Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok, a segítségeteket kérném.
Kérdőíves adatokból kéne kördiagramot csináljak, de sehogy se sikerül.
Egy oszlop van, tehát nem több, 1 kérdés, amire 80 ember 6 különböző szöveges választ adott. Ezt szeretném körön ábrázolni, hogy ki melyik választ választotta, milyen arányban, de sehogy sem sikerül. Neten utánaolvastam, azt írták, hogy ezt kimutatás diagrammal kéne, de egyszerűen nem tudom megcsinálni, mert nem akar megjelenni semmiféle diagram. Valakinek van ötlete?
Lőttem egy képet róla, látható jobb oldalt, ha bepipálom kis fekete kockát jobb oldalt és behúzom a 4 közül az egyikbe, akkor se történik semmi, biztos én csinálok rosszul valamit, nem értek hozzá sajnos.
(2007-es magyar nyelvű excel)
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Uplay
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50