- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Egyszerű boot
- lezso6: Dasu Auto
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pero19910606
csendes tag
Sziasztok!
Összefűz függvénnyel próbáltam a lenti problémát megoldani, de egyelőre nem jártam sikerrel, ezzel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Egy cikkszámhoz tartozó összes akciót szeretném egy cellába kilistázni.
Adott egy táblázatom, amiben két oszlopban szereplnek a cikkszámok és a hozzájuk tartozó akciók:
Végeredmény pedig így nézne ki:Először pivot-al próbálkoztam, de sajnos csak így tudtam kilistázni:
Van esetleg valakinek ötlete arra, hogy ha egymás alatt egy cikkszám több akcióval szerepel a listában, akkor egy sorba ki tudjam listázni az összes akciót az adott termékhez?
Köszönöm!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Victoryus: Már a Josef Seibel se a régi
- Milyen egeret válasszak?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Assetto Corsa EVO
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest