- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! 2016-os Magyar nyelvű excellel lenne kérdésem. Adott egy oszlopdiagram, tegyük fel csütörtök, péntek, szombat,vasárnap. Namost én szeretném megcserélni az oszlopok sorrendjét, hogy vasárnap, péntek,csütörtök legyen tegyük fel. Hogy tudom ezt legegyszerűbben megtenni? Az a baj a táblázat ahonnan az adatokat szedi további más táblázatokra hivatkozik, és sajnos a dollár jel nem került bele, így a táblázat módosítása az adatokat is folyton módosítja, nekem pedig elég lenne a kinézetben felcserélni a napokat, tehát az oszlopok sorrendjét csak megjelenítés szempontjából. Van erre valami egyszerű megoldás? Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Milyen NAS-t vegyek?
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50