Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ok rendben jó szórakozást.
Megtaláltam a hibát. A hiba az, hogy a csv első 4 sorában olyan adatok vannak amikkel nem kellen foglalkozni, mert azok fejlécek. Vagyis 3 sor kitöltve a 4.pedig üres(excelben nézve. Ez így nagyon jó lenne ha még meg tudnád oldani hogy azokat kihagyná. Nekem nem is lenne fontos, hogy terméknevet kérdezzen hanem az összeset összesítené(csak kiszedné a terméknevet és kész). Első elgondolás az volt, hogy az összes csv-ből 1 sorba összesítse a mennyiségi értékeket, de ezt már sikerült megoldanom.
Előre is köszönöm ha holnap jelentkezel és meg tudod oldani, bár azzal ami van kis tudásom makró írásban azért bepróbálkozom addig hátha sikerülne nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50