- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Szia!
Először is köszönöm a tippet
Megeshet, hogy jót írsz, csak én nem értem, vagy nem írtam le pontosan, hogy mi a harci helyzet
Tehát az összesítő lapon eleve ki volna töltve az időbeosztás, szóval ott mindenképpen lenne adat, még ha nyilván nem is minden cellában. És ez jelenik meg az egyes füleknél (pl. Nyíregyháza fülön a 2. hónapban egy Ü jelzéssel üzemlátogatás). És ha ez megvalósul, akkor beírnám a dátumot egy másik cellába, teszem azt 2012.02.14. És ha ide, a dátumos cellába beíródik az adat, akkor színezzen, de ne a Nyíregy fülön, hanem az összesítő lapon.Ezek alapján azt le tudod írni, hogy abba a rejtett sorban hogyan is kéne kinéznie a dolgoknak?
Vagy ezzel kibővítve 2003 alatt nehézkes lesz a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megeshet, hogy jót írsz, csak én nem értem, vagy nem írtam le pontosan, hogy mi a harci helyzet
Tehát az összesítő lapon eleve ki volna töltve az időbeosztás, szóval ott mindenképpen lenne adat, még ha nyilván nem is minden cellában. És ez jelenik meg az egyes füleknél (pl. Nyíregyháza fülön a 2. hónapban egy Ü jelzéssel üzemlátogatás). És ha ez megvalósul, akkor beírnám a dátumot egy másik cellába, teszem azt 2012.02.14. És ha ide, a dátumos cellába beíródik az adat, akkor színezzen, de ne a Nyíregy fülön, hanem az összesítő lapon.
Fferi50