaki posztol valamit a hírfolyamban a neve mellett továbbra is ott van ez: "...", aminek legörgetésével tudod szabályozni mik jelenjenek meg az adott ismerőstől a hírfolyamban, valamit az értesítés beállításaid megmaradtak, az új felülettől függetlenül... -
Essejó
veterán
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz mikk2000 #20015 üzenetére
De értem.
Ha megnézed a láthatósági beállításokat, akkor abból kiderül, hogy kik láthatják, ha egy csoport tagja vagy.
PL.: Ha egy nyilvános csoport tagja vagy azt nem tudod elrejteni senki elől, mert nyilvános... mindig a csoportbeállítások számítanak.[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz mikk2000 #20013 üzenetére
Üdv,
Mit jelentenek a csoportok adatvédelmi beállításai?#20004 erahurka
Nagyon szívesen![ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz mikk2000 #19380 üzenetére
Én a Total Commandert szedtem le a Playből... Amúgy sem árt egy ilyen ha fent van...
De ez most ilyen kivételes helyzet ami nálad van. Egyelőre próbáljuk kitalálni, hogy mi a gond...[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz mikk2000 #19375 üzenetére
Valószínűleg a fájltársítás nem történt meg... Nálam Google Drive alkalmazása kezeli a pdf fájlokat... Esetleg gyors megoldásként kipróbálhatod... De érdemes lenne valami pdf fájlt letölteni és valami fájlkezelővel megnyitni a telefonon... hátha feldobja az alkalmazásválasztót.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
veterán
válasz mikk2000 #19314 üzenetére
1. Adott emberekkel létrehozol egy közös beszélgetést. Az új üzenet ikonra kattintasz, megadod a címzetteket és egy kis üzenetet írsz bele. (nem tudom hánnyal működik, lehet van egy limit és azért nincs hívás ikon nálad, neten azt olvastam 50-nel is működik...)
2. Fent a sarokban a hívás gombra kattintasz és várod, hogy mindenki becsatlakozzon.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz mikk2000 #19302 üzenetére
Nekem egy velem együtt három személyes beszélgetésben fent a jobb sarokban vannak hívás gombok is, és ha fölé viszem az egeret, akkor "group call"-t ír, szóval lehetségesnek tűnik a csoportos hívás is.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
veterán
válasz mikk2000 #18397 üzenetére
Addig van lehetőséged törölni, amíg csak üres karika van és nincs pipa
Az "elküldve" azt jelenti, hogy még nem kapott róla jelzést, a "kézbesítve" pedig, hogy már csippant pl. a telefonFelette pedig kérdezted a fórumkollégát a HD-ről: facebookon azt jelöli, hogy kb. 720x960-as méretre tömörítés helyett csak kb. 2048x1536 veszi le a küldött kép felbontását.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Robokutya
senior tag
válasz mikk2000 #15812 üzenetére
Na ja sejtettem .Már én is irkáltam nekik ebbe a közös jelentgetős oldalukon de amint ott is láttam több éves bejelentésre se reagáltak gondoltam hátha van valami ami elkerülte a figyelmem
Ezért is kérdeztem hogy ezt a részét scriptelni lehetne e valahogy.
Illetve ezért kértem egy elérhetőségüket hogy rájuk basszam a virtuális ajtót legalább[ Szerkesztve ]
-
Robokutya
senior tag
válasz mikk2000 #15808 üzenetére
Én a sima foxra értettem hogy újratelepítés után synkronizál.És igaz a synkhez be kell lépnem hogy elkezdje az átalakítást
A virtuálbox rendszert meg sajna nem bírja a notim pedig szükségem lenne rá mivel rendszergazda tanfolyamon vagyok.
A fényképet az innen leszedett alap böngészővel készítettem
http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable
ügyesebben is csinálhattam volna a képet hogy lásd a fejlécét hogy még a menüt se raktam ki a böngészőn.
Azé kíváncsi lennék rá hogy ha valaki telepakolja a könyvjelzőjét annak is ezt az üzit adja e.[ Szerkesztve ]
-
Robokutya
senior tag
válasz mikk2000 #15801 üzenetére
De hogy megnyugtassalak itt a kép hogy hiába portablezok ez facebook probléma és évek óta nem látott programozót ez a terület
Tehát a gond a képen
A trainsim clubb hivatkozást akartam kitenni ez úgy néz ki mintha sikerült volna de jön az üzenet és a következő ablakfrissnél már nincs ott a link.
http://kepkezelo.com/images/bjw0rne7po8dbnqq6wo4.png[ Szerkesztve ]
-
Robokutya
senior tag
válasz mikk2000 #15799 üzenetére
van chrome mellette és az nincs teleszemetelve, de ott is ugyan ez a bibi
ha meg központi a tárolás akkor meg mért nem frissül ez a része az oldalnak ha már totál kitakarítom a kedvencek oldalt már nincs benne saját csoport se akkor mért nem tudok újat kreálni?tényleg kéne beszélnem egy főmuftival mailben.
-
Kube
senior tag
válasz mikk2000 #15789 üzenetére
Én nem ismerem a pc verziót, de gondolom azon is dolgoznak. Lehet hogy nem mindegy mivel kezdődik a komment sem, szóval bármi lehet. Van egy tippem, hogy egyszerűen ilyen a program. Esetleg, ha nem szeretsz facebookon beszélgetni, akkor van a messengernek egy külön online felülete is. Én ezt használom és elég jó, próbáld ki ezt is, hátha bejön és nincsenek az adott problémák (legalábbis én nem tapasztaltam).
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
BandiHUN
veterán
válasz mikk2000 #15780 üzenetére
Elfelejtheted.Maximum írsz privátot valakinek,aki ismid onnan,és egyetért veled,hogy tegye ki valahová,amit gondolsz.A másik,hogy lezongorázod az adminnal privátban,vele van bajod...
Ha meg kiegyeztek,majd kéred,hogy törölje,ami rólad szól,de kicsi esély.Övé a csoport,te júzer vagy,valamiben nem játszottál szabályszerűen.Ha meg csak félreértés,vagy megbeszéled,vagy amúgy sincs ott keresnivalód.Írogatással meg ne törődj,vagy megvédenek a tagok,vagy nem...de ígyis-úgyis minden csoda 3 napig tart.Valamiért nem kellettél és kész.Offline se mész olyan csapatba,ahol a hangadó pikkel rád,mégha a többiek között van szimpi,akkor se.És offline se kérnének a magyarázatodból,ha elküldenének a halálf...ára.Ott is megkeresne a csoportból,akit érdekel maximum.
Ha innen kiraknak,ide se jöhetsz fel magyarázkodni "legálisan".Arról nem is beszélve,hogy admin azért van,mert ő navigálja a csoportot,és vagy elfogadod,mi van,vagy pápá,még az is kellene,ha visszajárhatna mindenki.Vélemény meg olyan,mint a s..lyuk,mindenkinek van,mégse érdekel a másiké.Kivétel persze erősítiSteam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
krizmo_
Topikgazda
válasz mikk2000 #10176 üzenetére
Ha nem vagy belépve nem vagy chaten ez ilyen egyszerű, ergo nem ír neked senki chatre, mert csak üzenetet tud küldeni. És kapsz emailt, de azt nem tudod külön beállítani, hogy csak erről kapj.....Rengeteg felhasználó van, nem lehet mindenkinek személyre szabni....Ha, annyira nem tetszik meg ledegradálod, akkor uccu neki javíts rajta, megteheted....
Az, hogy mennyire " infószipolyozó és adatgyűjtő" az tőled függ, csak azt tudja, amit te megadsz....szóval...érted... -
krizmo_
Topikgazda
válasz mikk2000 #10169 üzenetére
Ennyit tudsz beállítani, ezért küldtem, amúgy meg ha nem vagy facebookon nem kapsz chaten semmit, mert azt üzenet formájában kapod meg, chatelni azzal lehet, aki fent van.... És kapsz róla e-mailt, de külön ezt, nem tudod beállítani, régen lehet ma már nem lehet.....Amúgy az e-mailek fél órával az üzenet elküldése után érkeznek meg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest