Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Sziasztok!
A munkahelyemen bevezették a munkaidő nyilvántartását, Excelben. Egy hét egy munkalap, külön-külön file van minden munkavállalóhoz minden hónapra (kis cég). Minden bizonnyal nem ez a legpraktikusabb megoldás, de egyelőre ez van (persze ha van rá egyértelműen jobb ötletetek, ne tartsátok vissza
). A feladat pedig kimutatások, összegzések készítése lenne, pl. hogy melyik munkavállaló mennyi időt töltött az adott tevékenységgel az adott projektben. A mintaképpel remélhetőleg érthetőbb lesz:Szóval olyan kimutatások lennének, hogy pl. Gipsz Jakab az A projekt F tevékenységével 11 órát töltött (1-et hétfőn és 10-et kedden), akárcsak a C projekt H tevékenységével (3+8). Na alapvetően ez kellene leginkább havi lebontásban (de akár hetiben is), első körben munkavállalónként. Valószínűleg egy külön file-ba jobb lenne elkészíteni, és akkor abból lehetne projektenkénti összesítést is készíteni - tehát hogy az összes munkavállaló mennyit dolgozott az adott hónapban az adott projekt adott tevékenységein és összességében, akár heti/havi lebontásban is.
Remélem érthető
, nem vagyok benne teljesen biztos
. Elkezdtem rá írni egy makrót, de aztán elgondolkoztam azon, hogy a pivot table talán pont erre való (vagy nem), ahhoz viszont egyáltalán nem értek. Szóval a kérdésem az lenne, hogy makróval álljak-e neki, vagy van erre egy jobb, valamelyest automatizálható/beépített funkció?Előre is köszönöm a javaslatokat!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- OLED TV topic
- Párban a járnak a 100 gigabites hálózati portok a QNAP újdonságán
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). A feladat pedig kimutatások, összegzések készítése lenne, pl. hogy melyik munkavállaló mennyi időt töltött az adott tevékenységgel az adott projektben. A mintaképpel remélhetőleg érthetőbb lesz:
, nem vagyok benne teljesen biztos
. Elkezdtem rá írni egy makrót, de aztán elgondolkoztam azon, hogy a pivot table talán pont erre való (vagy nem), ahhoz viszont egyáltalán nem értek. Szóval a kérdésem az lenne, hogy makróval álljak-e neki, vagy van erre egy jobb, valamelyest automatizálható/beépített funkció?
Fferi50