- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Szép napot emberek! Úgy érzem a következő feladatokhoz már kevés vagyok, mert a VBA tudásom nem elég hozzá. 3 problémával állok szemben remélhetőleg van valaki aki tud ezekben segíteni, mert sajnos én itt elakadtam.
1. Van két excel fájlom, szeretném az egyikből átemelni az információkat a másikba, aztán ha még törlődne a fájl az lenne a legjobb. Pl A1:A10 cellák másolása sheet2 lapról a másik excel file sheet4 lapjára a B2 : B11 cellába.
2.Sheet1 oldalon van 4 oszlopban es kb 2-3 ezer sorban információ. Szeretném törölni azokat a sorokat amik tartalmazzák a sheet2 A1 cellától lefelé található információkat. Itt akár lehet 30 sornyi adat is.
3. Szeretnék .txt fájlt importálni excel fileba. A .txt fileban vesszővel (,) vannak elválasztva az adatok.
1 sor 4 oszlopból áll.
Itt lehetséges olyat, hogy ha az adott sor már letzik akkor ne emelje át?
Illetve a másolás végén törlődjön a file.
Tudom elég sok minden, valószínűleg több adatra is lesz szükség ezekkel kapcsolatban, de azokat bármikor tudom pótolni ha kellene még. Aki tud ezekben segíteni szivesen meghálálnám egy kis sör vagy kávé pénzzel. Ki, mit szeret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4569, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50