Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo0128
csendes tag
válasz
Fferi50
üzenetére
köszi,
úgy oldottam meg közbe, hogy MS Query-vel odbc adatforrásból betöltöttem, és ott új lekérdezésként annyit adtam csak meg, hogy [ ] ez után fájl>hozzáadás excelhez, és ott kéri az, hogy melyik cellát akarod megadni a paramétert.annyi bajom lenne vele, hogy ezt a lekérdezést nem lehet lefele sokszorozni, és hogy mindig a mellette lévő adatból vegye feltételt. (olyanban gondolkozok, hogy egy nagy adatbázisból dolgozna (amit egy másik forrás progival használunk), én beírom a cikkszámot napi gyártáshoz, és azonnal kilistázza nekem elektronikát, címke nyomtatáshoz linket stb.. )
ilyenre esetleg képes az excel? vagy inkább hagyjam ezt az ötletemet
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest