Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mormota
senior tag
sziasztok
erőforrásbarátabbá szeretnék tenni egy legyűjtést azáltal, hogy nem ugrálok és copy pastázok két fül között darabonként, hanem tömbbe copy-zom ki a kívánt adatokat egymás után, majd egyszerre illesztem be a kellő helyre
az a muris a dologban, hogy egy adatbázis-szerű táblázatból kell kiszedni, ahol egy sorban van egy adott helyiség, és a hozzá tartozó 2-3-akámennyi (max 22) adat 6-os blokkokban az i oszloptól kezdődően
a legyűjtésnél pedig minden sorban szerepeltetni kellene az adott adatbázis sorához tartozó helyiség két azonosítóját (B és D oszlop)
remélem érthető voltam

addig sikerül eljutnom, hogy megszámoltatom vele, hogy hány 6-os blokk van az adott sorban, de hogy ezeket betenni a tömbbe sikerült-e azt már nem tudtam leellenőrizni, azt meg még csak megoldani se tudtam, hogy a legyűjtés kellő helyére bemásolja a 6-os blokkokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50