Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket, mert nem vagyok járatos a makróban.
Egy színező funkció kéne nekem. Legyen egy fealadat A oszloptól I oszlop hosszú, minden rublikába valamilyen adat (név dátum, átadva stb...) A lényeg, hogy a legvégére beletennék egy jelölőnégyzetet adot sorban. Ha azt bepipálom akkor kiszinezné a teljes sort A-tól I oszlop első celláit. És minden sorban lenne ilyen kapcsolóm.
Nem tudom érthetően fogalmaztam. Segítséget előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50