Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:00:10

LOGOUT.hu

Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5301) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Nem nagyon pörög a topik. :D

Még egy két dolog:

MH-t, D2NT-t szoktatok használni vagy hasonlókat? Ha igen mit? Bár nem hinném, hogy megéri. :S

(#5302) AtHoS válasza n_gy_k (#5301) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Már rég óta tépem a számat, hogy gateway editorra kellene rászoktatni a népet, mivel a .reg fájl lehet, hogy egyszerűbb (a szgépből mindössze a bekapcsoló gombot ismerő userek számára), de ha valaki origi bnet-en is kívánna játszani, az bizony pontosan úgy fog szívni ahogy azt most Te megtapasztaltad.
Sajnos pmanp hajthatatlan az ügyben, így inkább nem "égetem" magam tovább.

Egyszerre semmiképpen nem tudsz játszani bnet-en és 6net-en, mivel 6net-en picit moddolt a szeró, tehát minimum a Patch_D2.mpq-t cserélgetni kell 6net és bnet közötti játék közben (ehhez ugye le kell állítani teljesen a D2-t).

Javaslatom, hogy legelőször is szedd le a D2-t teljesen (uninstall), majd telepítsd fel újra, ezáltal a .reg bejegyzések az eredeti állapotba kerülnek. Lépj fel origi bnet-re, így gyakorlatilag is látod, hogy rendben működik. Ezután pedig gateway editorral add hozzá a 6net címét a regisztrációs adatbázisban tárolt D2 szerócímekhez.
Mentsd el az eredeti 1.13c-s Patch_D2.mpq fájlt, mivel ez szükséges lesz az origi bnet-re való fellépéshez. Ezután, ha 6net-re kívánsz csatlakozni, a 6net mod fájlt pakold a helyére, ami a Patch_D2.mpq fájl cseréjével történik meg.

Itt már közbejöhetnek olyan tényezők, hogy 1.11/mod-dal szeretnél gamelni 6net-en, mivel normális mh 1.11-hez van, akkor D2 telepítésekor elpbb az 1.11-es patchot tedd fel, majd el kell menteni a következő fájlokat: (természetesen a Patch_D2.mpq fájlt cserélni kell a 6net-es moddolt verzióval)

Ezután mehet fel az 1.13c és ebből ugyanezeket a fájlokat szintén mentsd el.

Ezután már meglesz mind origi bnet-hez és 6net-hez is a megfelelő verziója "patch" könyvtárad, amiket csak cserélgetni kell. Persze a gateway editor ekkor is kötelező.

D2 reinstall nélkül is megoldható a reg helyreállítása, de akkor törölgetni kell a reg adatbázisból, azt meg nem nagyon szoktam ajánlgatni senkinek, mert még véletlenül rossz dolgot törölgetnek és kapufa. Biztonságosabb a reinstall.

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#5303) n_gy_k válasza AtHoS (#5302) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Nem egyszerűbb ha felteszem a Diablót, majd az original mappát átmásolom egy másik partícióra. (továbbiakban C: és D: partíciók) Ezután, ami a C-n van azzal felmegyek a bnet-re, lefrissíti magát. Ez megvan. Innen lementem a patch fájlt, amit te is mondtál. Majd a D-n lévőt felfrissítem a 6net moddal és valahogy az editorral megoldom, hogy ne dobáljon fel mindig a 6net-re, ha én a bnet-re szeretnék menni? Hogy lehetne ezt megoldani?

Tehát két Diabló lenne feltelepítve a gépre, egyiken a bnet-es patch, másikon a 6net-es. Csak azt kellene kitalálni, hogy a regisztry fájllal mit kell kezdeni ahhoz, hogy ne zavarja össze az egészet úgy, mint legutóbb.

Így nem kellene mindig a fájlokat másolgatni ide-oda. Vagy hülyeségeket beszélek? :D

Kösz a segítséget egyébként, csak gondoltam hátha így is meg lehet oldani. Ha meg nem akkor marad az, amit Te mondtál...

Szerk.: Ami még kimaradt, hogy a 6net honlapján jelenleg csak a 6net installert lehet letölteni, szóval nem tudom, hogy honnan szerezhetném meg, csak az 1.11-es patchet külön és a patch fájlt külön. Vagy telepítsem fel az installert szedjem ki a fájlokat amit mondtál, majd megint reinstall?

[ Szerkesztve ]

(#5304) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

myass, myass2, meph666, vole, mcsabee, wikings23

Ha nem haragszotok meg felvettelek titeket friendbe notyourbusiness accounttal. Nem szeretek egyedül gamelni. :) Akinek van rá lehetősége és ideje az áthúzhatna cl-be. Van 300fgm d2jsp-n valamennyit fel tudok ajánlani.

Előre is köszi

[ Szerkesztve ]

(#5305) n_gy_k válasza n_gy_k (#5304) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Nah áthúztak 15fg-ért, most már csak diarun kellene. :) Ha valakinek van kedve jelezzen. :) acc: notyourbusiness vagy itt a fúrumon. Kösz

[ Szerkesztve ]

(#5306) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Your Connection Has Been Temporarily Restricted

Ez mitől van és meddig tart? Nem használok mh-t, sem botot, semmit. Egyszerűen nem enged fel. Épp bot diarunt kerestem beléptem, majd ki és ledobott.

Tudna valaki adni pár tanácsot, hogy mit szabad és mit nem? Vagy mit hogy csináljak? Mert ez elég idegesítő, hogy egyszer végre van egy kis időm kockulni erre meg, nem enged fel. :D

Szerk.: [link]

Ezt megtaláltam, de nem értek mindent teljesen, ezért is kérem a segítségeteket.

[ Szerkesztve ]

(#5307) icons válasza n_gy_k (#5306) üzenetére


icons
addikt

Jó eséllyel túl sok volt a reconnect.
Azért van, mert botgyanúsan viselkedsz: Túl gyakran játékokat váltogatsz. Bemész egyik Diarunba, nem tetszik, másikba, és így továbba. Mindezt kevés idő alatt. Főleg emiatt szokott előjönni ez a hibaüzenet
Még lehet:
a karakterekből gyakran lépsz ki az acchoz (tehát karaktert váltogatsz), vagy gyakran lépsz be másik accba.

Megelőzés: lassíts :) Ha már 4-5játékban jártál pár perc alatt, akkor kb 5percig maradj a mostaniban. (akkor dob ki, amikor kilépsz egy játékból)

Megoldás: várj :D Általában 5-10perc, de hivatalosan órák is lehetnek!

MH-t semmiképp ne használj, banveszélyes. D2nt a te dolgod :). Azt nem bannolják, de nem fair azokkal szemben, akik nem használják. (reality: tömegesen használják, az összes high lvl karakter így jutott el oda, ahova :) (legalábbis a top))

[ Szerkesztve ]

(#5308) n_gy_k válasza icons (#5307) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Hogy hogy nem bannolják a D2NT-t? Legális vagy mi?

Közben megoldódott a problémám, már minden rendbe. Nekem is valami hasonlót sikerült kiszűrnöm az angol leírásból, azóta kicsit visszavettem. :) Nem tudtam, hogy ilyen is van, én meg ugye mihamarabb egyről a kettőre akartam jutni. :)

(#5309) Rizzo válasza n_gy_k (#5305) üzenetére


Rizzo
aktív tag

Hi, én is elővettem és leporoltam a játékot :) Mezznar néven futok, ha gondolod felvehetsz friends-be.

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#5310) mcsabee válasza n_gy_k (#5308) üzenetére


mcsabee
senior tag

Nem legális ofc, de jelenleg nincs warden, így nem is bannolják.

Stay a while and listen...

(#5311) n_gy_k válasza mcsabee (#5310) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Hogy érted, hogy nincs warden? Meddig nincs és miért? Akkor lehet MH-t is használni? Bár a D2NT-t nem igazán szűri ki a warden, nem? Az csak kattingat és nem ír/olvas a játékból.

Vagy rosszul gondolom?

(#5312) Sicilian


Sicilian
addikt

Ejj, nosztalgiából 2-3 hónap alatt végigtoltam single gaméban a palával megint, most nyírtam ki hell-en baal-t, jehhh :DDD
Kiakartam próbálni már ezt az 1.13 patch-t, ezzel sokkal könnyebb volt,
mint annó az 1.10-zel :K
Mennyi rengeteg rúnát dobott, semmi küszködés nem volt a megfelelők összegyűjtésével..
Na ez jóó volt..Jöhetne már a folytatás :B

nothing is true everything is permitted..

(#5313) mcsabee válasza Sicilian (#5312) üzenetére


mcsabee
senior tag

Igen, mert 1.13-ban meglett növelve a rúnák droprate-je. De kb csak az érték el vele, hogy sokkal hamarabb lett értéktelen minden, mert a botok ugyanúgy futnak.

Stay a while and listen...

(#5314) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

MF hammer build:

Shako p topaz
Eni
Hoto 35
Spirit ST 42@ 35fcr
Arach
Magefist
eth Sand
Raven 20
10fcr 20str ring
Rising

eth Andy RAL
eth bugged Forty
eth CV Insight 17 aura

Pala T, Anni, 12FHR PC sk, 8x 7mf sc, 8x 20life sc, Gheed

CTA 4, Spirit

125fcr, 86fhr, ~250mf
Ezzel szoktam keyezni, cs-zni, de baalre nem a legjobb, az act2-es imunok ellen, így szeretnék csinálni egy light sosot, hogy gond nélkül menjen baal is, amit terveztem:

MF light soso build:

Shako p topaz
Tal Armor p topaz
Hoto 35
Spirit 35
Arach
Chance Guards 40
War Traveller 50
Nagel 30
10fcr 20str
Mara

eth Andy
eth bugged Forty
eth CV Infy

Soso T, Anni, Gheed, 4x 20life sc, 5x clean light sk

CTA 4, Spirit

105fcr, fhr lényegtelen és ~310mf.

Van valakinek valami ötlete, hozzászólása, amit esetleg ő változtatna, ha látok benne fantáziát akkor megfogadom a tanácsot, mielőtt még vásárolnék. Ennél többet nem szeretnék költeni rá.

Ha meg senkinek semmi akkor egy kis útmutató másoknak, hogy én, hogy gondolkoztam. :)

Üdv

(#5315) Rizzo válasza n_gy_k (#5314) üzenetére


Rizzo
aktív tag

Engem csak palánál az amulett meg a gyűrűk érdekelnek, hogy miért azokat használod.

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#5316) n_gy_k válasza Rizzo (#5315) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Miért?

Amu: resek maxok, kivéve fire, fire absorbot ad és hell cs-be a lordoknál jól jön, megy egyéb firés helyeken is, töltik a hpt, dam meg van eleg így is, tehát ezért lett a Mara helyett.

Ring1: Raven: dex, de leginkább a 'can not be frozen' miatt, olcsóbb, mint a Cham.
Ring2: egy 10fcr-es gyűrűvel van meg csak a 125fcr-es breakpoint, így egy mindenféleképp kell, a 20 str meg azért, mert egy 2x upp Magefisthez 151str kell és ahhoz hogy ne kelljen nyomni nem árt még egy kevés az Eni mellé.

d2jsp-n olvastam meg d2-be is chat-en, hogy ladder reset lesz Szept 28-án? Igaz ez? Nem márc-áprilisba indult a ladder? Valaki tud erről valamit?

itt a link hozzá

(#5317) B4MbOo


B4MbOo
tag

halihó!

egy kis aktuális hír:
reset

[ Szerkesztve ]

your fight is with me, the others are no concern to you, got it you big bloated balloon freak?

(#5318) Valentino K. válasza B4MbOo (#5317) üzenetére


Valentino K.
senior tag

Igen, én speciel kurvára örülök neki...

Év elején vettem elő a játékot, valamikor januárban talán. Csomó minden kiesett addig, legutoljára 1.09-el játszottam. Újból átismételtem a dolgokat, belemélyedtem a buildekbe, a tradelésbe, a runeword-ökbe....stb
Össze is hoztam egy full extrás hammerdint meg egy fishymancert, illetve 90%-on álltam egy frost zealottal is. Emellett van kb 10-12 raktáros karakterem finomságokkal.
Mindezt nagyon sok játékkal és munkával sikerült összehoznom, ami lehet másnak meg se kottyan, de nekem jól eső érzés.

S most mi lesz? Mindent dobhatok ki kvázi a kukába, mert átrakják a karaktereket nonladderbe. Ez kb olyan, mintha single player-ben játszanék. Csomó runaszó és cucc nem elérhető.

El is ment a kedvem a játéktól, úgyhogy a 3. résszel fogok játszani, ha még ebben az évezredben kiadják.

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de ez a reset dolog csak elveszi a kedvemet a játéktól... :W :((

Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG

(#5319) jookomak


jookomak
őstag

Ha lesz reset, lehet visszatérek. Gondolkodok egy tank/pajzs karakteren, aki elől áll a dzsuvában, miközben a többiek (casterek) mögüle osztják az áldást. Mit javasoltok oda inkább? Conc barb, vagy venge pala a convi aura miatt?

(#5320) Rizzo válasza Valentino K. (#5318) üzenetére


Rizzo
aktív tag

Valahol érthető a dolog. Ősrégi játék, mégis sokan játszanak vele. Mivel alapjában singleplayer játék, így az itemek adottak, az újítások egy-egy rúnaszavakban merülnek ki, de az is a meglévő itemekből áll össze. Blizz fejleszteni, költeni nem akar rá, 1 megoldás van, a reset. Az is csoda, hogy nem lövi le egyszerűen a szervereket...

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#5321) mcsabee válasza Rizzo (#5320) üzenetére


mcsabee
senior tag

Nem tehetik meg, benne van a végfelhasználó licenszben valami záradék ^^. Egyébként tök jó, hogy lesz reset, én alig várom, csak az a bajom, hogy még két hetet kell rá várni ^^.

Stay a while and listen...

(#5322) Rizzo válasza mcsabee (#5321) üzenetére


Rizzo
aktív tag

Záradék :C Én csak most kezdtem el játszogatni, és nagyon tetszik ez a reset dolog, így mindenki nulláról indul, cask ez a 2 hét nekem is furcsa, mert lenne pár nap, vagy max 1 hét, mivel így már nincs sok értelme játszani ebben a két hétben.

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#5323) for3l válasza B4MbOo (#5317) üzenetére


for3l
senior tag

hoppá..! ez mondhatni tényleg rendhagyó (mármint hogy ilyen gyorsan jön még egy reset).
kíváncsi vagyok az okára, talán találtak vmi módot, hogy kiszűrjék a botokat!? :F
mindenesetre ha igen, akkor lehet, visszamegyek én is és neki kezdek kb ötödjére a lvl99-nek! :D

(#5324) mcsabee válasza for3l (#5323) üzenetére


mcsabee
senior tag

THIS! Én pont ötödjére kezdek neki, már 3 éve mondom fl-emnek, hogy most aztán tényleg megcsinálom, de már szólt közbe reset, szólt közbe ban, szólt közbe meló, már mindenki csak röhög, hogy most sem sikerült, pedig szeptember 30-ra volt betervezve a 98...

Egyébként annyira nem kellene, hogy rendhagyó legyen, a ladderek eleve 1 évnél rövidebb időre voltak tervezve. Persze a valóság mást mutat, és nem hogy rövidebbek lettek volna, de ugye volt 2 éves is ~~.

Akkor forel, azt hiszem lagon majd találkozni fogunk, ha kezded egyből resetkor, mint márciusban :DD .

Stay a while and listen...

(#5325) for3l válasza mcsabee (#5324) üzenetére


for3l
senior tag

hehe. az igazság az, hogy már alakul is a kezdő team :D szóval valószínű, hogy fogunk találkozni.

"Egyébként annyira nem kellene, hogy rendhagyó legyen, a ladderek eleve 1 évnél rövidebb időre voltak tervezve. Persze a valóság mást mutat, és nem hogy rövidebbek lettek volna, de ugye volt 2 éves is ~~." - true. mást nem is tudok hozzátenni.

egyébként, ha valakit érdekel full non-ladder cs pala, szóljon bátran. vagy esetleg amazon, sorc itemek szintén nl-ben.
árat megbeszéljük, de a 90%-a kb free.

(#5326) Rizzo


Rizzo
aktív tag

Ez a reset amúgy hogy zajlik? Éjfélkor mindenkit átraknak NL-be aztán lehet csinálni az új karaktereket? Ilyenkor összeálltok és együtt haladtok? Ha valahol lenne egy hely, szívesen csatlakoznék :K

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#5327) mcsabee válasza Rizzo (#5326) üzenetére


mcsabee
senior tag

Ez úgy működik, hogy általában amerikai idő szerint délelőtt 10 körül lelövik a szervereket, jön egy 4-6 órás szünet, amíg gondolom karbantartanak, meg minden ilyenkor szokásos dolog. És olyan délután 2-4 körül visszajönnek a szerverek. Ez magyar idő szerint olyan este 8-10 körül szokott megesni, tehát a délután nagyobb hányadában nincs Battle.net.

Amikor fellépsz, akkor a karaktereid neve alól eltűnik a Ladder Character felirat, kreálsz egy új ladder karit, de előtte meglesed a laddert, hogy kb 5-ös szintű az első helyezett, és elkezdesz játszani.

Jó esetben van csapatod, és együtt indultok neki. Hajnalra általában, ha van team, már ildomos hellen lenni, és ha jó vagy, akkor délelőttre már baalrunt is tudtok tolni.

Apró infó, nekem legutóbbi resetkor az 1 - 93 1 hét alatt sikerült, úgy, hogy egész sokat kockultam, Ladder elején nem megy túl gyorsan a lvl-ezés, mert általában nincs normális teler.

Stay a while and listen...

(#5328) n_gy_k válasza mcsabee (#5327) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Szeretném én is elkezdeni elölről. Ha még van, aki így van ezzel és nem vágta haza lelkileg a ladder reset akkor összeállhatnánk páran a könnyebb haladás érdekében? :)

Ki lenne benne? Legyen egy közös channel meg game // psw ahol játszunk? Vagy hogy csináljuk?

Bár előbb kellene 3-4 különböző karakter. Vagy legalább egy fire és egy cold sorc. :) Nemtom mennyire hülye ötlet, de nekem 6net-en első karim egy Blizz/Fb sorc volt, amivel majdnem hammer szinten lehetett cs-t pucolni. Bár ott hf-ből élből tal setbe volt. Így ladder elején mennyire érdemes belefogni ebbe? Az elején nehezebb lenne mint egy fire vagy egy cold sosoval, de utána egyre könnyebb ahogy beesnek az első cuccok.

Mit gondoltok? Gondolom mindenki sosoval kezd. Vagy tévedek?

mcsabee: Mi volt a karid neve? csabi lvl97 light sorc? Ha igen akkor chaten láttalak párszor.

[ Szerkesztve ]

(#5329) mcsabee válasza n_gy_k (#5328) üzenetére


mcsabee
senior tag

Lvl 97 cold sorc, és igen, csabi volt a neve.

Kétágút meg ne fejlessz, eleinte crap cuccokban ritka szar lesz a damja mindkét ágra, bneten teljesen felesleges.

Stay a while and listen...

(#5330) Cyberbeni válasza n_gy_k (#5328) üzenetére


Cyberbeni
addikt

blizz soso+java+convi aurás pala azért szerintem jól tud zúzni.
esetleg melléjük neci (ce+life tap+lower resi, plusz mellé csontik tanknak)
még esetleg baba úgy, hogy csak az üvöltésekre tesz, bár az szerintem nem segít annyit, mint amennyivel több élete van emiatt az ellenfeleknek.
és mivel lehet stat/skill resetet csinálni, ezért később simán lehet például a palából rendes hammer.
persze emellé még jöhet soso/java/hammerpala randomra.
tehát, akkor 28.-a kedd este 8-10? szerintem nem fogok ráérni, de ha igen, akkor megyek palával. majd a kezdés napján írjon be valaki ide egy chatszobát, ahol majd talizhatunk.
ja meg mihamarabb egy insight-ot összedobunk (asszem normal végén lehet már), és akkor azt prayer aurás mercinek odaadjuk, és duplán gyógyít.

[ Szerkesztve ]

(#5331) Rizzo válasza n_gy_k (#5328) üzenetére


Rizzo
aktív tag

Én egy necro-val benne vagyok :C

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#5332) n_gy_k válasza Rizzo (#5331) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Acc neveket írjatok be ide és vegyük fel egymást friendbe.

Szerk.: notyourbusiness az enyém.

[ Szerkesztve ]

(#5333) Cyberbeni válasza n_gy_k (#5332) üzenetére


Cyberbeni
addikt

Cyberbeni

(közben sikerült visszaszereznem az expired amámat)

(#5334) Cyberbeni


Cyberbeni
addikt

ja meg a többit letöröltem.
amúgy majd tudtok segíteni, hogy mire rakjam majd a statokat? mert régen toltam már úgy, hogy nem húztak. (utolsó ladder resetkor, mondjuk az nem volt olyan régen)
meg úgy néz ki, hogy rá fogok érni reggel 1/26-6-ig.

(#5335) Rizzo válasza n_gy_k (#5332) üzenetére


Rizzo
aktív tag

mezznar

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#5336) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Akkor eddig hárman vagyunk. Még valaki?

mezznar, cyberbeni, notyourbusiness

Beszéljünk meg egy közös channelt nem?

[ Szerkesztve ]

(#5337) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Egy kis segítség a kezdéshez, de csak, mert unatkozom itthon és nincs jobb dolgom:

Ladder kezdő sorc build (cold, max fire)
- helm: Shako 'p top', Peasant 'p top', Tarn 'p top', Lore (Ort Sol), 3 sox helm 'p top'
- armor: Viper 'p top', Smoke (Nef Lum), Stealth (Tal Eth), 4 sox armor 'p top'
- belt: Goldwrap, Nightsmoke
- gloves: Magefist, Trang, rare res life str
- boots: WT, rare res life str esetleg fhr
- wep: Wizzy 'fal', Spirit (Tal Thul Ort Amn), Occu 'fal', Leaf (Tir Ral)
- shield: Spirit, Lidless 'p dia', Mosers 'p dia', Splendor (Eth Lum), Rhyme (Shael Eth)
- amu: 2 sorc res life str, 3 cold/fire
- ring1: Raven, Dwarf
- ring2: Nature, Nagel

Merc (Night Act2 Offensive - Might aura)
- helm: Tal Rasha '15ias', Tal Rasha 'p ruby'
- armor: Duriel '15ias', Duriel 'p ruby', Smoke
- wep: Insight (Ral Tir Tal Sol)

A vastagon szedett összeállítással már bátran lehet menni bárhova, ahol persze nincs sok fire imu.

Legalább 125fcr, 55fhr, max res hellen, legalább 158mf.

Próbáltam a legmegfelelőbb itemmel kezdeni a felsorolást. Pár Miértra válaszolok mielőtt megkérdezitek:

- azért Wizzy, mert kell az fcr és a sok res és nem szeretem az Occu-t, mert 25% esély van rá hogy ha megütnek akkor elteleportál. Néha bele a legnagyobb tömegbe, ahonnan már csak a kaszás hoz ki. Idegesítő szerintem, így Wizzy.

- azért Might aurás merc, mert a néhai immuk ellen kell neki a plusz dam az elején, amit a Might aura meg is ad. De lehetne akár Holy Freezes is, ez az én egyéni elhatározásom volt.

A többi szerintem egyértelmű, de ha bármi kérdés van szívesen válaszolok. Más karit szerintem nem érdemes kezdeni, csak sosot így az elején.

Forrás: [link]

[ Szerkesztve ]

(#5338) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Áhh eszembe jutott még valami. Mindenki írja le, hogy milyen karit szeretne kezdeni elsőnek. Jó lenne két pala egy light soso, egy bo barb. Egyik pala lehetne full conv 1-2 napig, hogy leszedje az immukat és akkor tudna ölni a light soso. Másik ofc hammer. A bo barb meg ww. Így azért lehetne haladni. :)

Mind1 majd meglátjuk..

(#5339) mcsabee válasza n_gy_k (#5337) üzenetére


mcsabee
senior tag

A vastagon szedettel nincs is baj, csak azzal, hogy az a build kezdéskor úgy 1k fg alaphangon :D .

Stay a while and listen...

(#5340) n_gy_k válasza mcsabee (#5339) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Én csak egy útmutatást adtam, hogy mire kell törekedni, hogy minél olcsóbban lehessen minőségben mf-elni. :D Nyilván nem úgy gondoltam, hogy felhúzza 80-ra aztán nagybevásárlást tart 29-én d2jsp-n. :D

(#5341) Rizzo válasza n_gy_k (#5338) üzenetére


Rizzo
aktív tag

Akkor én jövök palával.

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#5342) icons


icons
addikt

Üdv!

Én is beszállnék, az egyetlen baj, hogy nincs időm csatlakozni akkor. Este nem tudok játszani, és reggel sem, tehát marad a délután. Jelenleg egyetemre járok, addigra pedig lehet, hogy sport is lesz, és akkor semmi időm se lesz, de ha mégis akadna, akkor beszállok!
Nyilván sokat nem lehet majd tőlem várni, de segítek húzni, ha tudok, meg ha valami nem megy, akkor szívesen beszállok (vagy hívok segítséget, esélyes, hogy lesz valaki, akit ismerek és tud is jönni :) ).

A nicket nem tudom, mert mindig új accot csinálok az új ladderre, de majd megírom mindenképpen.

Viszont semmiképpen nem éri meg az elején cuccokat venni véleményem szerint. Ha valakinek cirka 5k fg-je van, akkor nem szóltam, de ahogy azt mcsabee is írta, az elején rohadt drágák a cuccok, és kb 1-2nap alatt durván esik az áruk. (ami 1-2 tárgyat meg meg tudunk venni, azzal olyan sokat nem érünk. Persze kivételek mindig vannak, ha pl nincs baba, és tudunk venni egy CTAt, akkor az más kérdés :), de egy occu, shako olyan nagyon sokat nem ér önmagában (50mf helyett 100)...NA EZT most vontam vissza, megnéztem az MF drop-okat, és bizony nagyon sokat számít :D)

Tehát: ha jók akarunk lenni, akkor érdemes megvenni, ami kell az elején, ha viszont inkább később akarunk erős karaktereket építeni, akkor meggondolandó, hogy pl egy high rúnát érdemes elpasszolni 500fg ért :).

(#5343) Cyberbeni válasza n_gy_k (#5338) üzenetére


Cyberbeni
addikt

én még mindig jobban támogatom a soso+java+pala felállást. pala full conv, mellette hammer, soso meg cold vagy fire. java azért jobban tudja ölni a bossokat.

(#5344) dunc


dunc
nagyúr

Sziasztok .
Valahogy be tudom állitani azt,hogy ne keljen nyomvatartani az alt bill.t ?
Állandó tárgy mutatás.

(#5345) mcsabee válasza Cyberbeni (#5343) üzenetére


mcsabee
senior tag

Jobban öli, de egy jobban ölő amára azért kell pár item, 8k körül már elég jól öl, ha van legalább 80 iasod mellé. 8k damhoz meg griffon pl alap item, 2 skilles armor, 4 skilles javelin, skillerek, arach, és akkor még nem is szóltam a 20/20-ról, ami iszonyatosan nagy dam bónusz, vagy épp egy 3/20-ről, ami ladder elején szintén nem az a tipikus free item.

A 4-5k damos amák olyanok, mint halottnak a csók, éppen nem 1-et sebez, de azért sokat nem érnek, még convi aurával sem.

(#5344) dunc:

Nem tudod beállítani.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#5346) Cyberbeni válasza mcsabee (#5345) üzenetére


Cyberbeni
addikt

hát nem tudom. 6,3k-val simán megölöm egyedül baalt convi nélkül.
meg ahol nincs(vagy csak 1-2) light immun, ott simán írtom a népet.
(előbb esett egy 133/40/12-es gheed frigid highlanden :D)

[ Szerkesztve ]

(#5347) n_gy_k válasza Cyberbeni (#5346) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Hát szerintem is több értelme lenne egy light sosonak, mint amának, bár te tudod, mindkettőnek hasznát tudjuk venni szerintem. :)

Rezzo melyik palával? :) Hammer vagy a conv-os?

(#5348) Rizzo válasza n_gy_k (#5347) üzenetére


Rizzo
aktív tag

Majd meglátjuk, ha csak én leszek pala akkor leszek convi, ha 2-en leszünk palával akkor meg majd eldöntjük :)

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#5349) Cyberbeni


Cyberbeni
addikt

meddig marad aktív az aura, miután átkapcsolok másra? és ha mondjuk írnék egy makrót, ami kapcsolgatja, amiatt nem bannolhatnak? én leszek pala vagy java. (teljesen jó a pala+pala+soso felállás is nekem)
az aura meg mindegy, mert úgyis megkapjuk egymás bónuszát(ez leginkább attól függ, ki hogy ér rá), és azért ha már vannak jó cuccok, akkor úgyis restat lesz.
meg amazon egy kis ll-el simán életben tud maradni boss ölésnél. (bár titan vagy valami más töltődő nélkül hamar kifogy a munícióból az ama, ha dobál)

[ Szerkesztve ]

(#5350) Cyberbeni válasza mcsabee (#5345) üzenetére


Cyberbeni
addikt

ez alapján a táblázat alapján 50/95 az utolsó két bp(-10-es WSM-el), szóval a 80 pont nem használ semmit. (throw-ra meg 55/90)
de 3/20+higlord/catseye+15ias a sisakba, és megvan az 55 ha titant használsz. ha meg thunderstroke-ot, akkor nem is kell semmi a sisakba. (bár nem hinném, hogy valaki azzal sokat dobálózna, elég sűrűn kéne javítani)
peace-t elég olcsón ki lehet rakni, titan-t sem olyan nehéz találni(vagy olcsón venni). gambleből meg nem olyan nehéz 3/20-at kihozni, de sander kesztyű is jó kezdésnek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.