- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Fferi50 #26484 üzenetére
Ez zárszónak is jó volt, azt hiszem ebben itt meg is állapodhatunk, és pontot is tehetünk a vita végére.
Amennyire igyekszem, megtartom az aktivitásomat, (persze van, amikor jobban el van havazva az ember)
Egyébként csak véletlenül bukkantam erre topicra pár hete, pedig az IT cafe olvasója vagyok régóta, és nagyon megörültem neki , mert nem is tudtam, hogy van magyar nyelvű színvonalas excel szakmai topic. Természetesen én is sok olyan dolgot/megoldási módszert/trükköt láttam, amiről nem is tudtam, hogy van, pedig én sme most kezdtem az excel-lel ismerkedni
Meg az is jó az ilyen topicokban, hogy miközben segít az ember másoknak maga is fejlődik és tanul, és ha olyan példákkal találkozik, amivel korábban nem találkozott, de mégis az „életből jött”, és megoldja, az később hasznára lehet magának is.
(Pl múlt héten kellett megoldanom munkahelyen egy ahhoz hasonló munkaidős/munkanapos problémát , amihez hasonlót pont előtte egy-két héttel oldottam meg valamelyik fórumtársnak, és csak fel kellett használnom annak az elemeit)
Ezért bíztatok én is másokat is, akik tehetik, hogy válaszoljanak a kérdésekre, ha idejük engedi, mert az gyakran semmibe nem telik, és mindenképpen hasznos.
A vitára visszatérve, én azért, (ha persze Delila is egyetért) default továbbra is az angol képleteket használom, de mellé teszem rögtön a magyar megfelelőt is, így senki nem mondhatja, hogy , hogy nem segítség, hanem „bosszantás”.. Ha pedig a kérdésből látszik, hogy magyart/ vagy angolt használ, akkor a magyar vagy angolnak megfelelő választ adok.
A kulturált, egészséges viták pedig csak előre viszik a világot, ebben egyetértünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest