Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shurycen
tag
Sziasztok!
Ahogy olvastam a topikot és megláttam hogy itt ilyen programozások folynak, megijedtem, hogy az én kérésem milyen bagatellnek tűnhet nektek de akkor is szükségem van segítségre.
Tehát adott EZ az xls, ami egy munkaidő nyilvántartó és abban kérném a segítséget, hogy hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a J1-es mezőben ha legörgetem és kiválasztom az adott hónapot, akkor a hónap napjait mutató táblázat, annyi soros legyen, ahány nap van az adott hónapban? Nyilván én megszerkeszteném a táblákat, de hogyan valósítható az meg hogy ha kiválasztom az áprilist akkor 30 napos táblázat jelenjen meg, ha kiválasztom a májust akkor pedig 31 napos.
Előre köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-1500Ft
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50