Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9636) Jackal2 válasza TromF (#9633) üzenetére


Jackal2
senior tag

Upgradelem, úgy hogy még repülök vele, amíg megy, aztán ennyi, alkatrészt szétosztogatom:D akkukat eladom, vagy felhasználom valahol és veszek egy új gépet.

Jah azt nem is mondtam, tegnap olyan faszipántosan nyitottam ki a gépet, hogy beleesett az egyik akksi egy vödör vízbe, hova máshova:D Nem mertem utána használni, szóval rám jár a rúd.

Imy: már 20x szétszedtem, ugyan az a baja, mint az összesnek, a motor mechanika és az áttétel. Ez minden ilyen típusú olcsó sz*rnak baja, Syma, WLtoys, MJX, stb. A direkt driveosak sokkal jobbak, pl. Hubsan. De a blogon fent van minden részletesen a Napló rovatban, olvasd el. Most azon agyalok, hogy lehet bevonom valami könnyű anyaggal a motortartót, hogy ne menjen bele a dzsuva, cserélek egy teljes szett motort és megnézem, úgy mit csinál, mert szerintem ettől megy tönkre.

Persze a nagy szélben való kinyúvadást nem magyarázza a kosz, ellenben lehet hogy a hideg igen, na de az MJX miért nem törik? Ráadásul a WLtoys így porlósan tört, nem elrepedt vagy hasonló, hanem szilánkokra. Az MJX et már vagy 50x földhöz vertem, 3x ha eltört, nagyon jól bírja ahhoz képest.

Kimista: még nincs infó, nem vettem meg.

csmat: ahhoz pont nincs akksim, valahol úton van. WLtoysszal még nem adtam fel, mert egyre kevesebb működő gépem van. Eachine motor cserére vár, egyik MJX X600-at felkannibalizálta a másik:D és most a primary is rossz:D Szóval maradt a Hubsan meg a WLtoys.

[ Szerkesztve ]

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.