Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
Tehát pl az 2es sorban akkor az AB2alapján fogja számolni, de a 3as sorban is az AB2 alapján fogja számolni :S
Nem, ha nem abszolút, hanem relatív hivatkozást használsz ($ jel nélkül), úgy ahogy a példámban van. Olvasd el ezt és Delila_1 a kérdésre adott válaszait. Nagyon hasonló a probléma mint a tiéd. Ez a mondat:
" A két oszlopra egyszerre bevitt képlet úgy működik, mintha beírtad volna az A oszlopba, majd átmásoltad volna a B-be " a sorokra is vonatkozik, csak ezt semmilyen Sugó (aki tudvalevőleg a barátunk
) nem írja. Vagy csak én vagyok balf...és nem találtam sehol.Egyébként 2010es Excelem van, remélem hogy ebben van lehetőség ezt megoldani
Van. Nekem 2007-em van és azzal is megy. Sőt a korábbi verzióknál is van hasonló lehetőség csak sokkal korlátozottabb.
-
m.zmrzlina
senior tag
Add meg képlettel!
1, Jelöld ki a címek tartományát
2, Feltételes fomázás>Cellák formázása ha a képlet igaz
3, Képlet helyére pl: =AB2>5 (természetesen ide a te feltételed kerül)
4, Add meg a kívánt formátumotTermészetesen összetettebb képleteket is meg lehet adni, és ez a lehetőség a 2007 előtti Exceleknél is megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mobil flották
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) nem írja. Vagy csak én vagyok balf...és nem találtam sehol.
8 helyett $B$2:$B$8)
Fferi50