Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SpydeR3412

aktív tag

válasz Saccco #55447 üzenetére

Nem tudom ki hogy volt vele, de mivel én nagyon ki akartam próbálni szabadban 1s, 2s összerakott gépeket, tegnap kimentem reptetni. :DD Persze nem túl sok pozitív eredménnyel... :DDD
    Már pakoltam össze, amikor a kezembe keveredett a kis whoop...
    Gondoltam ezen már semmi nem múlik, úgyhogy beküldtem a légáramlatok intenzív kavalkádjába. És a legnagyobb meglepetésemre, szinte nem is zavarta a szél, alig kapott bele. :Y
    Széllel szemben is, ment mint a meszes! És ezek most csak a gyári motorok. :C
    Éljen a whoop! :DD

(#55462) Allien:
    Nem ugyanaz a két acro!
    Sok tapasztalatom ugyan nincs a dologban. De amit észrevettem az az a logikus tény, hogy ha egy nem bf-ezhető acro-s gépet veszel, akkor a gyártó álltal beállított értékek állnak csak a rendelkezésedre.
    Illetve vannak olyan esetek, ahol ezen értékeket lehet variálni. Pl. az xk x100 is álligatható az x7-es távval (nem próbáltam, nem tudom milyen mértékben). A másik példa a BetaFPV LITE fc, amit a whoop-omba használok. Ez is tud acro-t, de a tengely körüli forgásokat ez is lassan hajtja végre. És nem tudok rajta változtatni (gyárilag, mert gyakorlatilag meghackelték a rendszert és előre gyártanak repmódokat, úgy mint a telefonnál a rom-okat).
    De acro repülésre/tanulásra/nem freestyle-ra megfelelő a gyári acro is. Mondom mindezt úgy, hogy én is még csak kapizsgálom.
    Racereknél többször olvastam már, hogy jó a gyárilag beállított acro is...

(#55478) KisApám:
    Pl. Eachine e013

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés