Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
válasz
ledgeri #35215 üzenetére
Ezt jelenti:
Csak akkor kapja meg az SSO provider az email címet login with Facebook esetén, ha itt advanced access-ed van, és mivel a komplett autorizáció, a csoportok, a jogok email cím alapján vannak kezelve ha nem kapja meg az email címet semmit nem ér az egész.
Mindegy, hogy mivel lépnek be magán az oldalon (emaillel és jelszóval vagy meglévő sessionnel), amíg a facebook biztosítja az autentikációt addig ő dönti el mit ad tovább utána az SSO provider backendnek. -
domi007
őstag
Sziasztok,
Egy sima kis otthoni, pár barátnak működtetett oldalnál Facebook Logint használtam, mert ez volt a legegyszerűbb, aztán most amikor életre akartam kelteni kiderült, hogy nem lehet, mert a Facebook Loginhoz szükséges email cím jogot csak ellenőrzött üzleti felhasználók appjai kapják meg.
Gondoltam rendben van, beregisztrálom a családi céget, de az ellenőrzést már másodjára dobja vissza a facebook, természetesen indoklás nélkül.
Van valaki aki magyar céget sikeresen ellenőriztetett és el tudja mondani pontosan miket küldött be?
Amit én eddig próbáltam: e-cégjegyzékből letöltött igazolás, domaint megújító számla, rajta a telefonszámommal, illetve a weboldal https-en működik (ok, van rajta egy under construction felirat és ennyi, de most nehogy már egy komplett kamu weboldalt kelljen gyártanom a facebooknak....).
Ha nem derült volna ki a fentiekből költséghatékonyan próbálom megoldani, tehát a fizetős cég-igazolás csak akkor játszik, ha fixen megoldja a gondot...rohadt idegesítő, hogy csak azért szüntessem meg ezt és térjek át az összes userrel egy másik auth. providerre.
Az individual verification-t már megcsináltam, de arra már nem lehet appot tenni advanced permissionökkel.
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest