Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a Pivot table meg Pivot chart ennyire instabil/bugos? Van 20 elég nagy táblázatom egy excel fileban amiket felvittem az adatbázisba, és megcsináltam a kapcsolatokat közöttük. Van két táblázatom amikhez az összes többi van kötve (évszám tábla és hónap tábla). Ez azért van, hogy egy év és egy hónap slicerrel egyszerre tudjam az összeset változtatni.
Elkezdtem csinálni a pivot táblákat és a diagramokat (összesen kb 15-20 oldalon lenne kb 40 pivot tábla és 20 diagram összesen), de valami hihetetlen lassú és össze vissza kidobál.
A kapcsolatok jók, a struktúrák jók.
Ez ilyen? Milyen más megoldás van pivot táblák helyett kimutatásokat csinálni? Gondolom semmi.

Egyszerűbb lenne a helyzet, ha egy cellából olvastatnám ki VBA-val a táblákban megjeleníteni kívánt évet és egy másikból a hónapot?
Erre eddig csak olyat találtam, hogy a szűrő vagy a slicer értékét olvasná ki táblából. Az első azért nem jó, mert nem a szűrőben akarom az évszámot betenni, hanem a sorok közé, a második pedig szinte kivitelezhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50