- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Frissítés:
elfogadtam a refund-ot, és meglepve tapasztaltam, hogy az eBay is "beleszólt", és tőlük külön MÉG kaptam vissza pénzt.
Érdekes módon ezt az eBay felületén nem is látom, a PayPal szólt, hogy jött pénz az eBay-től.
Mailben az jött, hogy "eBay ruled in your favor in your dispute case, and a partial refund of was sent to your PayPal account for your purchase from Pitney Bowes, Inc.", a valahol írták (de most nem találom), hogy az "import charges"-t kaptam vissza.wow!
Köszönöm még egyszer a segítséget!
-
bcl
senior tag
válasz
demmer123 #71105 üzenetére
Én november 2-án rendeltem egy pár cuccot, és volt, ami a héten érkezett meg, meg a múlt héten, olyan 28-a körül.
Szóval esélyes, hogy megérkezik, de azért légy türelemmel!Ráadásul szépen csúszunk bele az ünnepi szezonba, ami megint nyújtja a szállítási időket.
Ellenpélda: a múlt hét előtti pénteken is rendeltem csomó cuccot, ebből már a harmadik érkezett volna ma, ha otthon lettem volna. Pedig a mai pl HK-ból, különösebb fakszni nélkül...
-
válasz
Tsebacsi #71107 üzenetére
Azt tudom, hogy az Ersténél hasonló szituációban a fizetési kísérlet után a levont logisztikai céges tétel a 2. munkanap délutánján visszakerült. Az OTP néha lassúbb.
Az a 2 tételes levonás amit a másik kártyával fizettél az el fog menni majd, a többi meg vissza.Valójában csak a bankod könyvelésére kell várnod. -
válasz
demmer123 #71105 üzenetére
Röviden: Yanwen és nem valódi nyomkövetési számod van, csak egy általuk vezetett küldemény azonosító.
Mostanában azért nem mindig igaz a 3-4 hét, a nemzetközi postai ajánlottakra sem, ha nem elsőbbségiek.(priority). Január 3-ig kénytelen vagy várni, de előfordulhat, hogy december közepéig megérkezik. -
demmer123
őstag
November 10-én rendeltem egy terméket Ebayről,de még mindig nem jött meg a termék.
Azt olvastam 3-4 hét alatt legtöbb esetben megérkezik.Nos nekem nem akar.Nyomkövetésnél még mindig ezt írja
Process completed in yanwen sorting center.
Nov-13-17, 23:58 PMYanwen Acceptance.
Nov-13-17, 21:45 PMVagy ez nem is fog változni már,ezt ne figyeljem?
Estimated delivery Nov 28, 2017 - Jan 03, 2018
-
Nincsen paypal fiókom, azért nem is ismerem ezt a részét a dolognak.
Én is így vagyok vele, hogy egybe kellene mennie, mégsincs ott a pénz a webkártyán (a termék árával kevesebb), és a másikról is levonta a teljes összeget mindenestül, igaz ott érdekes módon külön vette a terméket, és külön a szállítást, de egy azonosító szám alatt van mindkettő.
Várok akkor, és meglátjuk. Ha most regelek paypal-ra gondolom, a korábbi vásárlások nem látszódnak, vagy esetleg mégis, és akkor tegyem meg, hátha kiderül? -
válasz
Tsebacsi #71101 üzenetére
Egyben fizeted, nem vonódhat le külön, a GSP-s szállítás esetén azt letudja vonni ami a logisztikai cégnek (Pitney Bowes) megy, de mivel össze van kötve a teljes árral, így sikertelen lesz a vásárlás, a késleltetés miatt a teljes sztornó 1-2 nappal később történik és az a pénz is visszakerül hozzád.
Normális esetben a GSP szállításos dolognál 2 levonás tartozik az adott vásárláshoz.Röviden a lényeg, nem kell nyaggatnod az eladót, ő ebből a nincs elegendő pénz a kártyán nem lát semmit.
Próbálj egy értelmesebb ügyintézővel konzultálni, aki tudja hogy mi jelent az hogy a pénz zárolva, ha GSP-s szállítás miatt a fenti cégnek van zárolás, az vissza fog kerülni hozzád, mert nem ment végig a fizetés. -
OTP-s.
A webkártyán kevés volt a pénz, de ezt az ebay rendszere sem jelzi, csak hogy nem sikerült a vásárlás, én abban a hitben voltam, hogy valami más miatt. Mikor sokadjára sem ment, akkor tértem át a másik kártyára.Az ügyintéző szerint a sok webkártyás próbálkozás során ide-oda pingpongozott a pénz, mert a termék ára mindig levonódott, de a posta+vám nem, mert kevés volt. És az utolsónál már nem jött vissza a termék ára. Majd próbáltam a másik kártyáról amiről sikerült is. Csak 1 vásárlási nyugtám van az ebay-től valóban. A Paypal-os részt hol tudom megnézni? Nem a paypalos fizetést szoktam választani, hanem a credit card-osat, nem lépek be paypal-os accountba.
Megnézem a paypal-os dolgot, ha meg tudod mondani hol kell, illetve akkor várok 1-2 napot, hátha sztornózódik az összeg és visszajön a webkártyára.
-
válasz
Tsebacsi #71099 üzenetére
Melyik a bankod?
Mert saláta agyúak. Ha nem volt rajta elég pénz akkor nem tudod kifizetni.
A bankkártyás fizetés nem vonható vissza. Az első 24 órában a kártyakibocsájtó (Visa, Mastercard) rendszere könyvel, ezt bankod zárolással kezeli, ez addig tart amíg a kereskedő bankja le nem vonja a pénzt.
Ha meghiúsul egy vásárlás, az akkor a miután már nem a kártyakibocsájtó foglalkozik vele, pár nap múlva sztornózódik és a pénz hozzáférhető lesz.
Nézd meg a PayPal-n hány vásárlási sorod van ehhez a tételhez, ha egy akkor rákattintva látod hogy melyik kártyáról vonta, pontosabban ha a másik kártyád nem volt hozzáadva a fiókodhoz, akkor erről nem lesz sorod.
Ha nincs akkor csak egyszer fizettél.
Mielőtt bármit csináltál volna, azt kellet volna tisztáznod, hogy az eBay-PayPal felé hány fizetés ment el.
Ha kettő akkor az egyiket lemondod.
Most két zárolt tételednek kell lenni és ha valóban megtörtént mindkét fizetés akkor 2 kereskedői visszaigazolásodnak kell lenni.
Szerintem csak egy kifizetési igazolásod lesz, a hülye banki ügyintéző meg nem ismeri a bankkártyás rendszerük működést. -
Sziasztok!
Tegnap este vásároltam volna egy órát ebay-en, de béna voltam (mint utólag rájöttem) és kevesebb pénzt tettem a webkártyára, mint ami a termék és a szállítási+vámköltsége volt, ezért többszöri próbálkozásra sem sikerült a vásárlás, mindig kiírta azt a szokásos piros szöveget.
Így kifizettem a terméket a rendes bankkártyáról, arról azonnal sikerült is, de láttam, hogy a webkártyáról is levonta a termék árát, de még nem utalta vissza.
Ma reggel beszéltem a bankkal, elindítottam a reklamációt, de közben mondták, hogy írjak az eladónak is, ne keverjünk bele mást, próbáljam elintézni velük először.
írtam is egy üzenetet:New message to: officialwatchdeals
I have a problem with my yesterday's shopping. I can not manage to buy with my webcard, so I did it on another one, but the price of the product dropped from both cards. So I paid the product twice.Please refund the amount of the product to my first card, because the sum was successfully offset from the other card.
Thank you for your help!Best Regards
Szerintetek ez így jó lesz-e? Nem vagyok valami patent angolból, de azért remélem érthető és nem túl követelőző.
-
bcl
senior tag
Köszönöm!
Rábeszéltél, elfogadom, amit írsz
Pontosan a tapasztalatokra, meg az ügymenetre voltam kíváncsi; (szerencsére!) semmi rutinom nincs refund ügyekben. Eddig nem kellett ilyesmit intéznem.
Gyanús az elem dolog; szerintem a helytelen tárolás okozhatta, ami lehet (de nem feltétlenül, ezt elismerem) az ő hibája.
Köszi még egyszer!
-
Én elfogadnám.
De posta + ÁFA/VÁM a te költséged, azzal nem számolhatsz az ő irányába kártérítés beszámítással.
Nem ő okozta neked.
Milyen további lehetőségekkel lehet számolni?
1. Megadja. Én 25% esélyt látok erre.
2. Azt kéri küldd vissza és visszaad mindent. (Én ezt lépném a helyében, bár már elsőre is ezt ajánlottam volna.)
3. Ennél nem fog többet ajánlani és mivel emelni akartad, nem fogja önként teljesíteni. Neked kell case-re vinni a dolgot, eBay fog dönteni.
3.a) Visszaküldetik és miután ő megkapja, küldi a kifizetett összeget. A vissza posta a tied, de ezt ha a PayPal fiókodon keresztül fizettél 9300 Ft-ig állja a PayPal. Viszont amit kifizettél posta + ÁFA/VÁM az nem térül vissza.
3.b) Részvisszatérítést ítélnek meg, ami úgy max. 25%-a vételárnak, de nem kell visszaküldeni.Hozzáteszem, nagy a valószínűsége, hogy az elemfolyásról, ami okozta a problémát nem volt tudomása.
-
bcl
senior tag
Még egy gyors kérdés; ez már inkább taktikai.
Az eladó egy bő órán belül válaszolt, ez nagyon jó.
Én a teljes összeg (tehát a 2 cucc + posta + ÁFA/VÁM) 50%-ára tartottam volna igényt. Ez olyan $66 lenne. Ő szó nélkül ajánlott $50-et.
"Illik" ilyenkor alkudni? Ez az összeg nagyjából elfogadható, de jó lenne egy picit feljebb tornázni. Nem a nyerészkedés miatt, egyszerűen így érzem igazságosnak. (Főleg, hogy az egyik ajándék lenne...)
Köszönöm! -
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy rendeltem az autómhoz könyöklő fedelet de nem olyat küldtek ami hozzá való. Írni szeretnék az eladónak hogy nem jó a termék és vissza szeretném küldeni neki, a pénzt meg vissza szeretném kapni. Mi a menete ennek az egésznek? -
A sima üzenetnek nics értelme, mert a kézhezvételtől indult a 30 napos reklamációs időszakod.
Menjen az amit ilyenkor kell ha probléma van a megérkezett dologgal. ÖF 3. b) eBay-en Case indítás, ha a vásárolt termékkel gond van
Nem kell feltétlen visszaküldeni, ezt most így oldották meg, mert minőségi kifogás intézése még a fogyasztó védelmi szabályozás szerint is visszaküldéssel oldható meg általában.
Ehhez lett igazítva ez a menü szöveg is, a Return request.
A megnevezés természetesen ez nem azt jelenti, hogy mindenképp vissza kell küldened, az eladó döntési joga, hogy igényli-e vagy más milyen módon rendezi a problémát.
Egyszerűsítve van az eljárás, de a te kérésed (Request) megoldása nem csak a funkció, menüpont nevével egyezően történhet. Ez a lényeg. Szerintem nincs ezzel probléma.
Ha nem tudod rendezni az eladóval, akkor lesz belőle case egyébként, addig csak a kérésed megoldása történik az eBay bevonása nélkül.Ha te 50%-ra gondoltál, akkor azt írod. Az eBay döntéskor ők kalkulálnak meghatározott % értékekkel, de itt még te és az eladó egyezkedik.
-
bcl
senior tag
Először is köszönöm a segítséget!
A bontással kapcsolatban arra gondoltam, hogy vissza tudják zárni, vagy a futárcég biztosít másik zacsit, és abba teszik vissza... mittomén...
Szóval a 25% nem túl sok, én olyan 50% körülre gondoltam.
Azt hiszem, a full refund-ot elbuktam azzal, hogy kipucoltam, szétszedtem, gatyába ráztam... Jobban belegondolva ő fizethetne nekem...A kérdésem még annyi lenne, hogy simán üzenettel indítsak? Más opciót nem igazán találok; lenne még a visszaküldés, de azt igazából nem annyira akarom, illetve nem tudom, az eladó így (ld fentebb a rendbe tételről) bele menne-e? Tulajdonképpen... nem lenne ellenemre, de nem ragaszkodok hozzá.
Köszönöm még egyszer!
-
Nem az ebay-es csomag, hanem a kütyük saját műanyag csomagolása. Ez lehetett a vámon?
Nem bontják fel, ha igen akkor arról van rajta címke, pecsét.
De fizikailag képtelenség amit írsz, ha a külső csomagolás sértetlen, a belsőket kibontani nem igazán lehet.Amikor jelzed a return request kéréssel a hibákat, akkor azt is írd be hogy konkrétan milyen megoldást szeretnél, hogy az eladó is tudjon rögtön kalkulálni. Úgy 25% kérhető reálisan.
-
bcl
senior tag
Sziasztok!
Vettem két presentert, direkt az USA-ból rendeltem, futárcéggel jött, az eladó 99,6%-os értékelésű,szóval jónak tűnt minden. Az ár is reális volt, nem "túl szép, hogy igaz legyen" kategória.
Gyorsan ide is ért, de...
Az elemek, amik láthatóan gyárilag voltak benne (a gyári műanyag szalag is benne volt, a "Húzd ki, hogy működjön"), ráadásul Duracell elemek, 2019 márciusi lejárati idővel, totál belefolytak.
Elég durván nézett ki mindkettő...
Kitakarítottam őket, és ugyan kb rendben vannak, de csak kb - a vibramotor egyikben sem működik (sőt, az egyikben a vibramotor egyik forrasztása is elengedte, de ezt nem tudom én voltam-e, vagy sem. Nem valószínű, de jó, tegyük fel, hogy én voltam)
Képekkel, meg videoval dokumentáltam mindent.A csomagok fel voltak bontva. Nem az ebay-es csomag, hanem a kütyük saját műanyag csomagolása. Ez lehetett a vámon?
Szóval arra gondoltam, hogy nem küldeném vissza; mert a presenterek fontos dolgai rendben vannak: a lézer oké, a gombok, az lcd kijelző működik, a vevő része rendben.
Egy partial refund-ot kérnék, így ezeket tudom használni tovább, nem kell a visszaküldéssel bajlódni, és akkor az eladó, meg én is rendben vagyunk.Érdemes ilyesmiben gondolkozni? Ha igen, mire kell odafigyelni?
Köszönöm!
-
profit
tag
Az lenne a kérdésem, hogyan tudok egyszerre több árut kifizetni Ebayen paypales fizetéssel.
A nyert bidek mindegyike mellett egyenként Pay now felirat látható. Ha klikkelem, paypal megnyílik, sms bejelentkezés, vissza Ebay és checkout.
Esetleg nem csinálnám hétszer, ha lehet egyszerre fizetni mindet.
-
Az hogy kifizetted a Magyarországra történő küldést, 1,8 £-al többet is fizettél.
A szállítási költség kisebb hányadát kapja az eladó 3,4 £ (csomagolási göngyöleg költsége) és a többit meg a logisztikai cég 15 £ (tényleges szállítási költség).
Ez így működik GSP-s szállítás esetén.
Valójában a posta költség nem az eladó bevétele, hanem a vevő megelőlegezve kifizeti a neki történő elküldést.
Valahogy el kellene magyarázni neki ezt.
Ezért van eladási ár és postaköltség külön. -
Te mennyit fizettél postaköltséget? A képen nem volt rajta. A cím meg szerintem szerkesztett volt.
Ha 2 kg akkor £13.35 - £16.60 a postai díj.Ilyenkor azt szoktam kérni, hogy továbítsa már az eüz e-mailt amit a PayPal-től kapott, így "meg tudom kérdezni" a PayPal-t hogy miként lehet az azonos tranzakcióhoz tartozó cím különböző. No ezt általában nem tudja elküldeni.
-
Közben átfogalmaztam. Bocsi
Lényeg az hogy nem kaphat más címet, az lehetetlen.Szokásos, nem jól adta meg a postaköltséget. Ez ilyenkor az ő balhéja és már ezzel elárulta hogy hazudik. Elsőként angol címet kapott, most meg kevés a postaköltség?
Ennyiért el kell küldenie vagy mondja le ő a vásárlást.
Konkrétan mennyi az összeg és kb mennyi a súlya annak amit megvettél? -
-
Ez nem így működik. Ha GSP-vel jön akkor is te címednek kell ott lenni.
Az eBay-n te adtál meg angol szállítási címet? Ha nem és ő "ezt látja" akkor ez egy csaló eladó, mert amikor vásárolsz, kifizeted az eBay-n megadott címedet kapja meg.
A PayPal visszaigazoló e-mail-ben milyen címed van? -
Osz24
tag
Sziasztok!
Egy kis segitseget kérnék.
Ebayrol rendeltem es Angliabol kuldene az elado a termeket.
Most ö jelezte hogy a nevemnel angol cim van:GSP,
Unit 3 Dove Close, Fradley Park
Lichfield
WS13 8URUgy tunik ez a Global Shipping P. cime.
Ugye akkor neki csak ide kell kuldenie es onna kapom majd meg.elöre is köszönöm
-
válasz
tbalint3 #71063 üzenetére
Nem a nyomkövetési szám a gond. A Magyar Posta nem könyveli be-, vissza az információkat a nemzetközi adatbázisba, biztos nem érnek rá. Így kevesebb lesz a reklamáció, amiről nem tudunk azt nem reklamálhatjuk meg.
Ami ma kézbesíttetek nekem 2 nap és két bejegyzés lemaradásban van. -
tbalint3
tag
Ma délután sikerült átvenni, kihozták.
Megkérdeztem a futárt, hogy ez a tegnapi történet mi volt, és azt mondta, hogy a másik futár nem találta a címet (no comment), ezért hozták csak most ki.
Egyébként pedig nem is postán volt, hanem visszament a fóti logisztikai üzembe, és onnan hozták ma ki.
Úgyhogy a tracking gyakorlatilag semmit sem ér ilyen szempontból. -
válasz
ferke72 #71061 üzenetére
Akkor csak feladta időben. Milyen DHL szám? DHL Express esetén a DHL futár viszi (sok számból áll az azonosító), ha DHL packet akkor meg posta (XX999999999YY formátum).
Ha azt a számot is leírtad volna esetleg.....
Milyen ünnepek? Hétköznapra 25,26 esik és elseje, ez 3 nap. 22.-én péntekig van kézbesítés, 27-29-ig van és 2.-tól hétköznapokon folyamatosan. -
válasz
ferke72 #71050 üzenetére
Több száz vásárlás után mondhatom, hogy vagy az eBay értesítő jött, vagy néhány eladónál a személyre szabott értesítője, ezek mind automatikusan.
Ez alapján kimerem jelenteni 95%-os pontossággal, hogy nem igazán kell ebben a folyamatban kommunikálni személyesen az eladónak és a vevőnek. Az 5% az amikor probléma van és muszáj. -
válasz
luck66 #71052 üzenetére
Minden lépéséről kapsz e-mailt, így nem igazán kell követni. Majd lesz az UPAAB000000 szám mellett egy GLS azonosító is, ha már hozzájuk kerül.
Összefoglaló 9. Tracking, küldemény nyomkövetés,
......A küldemények kézbesítési szolgáltatói Magyarországon:
UPAAB kezdetű GSP-s küldemény USA-ból, Nagy-Britanniából: GLS Hungary -
Spancho
senior tag
Szia.
Megírtam neki megint amiket mondtál és ezt írta :
I'm sorry, because my account is restricted and unable to operate, you can call the PayPal service by phone and ask for compensation.
Szerinted várjam meg azt a 6 napot (december 1.-én kaptam az emailt tőle a törlésről) amit írtál és kérjem az ebay segítségét az ügy lezárásában ,vagy próbáljak meg írkálni a paypal-nak ,de ott ugye max az ebayes vásárlási adatokat tudom nekik elmondani ,meg max az email címeket ,nem tudom azzal mit kezdenének.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest