- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1
üzenetére
12 órás munkarend van, így a nappalos eleje és vége, az éjszakás műszak vége és eleje
A képen amit küldtem, a jobb oldalon ott van példának egy hónap, pl az júniusi, hogy mikor melyik műszak dolgozik
(Vízszintesen az A, B , C, D mint műszak jelölés, függőlegesen pedig a napok) Így van két nap meló délelőtt, aztán két nap pihi, aztán megint két nap meló délelőtt, kettő pihi, majd két nap éjszaka, kettő pihi, megint két nap és végül két nap éjszaka.
Megnéztem a képletet, amit küldtél, de abból nem tudom hogy tudnám megcsinálni tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A képen amit küldtem, a jobb oldalon ott van példának egy hónap, pl az júniusi, hogy mikor melyik műszak dolgozik 
Fferi50