Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pero19910606
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek

Az lenne a lényeg, hogy internet kapcsolat nélkül is megtudjam nézni a képeket amiket beillesztek excelbe, viszont nem akarok óriási helyet elfoglalni a táblázatból. Ezért arra gondoltam, hogy úgy kéne megoldani hogy leírom a képnek a nevét és amikor fölé húzom az egeret akkor előjönne a kép. Webszerkesztésnél tudom, hogy lehet, de ezt excel-ben is meg lehet oldani?
Tehát beillesztek egy képet, aminek adok egy nevet és ha fölé viszem az egeret akkor megjelenne a kép.
Valaki?

Köszönöm előre is!
(szerk. Azt kifelejtettem, hogy úgy is meglehetne oldani, hogy amiket én beszúrok [kb 100 kép] egy másik gépen is meg lehessen nyitni?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50