- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p5quser
tag
Sziasztok!
Újfent a segítségetekre szorulnék. Van egy sablon munkafüzet, amit ha megnyitok az bekér egy "adat" excel táblát megnyitásra.
Hogyan tudom beállítani, hogy a megnyitott adat munkafüzet nevére globálisan hivatkozhassak a sablon füzetben?
Túrtam a neten egy ilyet;Private Sub Workbook_Open()
Dim stdb As Workbook
Dim stnm As String
stnm = Application.GetOpenFilename
If stnm <> "" Then
Workbooks.Open stnm
End If
End Subami a Thisworkbookban lapít. Egy régebbi itteni megoldást követve, modulba raktam ezeket is;
Public stdb As Workbook
Public stnm As StringAz adat file az stdb. Az sablon első munkalapján lévő makró viszont run-time 13-mal elhasal (type mismatch) és ez a sor sárgul be;
Workbooks(stnm).Sheets(1).Range("A1:B" & Rows.Count).AutoFilter field:=2, Criteria1:="*" & TextBox2.Value & "*"
Ha az stnm helyére beírom idézőjelekkel az adat file teljes nevét kiterjesztéssel, teszi a dolgát, csak hát a kényelem, ugye...
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest