- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
peterszky #2004 üzenetére
felvettelek msn-re, de még nem jelentkeztél be, gondoltam ott gyorsabb lesz, de akkor leírom ide
Tehát találtam többféle ajánlott tantervi hálót, és nem tudom melyiket lenne leglogikusabb követni, és ez alapján felvenni az óráimat, most ez a legnagyobb problémám, tehát mit kellene felvennem, és hogy pl kötelező-e valami sport tárgyat felvenni (csak mert a tsómnak a bmf-en kötelező valamit).
Illetve beiratkozáskor olyat is mondtak, hogy az első félévben megcsinálják az órarendünket, ami elvileg holnapra elkészül.
Meg még a tanévnyitóról, bár az csak nekünk lesz, tehát azt is olvastam, hogy holnap lesz a tanévnyitó és a dékáni kézfogás, meg azt is, hogy a tanévnyitó pénteken lesz.Most ennyi hülyeség jutott az eszembe. Előre is kössz a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest