Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• WhiteWalker

nagyúr

válasz #33802016 #33374 üzenetére

Kicsit több ennél... Nem megy ez neked , szívesen segítek:

- 1: kétféle ár (weben keresztül előfizetve havi 10 eurót, azaz nagyjából 3820 forintot fognak kérni, míg iPhone-on és Androidon – az alkalmazásboltok jutalékai miatt – 13 euró lesz az összeg. Ez már havi körülbelül 4970 forint körüli)

- 2: FB-n nincs mozgó reklám , csak hirdetés , ergo állókép , amit simán tovább tudok görgetni

- 3: én leginkább a különböző csoportok miatt használom a FB-t amikben vagyok benne , ergo letojom a hírfolyamot

- 4: kezdtem megszokni a hirdetésket
    , ha épp valami oknál fogva mégis ranezek a hirfolyamra

- 5: a YT és YT Music ad valamit ha fizetek a reklám mentesség miatt , ráadásul nem is keveset (aki családi prémium tag az tudja)
    Míg a FB csak a hirdetéseket rejti el.

- 6: Instagramot nem használok, így érdektelen ismét a FB előfizetés

-7: Undorító ahogy a FB kétszer is keres a hirdetéseken , egyszer azoktól akik fizetnek azért hogy megjelenjen , másodszor azoktól hogy ne jelenjen meg és még mielőtt azzal vádol valaki , hogy "de hát a YT is ezt csinálja " ott azért ismét van különbség egy idegesítő reklámblokk miatt , vagy egy állókép hirdetést tovább görgetni a FB-n , amit lehet hogy egy kisvállalkozás fizetett a FB-nak. Szóval elég kicseszésnek érzem a kis és mikro vállalkozásokkal ezt az új FB rendszert.

Röviden ennyi , szívesen.

Új hozzászólás Aktív témák