- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
Sziasztok,
Három kérdésem is lenne:
1, Hogyan lehet átrakni egy makrót egy excel fájlból a Personal-ba?
2, Szeretném a W oszlopban lévő értékek közül a „lakás” és a szoba szavakat törölni, hogy üres legyen a cella. Csak magukat az értékeket, nem a sort. Az alábbi kódrészlettel próbálkoztam, de üres sorokat generál:Selection.AutoFilter'ActiveSheet.Range("$A:$W").AutoFilter Field:=23, Criteria1:="=lakás", _Operator:=xlOr, Criteria2:="=szoba"Range("W2").Select'Range(Selection, Selection.End(xlDown)).SelectSelection.ClearContentsActiveSheet.Range("$A:$W").AutoFilter Field:=23
3, szeretnék egy legörülő lista válastót berakni a V oszlopba,. A lista ugyan abban a könyvtárban, de egy másik táblázatban szerepel, ezzel próbálkoztam, de nem akar működni, illetve csak a második csellába rakssal próbálkoztam, nem tudom hogy lehet kiterjeszteni az eész oszloba addig, amíg van adat:Range("V2").SelectWith Selection.Validation.Delete.Add Type:=xlValidateList, AlertStyle:=xlValidAlertStop, Operator:= _xlBetween, Formula1:="= [Munkafüzet3.xlsx]Lista!$A$2:$A$17".IgnoreBlank = True.InCellDropdown = True.InputTitle = "".ErrorTitle = "".InputMessage = "".ErrorMessage = "".ShowInput = True.ShowError = TrueEnd WithColumns("v:v").Select
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50