- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Excel 2016
Van egy táblázatom, a táblázat mellett pedig beírva az excelbe egy kitöltési útmutató sok soron át.
Akiknek körbe akarom küldeni, szerkeszteniük kell a táblázatot, benne van a pakliban, hogy sorokat is kitörölnének. Meg tudom azt csinálni, hogy valahogy a kitöltési útmutató tartományát védetté tegyem? (ne törlődjön sor törlése esetén)
Mert ugye sor törlésnél a kitöltési útmutató is sérül.Köszi bármilyen tippet előre is.
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Az értékelési mátrix micsoda pontosan? Nem nagyon ugrik be semmi, gondoltam itt megkérdezem, hátha.
A szövegkörnyezet:
Barcelona, Bécs, Isztambul és Koppenhága városi kongresszusi irodája vagy egyéb MICE marketing szervezete látható munkájának és eredményeinek elemzése, beleértve az iroda működésének részleteit (dolgozók létszáma, az iroda főbb tevékenységei, marketing akciói, esetleg büdzsé, stb.). Az összegzés a különféle szempontok szerinti összehasonlítás Excel táblázatban való kimutatása és mellé elemzés készítése. Kiegészítésként készüljön egy értékelési mátrix is. -
szami777
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Megpróbáltam úgy, ahogy te írtad, valamennyire sikerült is, de valahogy mégse.
Itt a kép róla: [link]
Sajnos pl a tengerparti üdüléshez csak azt számolja, ahol egyedül azt a választ adták, azokat nem számolja bele, ahol több választ adtak, köztük a tengerparti üdülést is. -
-
szami777
addikt
Sziasztok, a segítségeteket kérném.
Kérdőíves adatokból kéne kördiagramot csináljak, de sehogy se sikerül.
Egy oszlop van, tehát nem több, 1 kérdés, amire 80 ember 6 különböző szöveges választ adott. Ezt szeretném körön ábrázolni, hogy ki melyik választ választotta, milyen arányban, de sehogy sem sikerül. Neten utánaolvastam, azt írták, hogy ezt kimutatás diagrammal kéne, de egyszerűen nem tudom megcsinálni, mert nem akar megjelenni semmiféle diagram. Valakinek van ötlete?
Lőttem egy képet róla, látható jobb oldalt, ha bepipálom kis fekete kockát jobb oldalt és behúzom a 4 közül az egyikbe, akkor se történik semmi, biztos én csinálok rosszul valamit, nem értek hozzá sajnos.
(2007-es magyar nyelvű excel)
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Tőzsde és gazdaság
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Viccrovat
- Wuthering Waves
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen széket vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest