Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- kreténtehén: Első lengyel túra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Azt értem, hogy mit kéne csinálnia.
Azt viszont nem, hogy miért nem csinálja. Biztos nálam a hiba, de mivel nem látom át, így nem tudom, hogy hol rontom el.
1.: Betettem a színeket bal fentre (kapott a táblázat fentre még egy sort, hogy ki is nézzen valahogy, tehát a panelrögzítés D5-nél van)
2.: Kijelöltem A1-C4, Kamera ikon klikk.
Kijelöltem egy területet a szerkesztő léc alatt kb akkora, mint a kijelölt terület, megjelenik a "kép". Baloldalt, Név mezőben megadtam "Doboz" nevet.
3.: Elmentettem xlsm kiterjesztéssel.
De most már annyit birkózok itt, hogy azt se tudom, hogyan rendeltem egyszer a makrót a laphoz (már, ha azt csináltam). Most hiába klikkelek a Makrók ikonra->Makrók megjelenítése vagy bármire ott vagy a képen jobb klikk Makró hozzárendelésre. Adnék egy nevet a makrónak (mondjuk: doboz-makró), hiába OK, de semmi, azt se tudom hova kerül, mit szerkesszek, hova másoljam be az általad írt makrót?
Itt valami nem ok számomra.
Help...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50