Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alef
csendes tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Értem, köszönöm. Igazából elég lenne annyi, hogy adott cellatartomány - mondjuk: B10
20 - sárga hátterű celláinak tartalmát cserélje le pl. egy "x"-re, onnantól kezdve már "bármit" tudnék vele csinálni. (A KSH a papír alapú kiadványaiban maga a "..." jelet használja a nem közölhető adatokra, de sajnos az elektronikus adatközlésekben ehelyett a sárga hátterű üres cellát használják, nem tudom, miért... :-( )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
20 - sárga hátterű celláinak tartalmát cserélje le pl. egy "x"-re, onnantól kezdve már "bármit" tudnék vele csinálni. (A KSH a papír alapú kiadványaiban maga a "..." jelet használja a nem közölhető adatokra, de sajnos az elektronikus adatközlésekben ehelyett a sárga hátterű üres cellát használják, nem tudom, miért... :-( )