- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Bekötötték a netet
Bejelöltem az esti időpontot, 5 utánt. Tegnap este hívtak, hogy fél 5 előtti időpont kell. Mondom nem viccből kértem estére, mert nappal nem jó. Mondom akkor legyen pénteken. Nem, ide szerda van írva. Ha ragaszkodunk a leírtakhoz, akkor ott az 5óra utáni beszerelés van. De blabla... szerdán fél 5 előtt tudnak jönni. OK, akkor legyen így. Erre megkérdi mikor jöjjön. Hát bammeg, mindegy mit mondok, nem?! Szegény én, lógnom kellett egész nap (nah, jó, nem volt igai lógás, 1.óra végülis távoktatás félének is lemgey (elmegy), 2.óra lógás lett volna, de mindenki úgy döntött, hogy nem jön be ma, így érdeklődés hiányában az óra elmaradt
, utána lévő órán a tanár végig telefonált
)
vártam őket, erre csörög, hogy 5re tud jönni este.
Hát ez készOK, akkor jöjjön akkor. Ide is ért este 8ra
(macska csapkodja az egeret meg a kezemet, nem győzöm javítani a hozzászólást )
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest