- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DasBoot
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia, Delila1! Sikerült megfejtenem, úgy működik, ahogy gondoltam. Nálam kicsit lassabban működnek egyes dolgok főleg, ha nem tudom ahogyan kell. Persze tanulni mindig kell. Aztán hirtelen kipattan az agyamból, mint most is, nem is tudom, hogy miért hagytam abba a főiskolát
? A megoldás: "Hol a mértékegység" helyett G10*2PI() került. És minden jó lett. Köszönöm a segítséged, Nélküled nem ment volna. Bár még mindig nem teljesen értem, tanulmányoznom kell. Egyszer szeretnék Én is MSEcxel-guru lenni
. Üdvözlettel: Meszes József
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
? A megoldás: "Hol a mértékegység" helyett G10*2PI() került. És minden jó lett. Köszönöm a segítséged, Nélküled nem ment volna. Bár még mindig nem teljesen értem, tanulmányoznom kell. Egyszer szeretnék Én is MSEcxel-guru lenni
. Üdvözlettel: Meszes József
Fferi50