Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
"Az eladó NEM KÖTELES neked e-mailt küldeni a vásárlás tényéről, főleg ha magánszemélytől veszel vmit."
A rendszer küldte eddig is, nem az eladó. Ezt hiányolom mostanában.
"Ezt én nem fognám fel bajnak. Ha kifizetted a cuccot és küldött invoice-ot, akkor nincs gond. Ha nem küldött, akkor invoice nélkül is fizetheted a megadott árak alapján, ha pedig nem adott meg pk.-t, akkor azt írod be pk.-nak, amit előre letárgyaltatok."
"Az order details viszont tényleg ott van. Rögtön a második menüpont, ha kifizetted a terméket a Leave feedback alatt. Ha már feedbacket is hagytál az eladónak, akkor meg az első."
Ez szép és jó, de személyes átvétel esetén mindig helyben fizetek kp-val, előre soha.
Wapozni nem szoktam, de külföldön biztosan sokkal drágább és nehézkesebb is mint egy sms vagy egy telefont megereszteni (például az autópályáról
), hogy mindjárt ott vagyok a cuccért. Volt már lebeszélve így sok üzletem. Olyan is előfordult, hogy felhívott az eladó (a megadott számomon), hogy ne a lakására menjek hanem a melóhelyére. De fordítva is volt már, amikor én hívtam fel nem sokkal mielőtt odaértem és derült ki, hogy mégsem ott van a cucc ahol lebeszéltük, hanem a másik faluban. Elhiszem, hogy aki postán küldet mindent annak nem kell se emailcím se telefonszám, de személyes átvételnél szokott kelleni. Ezt pedig csak az tudja aki szokott így vásárolni.[OFF]"Jó, örülök neki, hogy te magad vagy a megtestesült tökély, még soha semmit nem néztél el. Gratulálok!"
Én sem vagyok tökéletes, belőlem például hiányzik a hiba.
[/OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Cyberpunk 2077
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Medence topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Sweet.tv - internetes TV
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hogy mindjárt ott vagyok a cuccért. Volt már lebeszélve így sok üzletem. Olyan is előfordult, hogy felhívott az eladó (a megadott számomon), hogy ne a lakására menjek hanem a melóhelyére. De fordítva is volt már, amikor én hívtam fel nem sokkal mielőtt odaértem és derült ki, hogy mégsem ott van a cucc ahol lebeszéltük, hanem a másik faluban. Elhiszem, hogy aki postán küldet mindent annak nem kell se emailcím se telefonszám, de személyes átvételnél szokott kelleni. Ezt pedig csak az tudja aki szokott így vásárolni.
[/OFF]
V/