- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Üdvözlet!
Segítséget szeretné kérni feltételes formázás témakörében.
A lényeg, hogy van egy táblázatom, aminek a bal az első oszlopában címek vannak. Utána mondjuk 10 oszlopon keresztül az első sorban dátumok, és a cím és dátum által közrefogott táblázatrészben 1-es, ha az a cím volt azon az adott dátumon.
A legutolsó oszlopban pedig szummázom a sorokat, ezzel kiszámolva összesne hányszor volt az adott cím. Namost, ezeket feltételesen formáztam, hogy látszódjon hol vannak 0k, hol kicsi és hol magas összegek.Viszont azt szeretném, ha a táblázat első oszlopának a háttere is ez alapján formázódna, viszont ott ugye string-ek vannak, és olyan feltételes formázást nem találtam, hogy ha ennek a sornak az AB oszlopadik eleme 2, akkor az A oszlopadik elemének legyen ugyanaz a háttere.
Sajnos cirka 70 oszlop van, és hetente változnak az értékek, úgyhogy kézzel nem tudom átállítgatni a színezéseket. Gondoltam a formátummásolóra, mint pótmegoldás, de az a hátteret nem másolta át, csak a többi cellaformázást.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50