Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Nem próbáltam még, csak este láttam hogy mintha megoldható lehetne.
Szóval, webshopba szeretnék termékeket feltölteni, az excel megvan az adatokkal.
Gondoltam a webshopba felviszek egy két terméket, exportálok egy listát hogy legyen egy sablon, abba bemásolom a a saját listám és mehet az import.
Viszont csv exportál a webshop, ha az megnyitom akkor egy cellába lesznek az adatok.
Mintha láttam volna Excelben (talán 2020-as) valamelyik fülön hogy csv import, elképzelhető hogy akkor nem egy cellába teszi a sorokat hanem szét bonja rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest