Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    Asszem sikerült az előző hozzászólásba a világ összes helyesírási hibáját és értelmetlen mondatát belesűrítenem:D

    Szóval még egyszer, helyesen, az admint meg kérem, az elsőt törölje.

    "Ne vedd meg a JJRC H12-t. Ha sikerélményt akarsz, akkor Nihui U807, Syma X5C-t válaszd.

    A többit modellt ne vedd meg, mert a szénkefések igencsak hajlamosak a széthullásra. Különösen igaz ez akkor, ha nektek tényleg számít a 19.000, mert a fentiek elég jó választásnak számítanak. 20.000-ért azt hiszem az Auchanban is van Syma X5 és ott játszhatod azt, hogy ha valami tönkremegy (mert pl. nekicsapod egy fának, de nem látszik rajta:D) akkor visszaviszed a gépet az Auchanba és úgy csinálsz, mint ha csak elromlott volna.

    Ki is cserélik egy évig, garanciában, de ha nem ezt teszed, akkor számolj azzal , hogy ezek a gépek 2-3 hónap után így is, úgy is elpusztulnak. Motorhiba, váz és leszállótalp törés, propeller törés, akku tönkre megy stb, de ezek filléres dolgok, 500-1000 Ft-ért pótolhatóak az internetről.

    A másik dolog, hogy ezt a gépet vettétek, ugye?: SHENGKAI D97

    Nos, ez nem volt éppen a legszerencsésebb választás. Ez egy másolat másolatának a másolata, viszont olyan 50 dollár körül van, ami most olyan 14.000 Ft, ebből az árból viszont sok mindent lehetett volna venni, ami jobb választás lett volna (tudom, már késő):
    - MJX X800
    - Nihui U807
    - Syma X5C
    - van ez a Water resistant nem tommi, annak sosem tudom a nevét :DDD (majd Xdead megmondja)

    Az, hogy a kép milyen, az egy dolog, mindegyiken rossz, az összes gyártó hazudik, na de gondoljunk bele, hogy 14.000 Ft-ból mondjuk mennyit tesz ki a kamera? 3-5000 Ft-ot. Ha azt a kérdést teszed fel magadnak, hogy ennyiért milyen kamerát lehet kapni, akkor szerintem abban egyből benne van a válasz is, semmilyet.

    Az anyagminőség mindegyiken csapnivaló (kivéve a Nihuit, ami kb. törhetetlen), mert ha drágább anyagokat tennének bele, akkor:
    - nem vennéd meg mert 2-3x ennyibe kerülne (karbon pl.)
    - nincs értelme beletenni, mert akkor az összes többi dolgot is hozzá kellene javítani, hiszen kinek kellene egy 10 évig jó váz, pl. döglött motorokkal
    - vastagabb, erősebb, vagyis nehezebb lenne, ami ugye a repülés ellensége. Pl. ABS plastic az XK 350 Stunt, 770 gramm, a tied meg kb. 100. Ahhoz hogy ő megemelje magát egy 5x kapacitású akkumulátor kell, meg sokkal erősebb motorok, az ár is ezzel arányos, vagyis 55-60.000-re kúszik fel
    - az akkumulátor ajtó az összes ilyen modellnél csapnivaló. Vagy nyiszeg az egész a vékony műanyag miatt, vagy nincs is (pl. Nihui) csak be kell tolni az akkumulátort egy kereszttartó alá és kész. Ez utóbbit egyébként én jobban szeretem. Ezeknél a modelleknél az egyszerűbb jobb elvet kell követni

    A kép fejjel lefele állása nem normális, az tuti, ezzel visszaviheted a gépet, de arra számíts, hogy ennyi pénzért nem lesz jobb. Vedd meg a Nihui U807-et, azzal boldog leszel (mi is azok vagyunk:D).

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés