Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26201) danih válasza Rent (#26197) üzenetére


danih
addikt

Witcher 2-t pont ne, mert régiózárt a steames verzió, itt nem működik!
Amúgy mehet, ha nem saját magyar accjával akar vásárolni, vagy magyar bankkártyával (vagy paypallel ill. az itthon használt fizetési metódusokkal). Vásárláskor ki kell pipálni egy négyzetet (mint mindig), mely szerint kijelenti, hogy Ukrajnában él.

[ Szerkesztve ]

(#26202) ForRedGlory válasza Youri (#26199) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Hát ja... Sajna az XCOM kapásból kiesik, pedig pont az kellett volna. Nem baj, van még ott pár játék, ami SOKKAL olcsóbb, mint errefelé.

(#26203) csaba951 válasza Rent (#26197) üzenetére


csaba951
veterán

Ha a Magyarországon létrehozott Steam fiókja van, amire eddig magyar bankkártyával vagy magyar PayPallal vásárolt, hirtelen elkezd Ukrajnában vásárolni, azt nem biztos, hogy díjazni fogja a Steam. Lehet, hogy bannolni fogják a fiókot. A tradelt játékokat meg legfeljebb elveszik. Persze ha előtte bejelentette a Steamnek, akkor nem.

A legjobb az lenne, ha Ukrajnában nyitna egy új Steam fiókot. Nyit a neten egy WebMoney számlát, és trafikban kapható feltöltőkártyával tesz rá pénzt (vagy ATM-en keresztül is lehet rá tölteni). Ezzel már nyugodtan vásárolhat és tradelhet.

Skyrim nincs az urkán Steam Storeban! lol

[ Szerkesztve ]

(#26204) Rent


Rent
senior tag

Köszi mindenkinek az infókat. :D

[ Szerkesztve ]

(#26205) ollie válasza kenand (#26159) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

És erősen cenzúrázott, német verziót kapsz. Annyira durva, hogy kitakarások vannak benne, mint a tv-ben a híradóban.

(#26166) kenand: akkor valószínű, hogy a shopból tudod letölteni a DRM mentes verziót, amiben van angol nyelv is, de persze az akkor nem lesz Steames.
(#26188) kenand: nem átverés. Letöltöd az oldalról a nem steames változatot, abban lesz angol.

(#26174) ZS3NI: a select numbers nem azt jelenti, hogy csak korlátozott darabszámban fognak árulni, hanem hogy csak bizonyos játékokat választanak ki az akcióra

[ Szerkesztve ]

***

(#26206) Wolverine válasza danih (#26201) üzenetére


Wolverine
félisten

A Witchereket az okos ember eleve regisztrálja a GOG.com-on, ahonnan DRM-mentes verziót kap :U Sőt, eleve ott veszi meg a játékot.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#26207) danih válasza Wolverine (#26206) üzenetére


danih
addikt

A még okosabb pedig megveszi retail verzióban, mert azt mindkét rendszerbe regelheti (GOG-ost nem, úgy emlékszem), aztán örül a DRM mentességnek és a sor is megvan :)

(#26208) sagem: fene tudja, lehet bárhol akciós. Amúgy sokan csinálták azt, hogy fellőték gőzre, aztán eladták mint GOG kulcsot...

[ Szerkesztve ]

(#26208) sagem válasza danih (#26207) üzenetére


sagem
addikt

Csak úgy jóval drágább, mint az akciós cumók, nem? Használtan meg ki tudja, hogy nem lett e már ellőve a kódja a gőzön.

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#26209) Plebi válasza csaba951 (#26203) üzenetére


Plebi
senior tag

Azért ez már az túl undorító, hogy igaz legyen.

Tegyük fel: Ha én kimegyek külföldre, pl Amerikába élni, mert meguntam abszurdisztánt, akkor nem használhatom az eddigi Steam fiókomat, szerintem ez úgy hülyeség, ahogyan van.

Már az is üldözve van aki Amazonról vásárol, igaz nem teljesen csel mentesen, de fizet már..... :W Azért ennyire nem kell vaskalaposnak lenni. Ők is azért hagyták benne a cím megadási lehetőséget, hogy old meg, nem azért mert nem lehet, most komolyan azt hiszi itt mindenki, hogy nem lehetne ezt komolyabban ellenőrizni, ha akarnák, de nem akarják. A steam is tudja hol vagyok, sőt több helyen még sms is jön vásárlás előtt, mint visszaigazolás.

Már az is warez, ha a lehető legolcsóbban akarok játékot venni, de veszem..., mert van rá lehetőség. A hazai mastercard is használható külföldön még akkor is, ha van ott címed. Attól az még nem szűnik meg a hazai fiókom.

Bocsi, ha te vagy a címzett, nem feltétlen neked szólt, de azt még megértem, ha a warez ellen vannak az emberek, de (pár éve már én is saját keresettel rendelkezem és ennyi játékot azelőtt még nem vettem) aki pénzt ad, bármennyit is, legyen már megbecsülve, Arról nem a vásárló tehet, hogy egyes játékok röhej áron mentek és nem Steamen volt az.

Nem vásároltam az Amazonról, Steamen is bőven tudtam pénzt elszórni, de azzal sincs semmi bajom aki megvette ott és olcsón, lehetőség adott, figyeljen jobban az eladó, valve is meg tudta oldani, sőt számtalan bolt is képes rá, hogy azonosít honnan jelentkeztél be (bla bla bla VPN :Y )

Csak ennyi a kirohanásom, de a PH kezd egy kicsit gyogyó módba kapcsolni. Amikor az iPhone-ok miatt kellett hamis címet megadni, azért a nép nem kiáltott, hogy csaló, meg remélem letiltanak...

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

(#26210) danih válasza Plebi (#26209) üzenetére


danih
addikt

Olvasd már el az első hozzászólást.

(#26211) Anonymus X válasza danih (#26207) üzenetére


Anonymus X
tag

Ha a retail verzió alatt a dobozos, itthon is megvásárolható változatot érted, akkor az csak GOG-ra regisztrálható mindkét rész esetében. Steames Witcher 1-2-t pedig szerintem csak Steamen lehet venni (javítson ki valaki, ha tévednék).

Szerk: Gyors kereséssel megtaláltam, hogy a Witcher 2 orosz retail verzióját lehet Steamre regisztrálni.

[ Szerkesztve ]

Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.

(#26212) Vertigo18 válasza Plebi (#26209) üzenetére


Vertigo18
addikt

Kiakadtál! ;]

Megértelek, igazad van! :B

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#26213) csaba951 válasza Plebi (#26209) üzenetére


csaba951
veterán

Bejelentkezni, meg játszani szabadon fog engedni bárhonnan! A más Steam Storeból való vásárlás az amit szigorúan tilt a Steam!

A szabadon játszhatsz rész azért nem teljesen igaz. Pl. a magyar dobozos Dishonoreddel nem fogsz tudni játszani USA-ban, UK-ben, DE-ben. Viszont ha ugyanezt a játékot a magyar Steam Storeban veszed meg, az működni fog külföldön is.

(#26211) Anonymus X
A dobozos orosz The Witcher II aktiválható Steamen! Más verzió meg tudtommal nem. Nagyon meg is lepődtem ezen, mert nekem orosz dobozos van, és azt hittem, hogy az összes aktiválható Steamen. Hát nem! :D

[ Szerkesztve ]

(#26214) danih válasza Anonymus X (#26211) üzenetére


danih
addikt

Tényleg, igazad van. Én azt hittem az összeset lehet.

(#26215) Youri válasza danih (#26214) üzenetére


Youri
veterán

Mert az oroszt az 1C adja ki, az európait meg a CD Projekt

(#26206) Wolverine: Nem tartom magam hülyébbnek, csak mert a gogos ár töredékéért szereztem be a Witchereket :U

[ Szerkesztve ]

RTX ON

(#26216) Plebi válasza csaba951 (#26213) üzenetére


Plebi
senior tag

Külföldön tartózkodok, mert kimentem, akkor a saját accommal már kint nem is vásárolhatok? Kell hozzá egy másik amit kezdhetek elölről?

danih: Sajnálom, hogy ezt vetted ki az írásomból, pont, hogy az olvasás képessége miatt írok, ne legyünk álszentek a vásárlással is..., mert undorító, inkább örülnének annak, hogy tesszük, vagy ha nem tetszik és szabály szegés akkor tiltsák, a lehetőség megvan, de nem teszik. Ezek után ne legyen psszt, mert meghallják, pedig a Steam accom tele van amazonos jóárasított játékokkal. Én nem félek, ha esetleg mégis gond lenne az ilyenből, mert nem vettem ott, (pedig ha Hitman Absolution lett volna 75%-al :DDD ) és letiltanák azokat a kódokat, de nem okoskodok, hogy te meg te bűnős, aki pénzt adtál érte....

Jah még mielőtt elmarad, ne beszéljük ki, hogy mi a megoldás, mert arra van PÜ, meg szabályellenes, de ha valaki pénzt ad egy játékért, azt ne oltsuk le, mert ezzel átesünk a ló túloldalára.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

(#26217) Wolverine válasza Youri (#26215) üzenetére


Wolverine
félisten

Szerintem a GOG-on sem drága akciós időszakban, és most az volt. Vagy 5 dollár a Witcher 1-ért sok? :P

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#26218) Alien83 válasza Wolverine (#26217) üzenetére


Alien83
senior tag

Steam-en 2 euro.

(#26219) Youri válasza Wolverine (#26217) üzenetére


Youri
veterán

2 euróért vettem az egyet Steamen. A kettőt meg akkor vettem 4000 forint körüli összegért, mikor még 50$ volt a GOG-on :U És legalább majdnem az összes játék egy helyen van, nem ezer helyről kell összevadászni

RTX ON

(#26220) AkosAkos


AkosAkos
aktív tag

A Steames I Am Alive-ra 150Ft-om hiányzik,de Amazonon kitelik!!!! :D Egy gond van: ott nem lehet PayPal-el fizetni.... :W Valaki meg tudná venni? Csak PayPal-en tudok neki fizetni. És még egy fontos kérdés: Steames?
szerk: Nem gondolkodtam....Amazonon van egyáltalán mód rá,hogy másnak vegyünk játékot? :DD

[ Szerkesztve ]

(#26221) Youri válasza AkosAkos (#26220) üzenetére


Youri
veterán

Nem. Ubisoft cím, tehát UPlay

RTX ON

(#26222) csaba951 válasza Plebi (#26216) üzenetére


csaba951
veterán

Ha előre bejelented a Steam supportnál, hogy melyik országba költöztél el, akkor nem fognak cseszegetni a vásárlásért egyik országban sem. De ha nem, akkor bann lehet a vége, és elég sok esetben már éltek is vele.

Ha nem akarsz a supporttal szórakozni, és tutira mész, akkor az új országban csinálsz egy vadi új Steam fiókot. Ezentúl arra vásárolod meg gift-ként a játékokat, persze az adott országban kibocsájtott bankkártyával vagy PayPal / WebMoney fiókkal. Pár nap múlva meg elcseréled saját magaddal. Így fognak a játékok a fő fiókodra kerülni. Ebben a folyamatban nem tilt semmit a Steam, tehát engedélyezett eljárás.

Mondjuk ekkor is érhet kellemetlenség. Pl. a magyar Steam Storeban vásárolt Dishonoredben van gyárilag magyar nyelv, a UK vagy DE Steam Storeaban vásárolt példányban pedig nincs. Lehet, hogy valahogy bele lehet műteni, de én nem akarok szenvedni ilyenekkel eredeti játék esetén.

A másik lehetőség az, hogy ezentúl böngészőben vásárolsz a magyar Steam Storeból (http://store.steampowered.com/?cc=hu). Persze csak akkor ha eddig is a magyar Steam Storeből vásároltál! Természetesen a magyar bankkártyád vagy PayPal / WebMoney számlád kell használnod. Ez is 100%-ban támogatott eljárás a Steam részéről.

(#26223) danih válasza Plebi (#26216) üzenetére


danih
addikt

Ki lett tárgyalva ezerszer, és a végszót az első hozzászólásban olvashatod. A moderációval kapcsolatos kérdésekkel foglalkozó topikban pöröghetsz tovább.

(#26224) kenand válasza ollie (#26205) üzenetére


kenand
veterán

Szia!

2 féle letöltés is van, de mindkettő steam-et kér, és nincs benne angol nyelv :(
Találtam egy English language packot, de ha azt telepítem elszáll a játék indulás közben

Minden estere írtam a supportnak, hogy hol van az angol nyelv....

[ Szerkesztve ]

(#26225) Plebi válasza csaba951 (#26222) üzenetére


Plebi
senior tag

Köszönöm a választ!

danih: Neked is, de előbb olvass, nem ez a lényeg, de látom, már meg vagy fertőzve. Ajánlom Steam-en nézd meg a Plebi néven lévő felhasználót, talán leesik, hogy nem "pörögtem", csak a jó katolikus pap félékre akadtam ki (like you), akik bort isznak és vizet prédikálnak, persze nem warezról van szó, hanem a vásárlás helyéről és mikéntjéről. Ennyi részemről is, nem kell megtéríteni... :C

F1 2012 valahol akciósan elérhető, steam legjobb ajánlata 50%-volt.

[ Szerkesztve ]

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

(#26226) AkosAkos


AkosAkos
aktív tag

Amazonon lehet másnak venni játékot(gift)?

(#26227) ZS3NI válasza AkosAkos (#26226) üzenetére


ZS3NI
őstag

Megveszed magadnak, és a kulcsot elküldöd neki. :)
Énis így vettem tegnap az öcsémnek Borderlandset coopban szeretnénk tolni. Már korábban megvásároltam, és most csak megvettem újra. Két külön kulcsom van.

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#26228) danih válasza Plebi (#26225) üzenetére


danih
addikt

Ehh sajna te nem olvasol, nem sikerült rávezetnelek az első hsz-re sehogy ezek szerint. Illetve nem is prédikálok sehol (itt sem, ha ez jött le neked az olvasáson túl a szövegértésre is felhívnám figyelmed), csak képes vagyok elfogadni a szabályokat, illetve gond esetén a megfelelő topikba megyek - ilyen egyszerű.
Az meg különösen vicces, amikor valaki egy féloldalas "térítő" poszt után nem kér a "térítésből" :U

[ Szerkesztve ]

(#26229) Plebi válasza danih (#26228) üzenetére


Plebi
senior tag

Esetleg full patyolat, olcsó, persze hazai forrásból, vagy itthon gond nélkül használható F1 2012 kódod van, vagy a téma miatt, oldal tudsz ahonnan be lehet szerezni?

Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5

(#26230) AkosAkos válasza ZS3NI (#26227) üzenetére


AkosAkos
aktív tag

"After purchase, this item is stored and can be downloaded again from Your Games Library."
Ez nem azt jelenti,hogyha megvettem akkor bármikor le tudom tölteni a fiókomból? Így hogy ajándékozom el teljesen?
Bocs,nem ismerem az Amazont.

(#26231) ZS3NI válasza AkosAkos (#26230) üzenetére


ZS3NI
őstag

Steam kulcsod ajándékozod, szerintem az bőven elég. :)

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#26232) Youri válasza AkosAkos (#26230) üzenetére


Youri
veterán

a kulcs a lényeg, a többi nem számít

RTX ON

(#26233) AkosAkos válasza ZS3NI (#26231) üzenetére


AkosAkos
aktív tag

Ok,kösz a segítséget(mindenkinek)! ::)
Amúgy pont,hogy nekem kéne ajándékozzanak, mert
meg akarom venni az I Am Alive-ot,de csak PayPal-em van. Valaki(26220. hsz)?

[ Szerkesztve ]

(#26234) csaba951 válasza AkosAkos (#26226) üzenetére


csaba951
veterán

Igen. Viszont az akcióban lévő játékoknál ezt a lehetőséget majdnem mindig kikapcsolják. Ezt a beállítás megmarad az akció letelte után is. Az a legegyszerűbb, ha te megnézed a kulcsot és e-mailben átküldöd a barátodnak.

(#26235) danih válasza Plebi (#26229) üzenetére


danih
addikt

Szerintem a GMG-n vagy a Gamersgaten (innen akár refundoljhatják is lol) érdemes megnézni, a játék steamworks-os, tehát ahol ezt a játékot látod mindenképpen steames lesz.

(#26236) Wolverine válasza Youri (#26219) üzenetére


Wolverine
félisten

Én a megjelenés napján vettem meg a GOG.com-ról a Witcher 2-t teljes áron - ahol választhattam mellé 2 ingyen játékot is kárpótlásul, amiért Európában drágábban kellett adniuk, mint az USA-ban :)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#26237) Anonymus X válasza Wolverine (#26236) üzenetére


Anonymus X
tag

Akkor is vigyázz az ilyen kijelentéssel még ha ezt komolytalan formában (viccesen) akarod közölni. Attól, hogy valaki nem ugyanott veszi meg a játékot, mint te, még nem lesz kevésbé okos (sőt ha durvábban akarok fogalmazni, hülye). Mindenkinek megvannak a saját érvei, preferenciái ahhoz, hogy eldöntse melyik rendszeren akarja megvásárolni. Inkább örüljünk annak, hogy ezt egyáltalán meg lehet tenni, nem pedig egyetlen rendszerre kényszerítenek rá, mint egyes címeknél.

Az meg teljesen más téma, hogy kinek mennyit ér meg a játék, a teljes árat, 4000 Ft-ot vagy kevesebbet.

Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.

(#26238) ollie válasza Youri (#26215) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Pár napja 7,5 dollár volt a Witcher 2, az 1 meg asszem 2 dollár a GOG-on.

***

(#26239) Youri válasza ollie (#26238) üzenetére


Youri
veterán

De én nem pár napja vettem :)

RTX ON

(#26240) AkosAkos válasza AkosAkos (#26220) üzenetére


AkosAkos
aktív tag

???

(#26241) bullseye


bullseye
addikt

Hazaértem, 37 új hozzászólás...
Én hülye azt hittem valami tuti akció van, pedig csak front...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#26242) Alien83 válasza bullseye (#26241) üzenetére


Alien83
senior tag

Még nincs vége a napnak
:D

(#26243) pecze


pecze
aktív tag

Sleeping Dogs -91%-on 4,49 Euro Steamen

[ Szerkesztve ]

(#26244) Vasinger! válasza pecze (#26243) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Külföldről jóval olcsóbb:

[ Szerkesztve ]

(#26245) viktor82 válasza pecze (#26243) üzenetére


viktor82
őstag

Bezsebelve :DDD

”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók

(#26246) AkosAkos válasza pecze (#26243) üzenetére


AkosAkos
aktív tag

Ez nagyon durva! :Y Mindenki vegye meg!!! Elképesztő játék,főleg ilyen árral!

[ Szerkesztve ]

(#26247) Youri válasza pecze (#26243) üzenetére


Youri
veterán

Köszi :D

A DLC-k is

[ Szerkesztve ]

RTX ON

(#26248) BigBlue69 válasza pecze (#26243) üzenetére


BigBlue69
őstag

DLC-k is kaptak annyit.. :C

(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

(#26249) daneeeeee válasza pecze (#26243) üzenetére


daneeeeee
aktív tag

Nem ez a játék volt tegnapról mára 66% akcióban most meg 91%. wow!!

(#26250) po1son


po1son
addikt

Aki Ukrajnába lakik és venne nekem 3 darabot, amit persze kifizetnék paypalon, akkor annak vennék 1 darabot ajándékba...
Sajnos az oroszoknál csak low version van.... :((( :DDD

[ Szerkesztve ]

STEAMID/WOT nick: po1son_

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.