Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: DOM (half slim) SSD-k beszerzése egyszerűen
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Csak én nyertem meg egy új featuret, vagy Meta ismét milliárdokat fordított az új UX Designer csapatába?
Ha beleírsz a fehér betűtípussal "megjelenített" fehér háttérrel rendelkező részbe, akkor nyilván a kurzor odébb mozog, és a keresési találat megjelenik, bár a kereső is megérne egy másik misét.
Bár nem hinném, hogy számít, Android 14 - S24 Ultra.
-
IntelKiller7
veterán
Miota van ez a titkositas mar nem is lehet keresni az uzenetekben?
es a kepeket miert 50 ev alatt tolti be, ha elkezdem nezni a regebbieket?
vicc ez az egesz szar… -
angyalpc2
aktív tag
Mióta volt ez a nagyon eu konform változtatás, egyre többször van az, hogy a messengerben nem látok pár napja elküldött üzeneteket
nevetséges
csütörtökön küldtem üzenetet X-nek februári azaz február 24 az útólsó bejegyzés
Átkattintok Z-re ott is
aztán vagy 5 perc múlva egyszercsak megjelenik Z-nél az egy hetes beszélgetésÉs ez már nem az első eset hogy ilyen "hova tűnt" az előzmény történik
Hogy mi a fsz történt ezzel a rendszerrel, haveromat szimplán letiltották nem tud a belépni én látom profilját fotóját tudok neki írni ő nem látja.
Nyitott egy új profilt fotóval..már tudunk írni de én nem látom fotóját
viccTovábbi kérdés rá akarok írni valakire
azt írja: Végpontok között titkosítvaAz üzenetek és a hívások végpontok közötti titkosítással védettek. További információ
Konkrétan emiatt nem látja azt hogy írni akarok neki, sőt: Ez a személy a Messengeren nem érhető el. Még a profil fotót se tölti be.
fel van véve ismerősnek bmeg WTF -
Atish19
őstag
Sziasztok. Az utóbbi időkben többször előfordult, hogy ismerős küld valamit facebookról és nem tudom megnyitni. "A kért oldal nem található"
Van erre valami tippetek? Ismerősöknél megnyílnak ezek a tartalmak csak nálam van valami bibi. Tipp valakinek?
-
-
pn4hvq
senior tag
válasz
esbii22 #34629 üzenetére
Az idő és a dátum pontos? Ha nem, akkor előfordulhat ilyen "nem privát" üzenet.
"Edge újratelepítése után facebook. Hu-ra rákeresve meg bedobta a huawei router oldalat ahol kerte a wifi jelszot."
Csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy vírus malware keresés. Olvastam, hogy futtattatok, de ez nem normális jelenség.
Esetleg valami hálózati beállítás állítódott el. -
esbii22
őstag
Megvolt, nem talált semmit. Nyelvet visszaállítottuk. Köszi.
Mindenesetre addig használja majd a Firefoxot. -
esbii22
őstag
Nem vagyok gépközelbe, a baratnőm küldte a képet. Edge-be ha beirja a facebook.comot akkor valami kulfoldi nyelven irja ki a bejelentkezest meg mindent. Ez mitol lehet?
Firefoxba rendesen működik. Letöröltük az edge-t.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
butch3r
senior tag
válasz
#61872278 #34625 üzenetére
nekem se
de supporttal levelezek, "imádom" őket.
1x zárták a ticketet azzal hogy "follow onscreen instructions". küldöm képernyő videókat, rajta volt hogy követem az instrukciókat... szerintem meg se nézték.
aztán kövi ticketet zárták azzal, hogy 2fa a probléma, itt van 8 speciális kód, amivel áttudsz jutni. csak hát a videón az is látszódott hogy ez 2fa utáni lock, erre felhívtam a figyelmüket, újra nyitották a ticketet, most 1 hete türelmemet kérik amíg a "special department" dolgozik az ügyön... -
classic B
senior tag
válasz
maxika2004 #34621 üzenetére
Szerintem a facebook már nem problémázik a több fiókos használaton. A csalókat se tiltják ki. Ugyanakkor bármikor bármiért kitilthatnak akár egy fiókkal is. Algoritmus hangulat függő mondhatni.
-
pn4hvq
senior tag
válasz
maxika2004 #34621 üzenetére
Én párhuzamosan használom mindkettőt, igaz, külön böngészőben. A második gyakorlatilag kimerül csak a MP használatában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Intel Core 2 Quad Q9550 LGA 775 processzor
- HP EliteDesk 800 G2 6.gen. i7-6700 CPU, 16 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD
- Új ASUS Vivobook S16 Flip x360 Érintős Laptop Óriás Tab 16" -40% i9-13900H 14Mag 16/1TB FHD+ +Toll
- Új! Hp 15-fc Multimédiás Laptop 15,6" -25% AMD Ryzen 5 7520U 4Magos 16/512 Radeon Graphics FHD
- Casio GSHOCK karóra
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7 32 QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest