- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Kööszi szépen, tök jól működik. (közben nekem is sikerült megoldanom, egy nagyon favágó módszerrel, de ez mindenképp elegánsabb)
Delila_1 --> neked is köszi, így is működik. A tiédből kiloptam az ötletet, ha esetleg a user mégsem nyitna meg file-t (vagy rosszat nyitna meg), akkor álljon le a makró MsgBox-szal. Jó ötlet lefedni ezeket a lehetőségeket.
Egy nagyon picit szeretnék rajta finomítani még, ha lehet.
1. A file megnyitásánál le lehet valahogy lőni a különböző warningokat, hogy ne jöjjenek fel? (általában megkérdi, hogy updatelje-e a linkeket, engedje-e a makrókat, legyen-e read-only)
Láttam ezekre paramétereket, ha Open-nel nyitnám meg, de a DialogBox-szal nem jöttem rá, hogy lehet beállítani.2. Mielőtt átmásolom az adatokat szeretném lecsekkolni a tartományt, hogy van-e reference error rajta (és leállítani a makrót, ha esetleg lenne). Ennek van egyszerű módja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest