- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Pajac: Gigászkalmár
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
bugizozi #11756 üzenetére
De persze, azt már meg is csináltam hogy rákattintani sem enged.
Csak azért szeretném webről elérhetővé tenni, hogy ott tudjam még javítgatni-frissítgetni, és ne kelljen belőle mindig új verziót küldeni az illetékeseknek. Meg az sem lenne baj, ha sima böngészővel lehetne használni, és nem kéne hozzá Office, mint ahogy pl. GoogleDocs-ba is meg van oldva.
Bár lehet akkor eljátszok még azzal, csak elsőre elég fapadosnak tűnt.(#11757) perfag
Tekintve, hogy nem vagyok programozó nem hiszem, hogy különösebben komoly vagy értékes programot hoztam volna össze, csak nem szeretném viszont látni olyanoktól akinek nem adtam oda, vagy hogy bárki a sajátjaként mutassa be.
A képlet védelem mint írtam már összejött, csak jó lenne még valami olyan felület, ahol átlag ismeretekkel rendelkező felhasználók nem tudják letölteni, csak használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest