- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1
üzenetére
12 órás munkarend van, így a nappalos eleje és vége, az éjszakás műszak vége és eleje
A képen amit küldtem, a jobb oldalon ott van példának egy hónap, pl az júniusi, hogy mikor melyik műszak dolgozik
(Vízszintesen az A, B , C, D mint műszak jelölés, függőlegesen pedig a napok) Így van két nap meló délelőtt, aztán két nap pihi, aztán megint két nap meló délelőtt, kettő pihi, majd két nap éjszaka, kettő pihi, megint két nap és végül két nap éjszaka.
Megnéztem a képletet, amit küldtél, de abból nem tudom hogy tudnám megcsinálni tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PayPal
- Ateizmus
- Wise (ex-TransferWise)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A képen amit küldtem, a jobb oldalon ott van példának egy hónap, pl az júniusi, hogy mikor melyik műszak dolgozik 
Fferi50