Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
Sziasztok,
Három kérdésem is lenne:
1, Hogyan lehet átrakni egy makrót egy excel fájlból a Personal-ba?
2, Szeretném a W oszlopban lévő értékek közül a „lakás” és a szoba szavakat törölni, hogy üres legyen a cella. Csak magukat az értékeket, nem a sort. Az alábbi kódrészlettel próbálkoztam, de üres sorokat generál:Selection.AutoFilter'ActiveSheet.Range("$A:$W").AutoFilter Field:=23, Criteria1:="=lakás", _Operator:=xlOr, Criteria2:="=szoba"Range("W2").Select'Range(Selection, Selection.End(xlDown)).SelectSelection.ClearContentsActiveSheet.Range("$A:$W").AutoFilter Field:=23
3, szeretnék egy legörülő lista válastót berakni a V oszlopba,. A lista ugyan abban a könyvtárban, de egy másik táblázatban szerepel, ezzel próbálkoztam, de nem akar működni, illetve csak a második csellába rakssal próbálkoztam, nem tudom hogy lehet kiterjeszteni az eész oszloba addig, amíg van adat:Range("V2").SelectWith Selection.Validation.Delete.Add Type:=xlValidateList, AlertStyle:=xlValidAlertStop, Operator:= _xlBetween, Formula1:="= [Munkafüzet3.xlsx]Lista!$A$2:$A$17".IgnoreBlank = True.InCellDropdown = True.InputTitle = "".ErrorTitle = "".InputMessage = "".ErrorMessage = "".ShowInput = True.ShowError = TrueEnd WithColumns("v:v").Select
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autóhifi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50