Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaliJoe
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia Fferi50,
Sajnos nem működik a megoldásod. #ÉRTÉK hibát jelez, ha beírom. Sőt, képlet kiértékelésekor már az INDIREKT függvénynél megjelenik az #ÉRTÉK hiba. Mint mondtam az E9, F9 cellákban azok a CÍM-mel kezdődő függvények vannak, amelyeket az eredeti kérdésben odaírtam.
Lehet, hogy a problémám redukálható arra, hogy hogyan lehet a MAX függvénynek tartományt átadni, ha az maga is függvényekből áll össze.Más:
Kipróbáltam Lappy megoldását. Igazából csak félsiker. Valójában működik a dátumokkal, mivel a nap folyamán folyamatosan töltöm az oszlopot, attól függ hány óra van (vagyis melyik sorban van már 0.0-tól eltérő adat, attól függően kéne - soronként - a MAX függvénynek figyelembe vennia a mai napot, vagy tegnaptól nkeresni az értékeket. Ahogy Lappy megadta működik egész napra, de nem attól függően, h a mai napi ellában már megjelent az adat vagy sem. Szóval ez csak félig jó nekem.Fáradozásaitk előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kuponkunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower workstation /számla- garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest