- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ueva
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy problémához, amellyel nem boldogulok.
Adott egy táblázat, amelyben pl. különböző kertészetekben megvásárolható fatípusok és az áraik találhatók.
Ezekhez az adatokhoz nem nyúlhatok.
Még akkor sem, ha némelyiket elírták, vagy helyesírási hiba van benne.
Egy másik munkalapra kigyűjtöttem a különböző nevű fatípusokat (A oszlop), majd javítottam amelyiket szükséges volt (B oszlop). Így persze lettek azonos sorok. A C oszlopba kigyűjtöttem az ismétlődés nélküli típusokat. És itt akadtam el, mert meg kellene adnom egy képletet, amellyel ki tudom számolni a típusonkénti átlagárat.
Arra gondoltam, talán úgy lehetne, hogy a C-beli értékeket megkerestetem a B-ben és amely sorokban megtalálja ugyanazon sorokat veszem az A-ból és az azokhoz tartozó árak átlagát számolom az előző munkalapról. HOL.VAN-nal viszont csak az első előfordulást kapom meg.
Van ötletetek?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest