Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Bekötötték a netet

Bejelöltem az esti időpontot, 5 utánt. Tegnap este hívtak, hogy fél 5 előtti időpont kell. Mondom nem viccből kértem estére, mert nappal nem jó. Mondom akkor legyen pénteken. Nem, ide szerda van írva. Ha ragaszkodunk a leírtakhoz, akkor ott az 5óra utáni beszerelés van. De blabla... szerdán fél 5 előtt tudnak jönni. OK, akkor legyen így. Erre megkérdi mikor jöjjön. Hát bammeg, mindegy mit mondok, nem?! Szegény én, lógnom kellett egész nap (nah, jó, nem volt igai lógás, 1.óra végülis távoktatás félének is lemgey (elmegy
), 2.óra lógás lett volna, de mindenki úgy döntött, hogy nem jön be ma, így érdeklődés hiányában az óra elmaradt
, utána lévő órán a tanár végig telefonált
)
vártam őket, erre csörög, hogy 5re tud jönni este.
Hát ez kész
OK, akkor jöjjön akkor. Ide is ért este 8ra

(macska csapkodja az egeret meg a kezemet, nem győzöm javítani a hozzászólást )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4634
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), 2.óra lógás lett volna, de mindenki úgy döntött, hogy nem jön be ma, így érdeklődés hiányában az óra elmaradt
, utána lévő órán a tanár végig telefonált
)
vártam őket, erre csörög, hogy 5re tud jönni este.