- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
Köszönöm szépen a táblázatod, de sajnos nem ilyenre gondoltam.
Buta voltam, hogy ahelyett, hogy elküldeném a képet amivel gondom volt megpróbáltam leírni. Sajnos nem tudtam helyesen megfogalmazni, így elég nyakatekertre sikerült.
A képen látható egyenletet helyett szeretnék egy olyat "létrehozni" ami magától számol. Sajnos a mostanit mindig én írom be. Ha megtudnátok csinálni olyanra, ahol nem gond ha OFF van írva vagy bármi más akkor azért hálás lennék.
A pirosra színezett számokat szeretném az Excellel számoltatni, de úgy, hogy ahogy módosítom a táblát úgy számol ő is!
Az ígért kép, ha nehéz megcsinálni akkor e-mailben szívesen elküldöm!
Ezer köszönet! Elég idegtépő kézzel beírni a képletet és ha eltér akkor átnézni mindet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- EA Sports WRC '23
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Nintendo Switch Lite
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50