Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38551) cintula187 válasza cacasz02 (#38550) üzenetére


cintula187
addikt

Apropó robbantás:
Ha a baloldali menüben cancel detonation-re nyomok, akkor a kilött robbanószerkezet már nemis lehet újraindítani?

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#38552) mrzed


mrzed
senior tag

Kóstolgatom a játékot.
Néha már úgy érzem, hogy túl könnyű az előrehaladás... úgy 70 óra játékidővel kimaxoltam egy Cobra MKIII-at, adat és árú szállításból nyert jövedelemmel. Meglehetősen furának érzem, hogy egy mission árából ki lehet fizetni a biztosítási díjat, ha elpukkan a hajóm, + max az aktuális küldetést bukom be, ha a cargo odavész.
Most kezdem ízlelgetni a lövöldözést, már megállok megnézni, hogy ki akar kirángatni az utazásból. Be-bevállalok egy-egy fejvadász küldetést. Tetszik a megközelítés... először arra számítottam, hogy a nyakamba ugrik az egész csapat, ha rájuk találok, de nem... bujkálnak a többi hajó között, ez azért így életszerűbb.
Jelenleg is egy ilyen keresd meg és lődd ki őket küldetéssel küzdök... egy bolygófelszíni állomáshoz irányít a leírás. Gondoltam teszek egy-két kört a kolónia fölött, biztos ott lesznek, erre jön a figyelmeztetés, hogy húzzak onnan, betolakodó vagyok, kisvártatva tüzet is nyitottak rám, wanted státuszt adományozva. 2% hullal, de megléptem, ismét meglepődtem, hogy a szomszéd galaxisban potom 1300 kreditért teljesen meg tudtam javítani a hajómat. A szövetségesüknél befizettem a fejemre kiírt 1000 kredit vérdíjat, és megint minden szép és jó.

(#38553) duvi válasza cintula187 (#38551) üzenetére


duvi
nagyúr

Így van. Ha leállítasz egy kilőtt detonátort, akkor pár másodperc múlva megsemmisíti önmagát. Ráadásul abba a repedésbe már nem is lőhetsz másikat helyette! Tehát óvatosan a töltetek erősségével, inkább több kisebb erősségűt lőjetek ki, mint pár maximálisat.

(#38554) duvi válasza mrzed (#38552) üzenetére


duvi
nagyúr

Egyrészt a kezdetekhez képest valóban gyorsabban jön a pénz, másrészt a most kezdőknek rengeteg információ áll rendelkezésükre. Az érme másik oldala, hogy a legtöbben nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött vagyonukkal. Megnéznek pár YT videót, hogy kell pár nap alatt százmilliókat összegründolni és megveszik az Anacondát (Corvette és Cutter rankhoz kötött), full A-s fittel. Ezután szokott jönni a hidegzuhany, amikor bemennek egy HazResbe vagy CZ-be és pillanatok alatt kilövik a "csúcshajójukat". A játékosok egy része ilyenkor szokott lelépni. A maradék rájön, hogy nem minden a pénz és elkezdik engineerekkel felfejleszteni a hajóikat. Ehhez már lényegesen több idő kell (materialok begyűjtése, mérnökök speciális elvárásai ...). Időközben egy részük elkezdi felfedezni a játék mélyebb rétegeit, megtanulják a combat manőverezést, hosszútávú felfedezést... Mire ide eljutnak, már nem érzik olyan gyorsnak az általad említett fejlődést :N Ami a lényeg, itt már nem is törődnek az eltöltött idővel, csak élvezik a játékot ;)

(#38555) Denzo


Denzo
tag

Hi Parancsnokok!

Felvilágosítást kérnék azzal kapcsolatban, hogy a (számomra) új engineer rendszerben grade-enként (1-5) mennyi pörgetésre van szükség, hogy elérhetővé váljon a következő szint. Bocs a butus kérdésért, mostanság kezdek csak visszarázódni. Előre is köszi a válaszokat!

(#38556) Micsurin válasza duvi (#38476) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Akkor én is visszatérek és leporolom azt a hitvány Corvettet. Egy SpaceLegsnek tudnék örülni, végre bejárnám a hajóim...
Beyondot mondjuk pofátlanság lett volna Full Price adni... :)

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#38557) steven84 válasza Micsurin (#38556) üzenetére


steven84
tag

Sziasztok!
A kalóz fejvadász küldik nem számolják a negölt ellebfelet, így nem teljesíthető.
Létezik valami megoldás erre a bugra?

(#38558) cintula187 válasza duvi (#38553) üzenetére


cintula187
addikt

Azt hogy érted, hogy több kisebbet? A jobb felüli kijelzőn kívül , hol tudom ezt nézni? Jól értem, hogy a pirosba se nagyon kerüljön a yield erőssége?

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#38559) duvi válasza Denzo (#38555) üzenetére


duvi
nagyúr

Minden engineernél egyre több pörgetés kell a következő szint bekapcsolásához. Első szinten elég egy pörgetés és máris elérhetővé válik a második. Másodikból általában 2 pörgetés kell a harmadikra. Harmadikról 3-4 a negyedikre. Négyről ötre 4-5. Csak az ötödik szinten érdemes kimaxolni az adott szintet. Itt már 5+ pörgetésre kell számítani a 100%-hoz.

(#38560) duvi válasza cintula187 (#38558) üzenetére


duvi
nagyúr

Kilövéskor minél tovább töltöd a Seismic Charge Launchert, annál erősebb lesz a detonátor töltete. Annál nagyobbat robban. Tehát egy Low Fissurebe (repedésbe) erősebb töltetet lősz bele, akkor sokkal nagyobb lesz a detonáció, mint egy High Fissurebe lőtt minimális töltöttségnél.

Robbantási szint jelzője:

A megfelelő erősségű töltetek kalibrálásához egy táblázat:

A fenti anyagok, Pho Mining tutoriáljából lettek kivágva.

[ Szerkesztve ]

(#38561) duvi válasza steven84 (#38557) üzenetére


duvi
nagyúr

Biztos, hogy a quest célpontokat lőtted ki? Adott rendszerben nem minden kalózt számol bele. Csak azokat, amelyekhez kiírja, hogy Mission Target.

(#38562) steven84 válasza duvi (#38561) üzenetére


steven84
tag

Szia!
Igen persze, kilőttem egy csomó mission target kalózt. Sajnos ez egy bug amit rég nem javìtanak, mindegy hogy melyik, mert mindegyik massacre küldi bugos.

(#38563) Denzo válasza duvi (#38559) üzenetére


Denzo
tag

Köszi a választ! Ez megerősíti azt a megérzésemet, hogy nincs szintenként ponos szám, hogy mennyit kell
pörgetni a következő grade kinyitásához.

(#38564) duvi válasza Denzo (#38563) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen, csak az egyről kettőre pörgetés biztos.

(#38565) cacasz02


cacasz02
aktív tag

Én megérzésre szoktam belőni, nem figyelem hogy hiva mennyit. Most végre meglehet az elit rangom, igaz csak kereskedésből. Őszinte reszvétem azoknak akik most kezdik, gyors pénz de gyorsan is fog fogyni. Mostanáig megtanultam jogy az Elite-ben vigyázni kell a vásárlással, meg a hajókra is.

(#38566) -Solt- válasza steven84 (#38562) üzenetére


-Solt-
veterán

Az elmúlt órában 2 ilyen küldetést is megcsináltam sikeresen.

www.smart-bus.hu

(#38567) Cooper911


Cooper911
senior tag

Minden kedves CMDR társamnak Elite Dangerousban és minden más jóban gazdag új esztendőt kívánok!

[ Szerkesztve ]

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#38568) -Solt- válasza Cooper911 (#38567) üzenetére


-Solt-
veterán

Köszönjük! BUÉK!

Készül majd videó az újdonságokról? :)

www.smart-bus.hu

(#38569) mrzed


mrzed
senior tag

Egy belt-en belüli RES-eket, hogy szoktátok megkülönböztetni?
Igazából egy kettészakadt kalózpáros második tagját nem leltem sehol. Egész nap hajkurásztam aprópénzért, végül mérgemben eldobtam a küldit. :W

(#38570) Suineg


Suineg
senior tag

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN CMDR TÁRSUNKNAK!

(xbox-nál sűrün előfordul, hogy a küldetéseknél szerverhibával a betöltés megszakad?)

(#38571) csiak


csiak
tag

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok minden kedves Admirálisnak! :DD

"Sok loot disznót győz!"

(#38572) Cyone


Cyone
tag

Boldog Új Évet Kívánok minden CMDR-nek! :)

Cyone

(#38573) duvi


duvi
nagyúr

ED tartalmakban gazdag, Boldog Új Esztendőt Kívánok minden commandernek! :)

(#38574) orientcx


orientcx
őstag

Mivel agyam momentán annyira le van tompulva, hogy azt még egy éhező zombi sem találná alkalmasnak étkezési célokra, és inkább falna fel egy kitömött zoknit, így be kellett érnem egy sallangmentes képi megjelenítéssel ;).

Ami pedig az ED meteorológiát illeti, mostanság kétféle csapadék árasztja el a galaxist, a pénz és bug eső. Ami a pénzügyeket illeti, valamit mintha egy picit elmértek volna. Lehet, hogy az új bányász trükkökkel még többet lehet kaszálni, de hogy lövöldözésből így szaporodjanak a kreditek, az már tényleg egy vicc. Karácsony és újév között napi pár küldetéssel megerőltetés nélkül ~300 Misike kéredzkedett fel a számlámra. És hogy fokozzam, mivel 30-adikán valamelyikőtök rám hozta a frászt, miszerint bugos a küldi rendszer, emiatt nem húzza a rovátkákat a kilőtt hajók után, én meg pont akkorra gyűjtögettem össze 5 db wingeknek szánt egy hetes határidejű megbízást mindösszesen 234 db acionnai gézengúz soron kívüli elfenekelésére, nem örültem volna, ha nem működött volna a számláló. Ezért még 30-adika éjjel kimentem ellenőrizni, mi a helyzet. Gondoltam, gyorsan kiosztok egy-két fülest, megnézem, számol-e a rendszer, aztán megyek is aludni, de végül természetesen győzött a Fed bugris vérem:U, kint ragadtam, és három és fél óra alatt ledaráltam az egészet. Sokat lendít a dolgon, hogy a gép generál kék színű "cél USS-eket", tele célpontokkal(mondjuk ez esetben a végére már azok is elfogytak, az utolsó pár találatot már a rendszer HazRES-ében kellett behúznom). Pontosan 96,472,394 Cr ütötte a markomat, + kb 22 milla, ami a küldetések alatti járulékos bounty-ból jött össze, és amit csak később jutott eszembe beváltani.

Pár óra alatt 100 millákat keresni, azt azért egy picit túlzásnak érzem.

Azok a régi szép idők, amikor nemhogy egy hajóért, de egy-egy jobb modulért hetekig veregettük a garasokat a fogsorunkhoz, egy Pythonról meg csak álmodoztunk... :)

Ami pedig a bugokat illeti, mostanában a bugok egész tárházával lehet találkozni, nem is emlékszem ilyen áldatlan állapotokra a játék egész történetét tekintve sem. A mindenki által megtapasztalt fajtákat meg sem említem(mint pl a 15-40 mp-es fagyások), de többször előfordult, hogy bizonyos gombok vagy egyáltalán nem, vagy furcsán működnek(a legaranyosabb az volt, amikor minden egyes másodlagos tűzgomb használat után elcsomagolta a HP-ket :D). A double shot frag páratlanra töltöttségéből eredő bosszúságról már panaszkodtam, most meg újabban néha még a hangoknál is akadozik. pl egy lőszergyártási folyamatnál a "weapons rearmed" szöveg előtt, és után is egy-egy mp fagyás, ami egy kiélezett helyzetben igencsak kellemetlen tud lenni, vagy hogy időnként a frag cannonok egyszerűen nem lőnek az adott, ideális pillanatban(na ez az igazi hajtépés :W)

:K De majdcsak megoldódnak ezek a gondok is :K

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#38575) cintula187 válasza orientcx (#38574) üzenetére


cintula187
addikt

Akkor örülök, hogy a 30-40 mp-es fagyások nem csak nálam vannak.

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#38576) -Solt- válasza cintula187 (#38575) üzenetére


-Solt-
veterán

Valószínűleg a játékban (is) van a hiba, de sokat segít a dolgon, ha az összes monitorozó programot kikapcsoljátok.

www.smart-bus.hu

(#38577) Mattyokar


Mattyokar
tag

Sziasztok!
Létezik valahol olyan engineering guide, ahol van tanács is arra nézve, hogy mit mikor érdemes választani, valójában mit takarnak az értékek?
Pl. Pulse Laser:
- Efficient állítólag akkor érdemes, ha kis hajója van az embernek és nem bírja szusszal a power plant.
- Focused: ez már érdekesebb, mit számít az armor piercing, miért ezt válasszam és ne a nagyobb damaget?
(csak akkor érné meg, ha modulokat célzok be? Bár azt közelről lehet csak... inkább turretbe tenni ezt, mint fix fegyvernek?) Damage falloff mennyit számít?
stb stb stb.
Vagy nem tudtok ilyen guide-ról, és egyenként kell minden kérdésre több fórumtopicon belül választ lelni?

Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)

(#38578) cacasz02 válasza -Solt- (#38576) üzenetére


cacasz02
aktív tag

A játékban van a hiba mert én semmit nem használok. A fagyás nem okoz bosszúságon kívül semmit, mert nekem a robbantáskor jött, azthittem elúszik a kicsike, de folytatta onnan ahol kifagyott.

(#38579) -Solt- válasza cacasz02 (#38578) üzenetére


-Solt-
veterán

Nálam VR alatt 2-3 óránként akad egyet 15-20 másodpercre ha nem megy semmilyen monitorozó program, de ha bekapcsolom az MSI AB-t, AIDA-t, vagy az EVGA programját, akkor 10-15 perc múlva teljesen kifagy a játék és ezután már hiába kapcsolom ki őket, csak a gép újraindítása után áll vissza a 2-3 órás állapot.

www.smart-bus.hu

(#38580) togvau válasza cintula187 (#38575) üzenetére


togvau
senior tag

nem csak nálad. Volt már pár pánik save and exit, mert éppen egy csillagba tartottam. De ahogy látom onnan folytatódik ahol beállít, legalább is solo-ban.

hitler, sztálin, micro usb

(#38581) privateer2


privateer2
csendes tag

Hoztam egy kis saját készítésű videót nektek, hogy:
"Jól visszaadja a bányászat ambient hangulatát..." - By: Csabo
Cmdr Phoebianak pedig külön köszönet jár, mert a bányászati útmutató videója nélkül nem álltam volna neki bányászni.

https://www.youtube.com/watch?v=wzQcoatui1I

[ Szerkesztve ]

Gigabyte 970A-UD3P, AMD FX-8300, 2x8 DD3 GB 1866 Mhz ram, Radeon RX 390X 8 GB

(#38582) csiak


csiak
tag

Tegnap nyertem egy stream giveaway-en egy engine festést. Szerintetek melyik a legszebb? THX!

"Sok loot disznót győz!"

(#38583) csiak válasza csiak (#38582) üzenetére


csiak
tag

ja a pink-en kívül, mert ugye az a legszebb :D

"Sok loot disznót győz!"

(#38584) bencze


bencze
senior tag

T.16000M fcs hotas-t használok. A gázkar(? throttle) elég nehezen jár, netszerte Nyogel 767a-t használnak a zsírozására ami viszont nem annyira egyszerűen beszerezhető és drága. Utazott valaki ebben a hajóban, van erre olcsóbb alternatíva nálunk? Nem értek a kenőanyagokhoz, biztos nem mindegy mit használ az ember azért inkább óvatos vagyok.

Más - a joysticknél mivel takartátok el a ledet? Levágni nem akarom amíg garanciális de idegesítő, ahogy felgyúl kialszik folyton. 3 réteg szigszalag? gyurma? :)

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#38585) csiak válasza bencze (#38584) üzenetére


csiak
tag

grafitzsír esetleg nem lehet jó megoldás?
Egy kis vödörrel, kb. örökké jó, és 990.-

"Sok loot disznót győz!"

(#38586) bencze válasza csiak (#38585) üzenetére


bencze
senior tag

Az a baj én sem értek hozzá. Olyasmi kell ami sűrű is, vagyis szabadon nem mozog tőle, fékezi ilyen szempontból, viszont ken is tehát egyenletes lesz a mozgás, mikőzben nem bántja a műanyagot. Lényeg, hogy álló helyzetből nehezen indul meg a kar kicsit ami idegesítő. A sok geek erre esküszik, ami nem baj, de ha az ember tudná mi a lényeg benne akkor tudna mást választani helyette. :)

-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

(#38587) zsintai1987


zsintai1987
tag

Üdv! Még eléggé kezdő vagyok felfedezés téren. Valaki osszedobna egy clipper felfedezés fittet ha szépen kérem. Eddig csak trade-eltem condával. Van rá 500 misim. Docking computert is kérhetek bele (olyankor teljesítem az asszony"parancsait". Azért clippert mert szépen néz ki és jól mutat a képeken. (A couruer szebb de azon kevés a hely). Munkából vagyok és telefonon, szóval bocs a helyesírás miatt, nehogy elkapjon a főnök 😁

3700x, ASUS 570prime, 2X16GbCorsair 3200 cl16 , ház:CM 500P fehér, Seasonic Focus+ 550W 80+ GOLD, rx 5700xt nitro+

(#38588) 42861 válasza zsintai1987 (#38587) üzenetére


42861
senior tag

Szia. Ezzel már elindulnék. A plusz 4-es fuel tank-ot kikaphatod, ha elég 3 ugrás egy tank benyával. Ugyanez a helyzet az SRV hangárral is. Ha nem akarsz bolygófelszínen gurulni, akkor kiveheted.

[ Szerkesztve ]

(#38589) duvi válasza zsintai1987 (#38587) üzenetére


duvi
nagyúr

Én egy kicsit átalakítottam 42861 kolléga fittjét erre. Egy HSL életet menthet, ha véletlenül két csillag közé ugrasz be (ezt előre nem láthatod). Másik hasznos kieg egy explo hajón az AFMU modul, amivel javíthatod az útközbeni sérüléseket. Ha viszel SRV hangárt, akkor érdemes a 2 hangáros verziót választani (beakad, megsemmisül az első...), mivel így biztosabban tudsz szintetizáláshoz szükséges nyersanyagokat gyűjteni a felszínen. Engizéssel még tovább lehet finomítani a fittet, de ez attól függ, hogy állsz a mérnökökkel.

[ Szerkesztve ]

(#38590) zsintai1987 válasza duvi (#38589) üzenetére


zsintai1987
tag

Köszönöm! Most értem haza! Megyek is vásárolni!
Utóirat: engineereknél az fsd booster van 4-esen a többi 0, mert sokáig nem volt meg az engis kieg.

3700x, ASUS 570prime, 2X16GbCorsair 3200 cl16 , ház:CM 500P fehér, Seasonic Focus+ 550W 80+ GOLD, rx 5700xt nitro+

(#38591) Suineg


Suineg
senior tag

Sziasztok,

XOX-en játszanék de kb.3-4 napja mindig ehhez hasonló hibaüzenetek fogadnak, amikor küldiket keresnék.

Nem lehet valahová írni, hogy nézzék már meg, mert ezen kívűl van még BUG rendesen.

(Ha már megvettem, szeretném használni is rendesen.)

[ Szerkesztve ]

(#38592) duvi válasza Suineg (#38591) üzenetére


duvi
nagyúr

Sajnos 3.3 óta rendszeresek a problémák. Remélhetőleg januárban érkezik a hotfix, ami - többek között ezt is - orvosolja a jelenlegi hibákat.

(#38593) 42861 válasza Suineg (#38591) üzenetére


42861
senior tag

Huhh, rémképeim hirtelen visszatértek.. :)
Egy nagyobb tartalmi patch hozta meg nekem is ezt a hibaüzenetet. Kicsivel több mint egy évig nem tudtam semmilyen küldetést felvenni a játékban. Ismeretlen hálózati hiba nálam. Ennyit tudott a Frontier hozzátenni a dologhoz. Persze minden más internethez köthető dolog tökéletesen működött. Másik játék, kapcsolat, letöltés, sávszél, minden rendben volt. Végül egy routercsere oldotta meg, azóta hibátlan.
Remélem nálad nem ez a helyzet és csak némi átmeneti zavar.

(#38594) duvi válasza 42861 (#38593) üzenetére


duvi
nagyúr

ED-nél erősen ajánlott a Port Forwarding beállítása! Ez benne van a Segédletekben is.

(#38595) Suineg válasza duvi (#38594) üzenetére


Suineg
senior tag

Köszönöm Duvi, ezt a 'Easy' portforwanding beállítást megkisérlem, az 'Advanced' nem megy mivel konzolon játszunk.

(#38596) Suineg válasza 42861 (#38593) üzenetére


Suineg
senior tag

Nálam is minden más megy, bár Wifin keresztül megy az ED konzolon.
Szerintem az én router-emmel nem lehet túl nagy gond, anno elég drága cucc volt (35.000.-).

Talán a wifi kapcsolat, bár nincs a konzol túl messze a routertől, 2 méter a távolság talán, 5 GHZ-en.

[ Szerkesztve ]

(#38597) orientcx


orientcx
őstag

És egy újabb aranyos kis bug, bugocska, bugocskácska. Vagy ha ez nem bug, akkor már tényleg csak aljas birodalmi szabotázsra tudok gondolni ;). Az a szerencsém, hogy mivel már többször előfordult velem, hogy elfelejtettem feltölteni a muníciót, ezért indulásnál rá szoktam nézni a "modules" panelra, hogy áll a lőszerkészlet. Így volt ez most is, és döbbenten tapasztaltam, hogy a prioritási rendszer egy icipicit át van szabva. Valahogy úgy "átszabódott". :U Az olyan másodlagos fontosságú modulok, mint pl a thruster, a pajzsgenerátor, a PD, a szenzor, a fighter hangár, és a SCB mind 5-ös prioritáson álltak, a frag és multicannonok 4-esen, és az olyan egy pillanatra sem nélkülözhető berendezések, mint a docking computer, a cargo hatch, és az FSD volt 1-esre állítva. Egy laza HP kipakolás, és abban a másodpercben omlott volna össze a teljes rendszer. Igaz, ha gyorsan visszapakolom a fegyverzetet, akkor megint elkezd felállni a struktúra, de massacre küldi keretében épp threat4-es USS-ekbe indultam, ott pedig shield nélkül bénán az út szélén kurblizni a hajót, lehet hogy rossz ötlet. :) Amúgy ezek a kék threat4-es USS-ek nagyon változóak. Van uncsi verzió, ahol egy rakás nagy gép van, de amíg le nem kever nekik az ember egy fülest addig csak úgy dagonyáznak a semmiben. Mint a birkák a karámban, szépen kivárják a sorukat, amíg egyenként le nem vágják őket. És ma meg a másik véglet van, belépek, és egy rakás hajó kérdés nélkül nekem esik. Volt, hogy egyszerre két konda, két T10, egy pár Gunship, FDL, meg Krait, és egy marék aprólék kocogtatta a shieldemet, pont mint annak idején a csalirakományos HazRES partikon a Corvettel. El is durrantottam gyors egymásutánban 3 db SCB töltetet, de végül csak levágtam mindet. Hát egy ilyen szituban tuti odakozmáltam volna azzal a teljes rendszer leállással. Ráadásul ma találkoztam az eddigi pályafutásom legnagyobb npc csalójával, egy Pythonnal. Az egy dolog, hogy a teljesen elvékonyodott pajzsa még akkor is megmaradt, amikor közvetlen közelről lőttem hasba egy tripla frag sortűzzel(ez még egy kondáról is lerántja a télikabátot), de hogy egyszer még a már levált pajzsát is visszabűvészkedje pár mp alatt, hát ahhoz már pofa kell. Persze van úgy is, hogy egy olyan félelmetes 3-as wing inzultál, ami két pajzs nélküli Adder-ből, és egy competent DBE-ből áll. :)
Amúgy a "weapons rearmed" szöveg elhangzása előtt és után megint fagyogatott 1-1 mp-re.
Háámosmáá tényleg összeszedhetnék magukat

[ Szerkesztve ]

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#38598) cintula187 válasza orientcx (#38597) üzenetére


cintula187
addikt

bugocskácska

Pont ittam a kávét és kiprüszköltem. :))

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#38599) cabala1


cabala1
tag

Jelentem Guardian küldit teljesítettem! Megjegyzem újonc vagyok, de nagyon jól esett a cucc és tetszettek a Guardian bázisok is - egész addig, amíg már éppen tartottam hazafele és szokásos módon szkenneltem a rendszereket (3 ugrás volt már csak Meene-ig), amikor kirántott 2 legény a normál térbe és azon módon szét is kaptak sajna... a 3 nap összeszkennelt csillagbejegyzéseim meg mentek a levesbe, pedig találtam WW-t, EW-t, meg ugye ilyenkor a teljes rendszerek összes bolygóját... No mindegy... mostmár tudom, hogy üres inventoryval szabad csak felfedezni!

Költői kérdés: nektek nem szokott jól esni 3-4 nap intenzív játék után sétálni egy picit és emberekkel találkozni? Nekem most kifejezetten jól esett :))

Na most irány bánya, meghoztátok hozzá a kedvem! :)

(#38600) steven84 válasza cabala1 (#38599) üzenetére


steven84
tag

Hali!
ROBIGO MINE FARMOLÁS MÉG MINDÍG MŰKÖDIK!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.