Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
felvettelek msn-re, de még nem jelentkeztél be, gondoltam ott gyorsabb lesz, de akkor leírom ide
Tehát találtam többféle ajánlott tantervi hálót, és nem tudom melyiket lenne leglogikusabb követni, és ez alapján felvenni az óráimat, most ez a legnagyobb problémám, tehát mit kellene felvennem, és hogy pl kötelező-e valami sport tárgyat felvenni (csak mert a tsómnak a bmf-en kötelező valamit).
Illetve beiratkozáskor olyat is mondtak, hogy az első félévben megcsinálják az órarendünket, ami elvileg holnapra elkészül.
Meg még a tanévnyitóról, bár az csak nekünk lesz, tehát azt is olvastam, hogy holnap lesz a tanévnyitó és a dékáni kézfogás, meg azt is, hogy a tanévnyitó pénteken lesz.Most ennyi hülyeség jutott az eszembe. Előre is kössz a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Gitáros topic
- OTP Bank topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- OLED monitor topic
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest