Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ueva
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy problémához, amellyel nem boldogulok.
Adott egy táblázat, amelyben pl. különböző kertészetekben megvásárolható fatípusok és az áraik találhatók.
Ezekhez az adatokhoz nem nyúlhatok.
Még akkor sem, ha némelyiket elírták, vagy helyesírási hiba van benne.
Egy másik munkalapra kigyűjtöttem a különböző nevű fatípusokat (A oszlop), majd javítottam amelyiket szükséges volt (B oszlop). Így persze lettek azonos sorok. A C oszlopba kigyűjtöttem az ismétlődés nélküli típusokat. És itt akadtam el, mert meg kellene adnom egy képletet, amellyel ki tudom számolni a típusonkénti átlagárat.
Arra gondoltam, talán úgy lehetne, hogy a C-beli értékeket megkerestetem a B-ben és amely sorokban megtalálja ugyanazon sorokat veszem az A-ból és az azokhoz tartozó árak átlagát számolom az előző munkalapról. HOL.VAN-nal viszont csak az első előfordulást kapom meg.
Van ötletetek?
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50