Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:00:10

LOGOUT.hu

Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5351) dunc


dunc
nagyúr

Srácok a program nállatok is 25 fps-el fut ?

(#5352) mcsabee válasza dunc (#5351) üzenetére


mcsabee
senior tag

Nálam átlag 60-80 FPS-sel megy.

Stay a while and listen...

(#5353) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Mennyire érdemes ES mf sosót csinálni? Még nem volt sose, így nincs túl sok tapasztalatom. Elolvastam egy két buildet, de jobb lenne pár olyan tapasztalatot is meghallgatni, akinek már volt vita és ES is.

(#5354) mcsabee válasza n_gy_k (#5353) üzenetére


mcsabee
senior tag

ES sorccal annyi a gáz, hogy ha low cumókban nagyon kevés a mana. Namármost, ha az egyszer elfogy, akkor a low life miatt, instant halál van. ES mellett szól, hogy nincs szükség resistre, valamint life-ra, ha van insightod, akkor használható lehet, de bo nélkül nagyon kevés lesz a manád.

Stay a while and listen...

(#5355) for3l válasza n_gy_k (#5353) üzenetére


for3l
senior tag

nem beszélve a mana burn-ről ;]
nekem volt már pár es soso-m, de mind pvp-re volt használva az említett burn miatt. a baj azaz, hogy akár tele közben is bekaphatsz egy ütést, ami nullára tolja a manádat, aztán a következő tele meg ki tudja hova visz (rip).
ha nem lenne mana burn a játékban, sztem sokkal többen használnának es sorcit pvm-re is (nagyon ritka).
ja, és amit csabi is ir, sok mana kell hozzá (~5k+).

esetleg meg lehet fűszerezni max block-kal (~4k mana), de akkor már kellenek a jobb cuccok a karira, amik meg ugye nem olcsók (pláne nem ladder elején), hogy sebzése is legyen.

(#5356) n_gy_k válasza for3l (#5355) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Hát jó, sikerült lebeszélni róla. :) Akkor marad a jó öreg vita sorc. Azon gondolkoztam, hogy Andy, Mefi, Keyesek, Shenk, Eldrich ezeket jobban lehet ölni fire vagy light sosoval, mint colddal. Lehet jobb lenne egy firet kezdeni nem? Vagy miért kezd mindenki coldot? :)

(#5357) sirdond válasza n_gy_k (#5353) üzenetére


sirdond
őstag

véleményem szerint tökéletesen használható

nekem az első hc karim egy budget es forb sorc volt
a lényeg,hogy legyen kellő fhr (30 min, de a több mindig jobb), fcr (63 minimum, de 105nél már sokkal biztonságosabb a tele), max block és minél nagyobb fbr
ezeket selffound cuccokkal is simán össze lehet hozni hellig, még insight se kell mercre én inkább kelpie-t szoktam neki, szerintem sokkal hasznosabb

stats:
str ami a cuccokhoz kell
dex amennyi max blcokhoz
vita összes többi
energy semmi!

skillek:
max frozen orb + prereqs
10+ cold mastery
max tele (minél nagyobb annál kevesebb a tele költség)
5 es
5+ warmth
5 static
közben max telekinesis

ez simán megvan lvl 75-re skill questekkel együtt,a többi mehet ahova gondolod, cold mastery, warmth, attól függ milyen cuccaid vannak és mi kell
egy memoryval még es ágra sem kell költeni, az +8 pont

simán visz minden cold mf sorc helyet, kicsit jobb cuccokkal szinte akármit és tudsz vele telézni akárhova bármi gond nélkül

egyébként itt is le van írva kicsit részletesebben

szerk:
ja és nem kell hozzá 5k+ mana, 1k alatt jóval is bőven elég
mivel maxblock es előtt hat, így alapból kevesebb ütést kapsz be, ha mégis elkapsz egy manaburn hitet, semmi gond sincs, mivel olyan olcsón telézel (<5),hogy a warmth egyből visszatölt annyit aminnyi kell, így kb ingyen telézel :)

[ Szerkesztve ]

(#5358) sirdond


sirdond
őstag

azt még le akartam írni,hogy sokkal biztonságosabb, mint egy blizz sorc, ráadásul ladder elején sokkal jobban is használható, mivel a frozen orb alapjáraton jobb skill mint a blizz
blizz csak +skillek után lesz igazán jó, addig simán csak orbolsz és ha már összemfelted magadnak a megfelelő cuccokat csak egy sima respec és ennyi :)

(#5359) Cyberbeni válasza n_gy_k (#5356) üzenetére


Cyberbeni
addikt

mert cold soso infy nélkül is csökkenti az ellenfél resistjét.
lehet hogy jön még egy barátom, csak meg kell találnia a cd-kulcsát.

(#5360) for3l válasza sirdond (#5357) üzenetére


for3l
senior tag

végig néztem, jónak tűnik! bár ez nagyon ladder-kezdő és - mivel hc-ról van szó - nagyon rámegy a biztonságra is.
én egy átlag full es soso-ról beszéltem, mondjuk mivel mostanában nem sokat mf-eltem, megint csak inkább vegyes pvm-re gondoltam (baalrun/mfrun/akármi).

különben lehet kipróbálom ezt a guide-ot, ha megindul az új ladder, mert mondhatni kíváncsivá tett. :B
de sztem csak ha meg van a ~lvl75 meg pár cucc a listából, akkor tolok neki respec-et, mivel team-ben (softcore) fölösleges ennyire rágyúrni def-re.

(#5361) sirdond válasza for3l (#5360) üzenetére


sirdond
őstag

igen ladder-kezdő, és inkább ladder-kezdőbb, mint a blizz sorc szvsz
hc miatt valóban inkább a safety van szem előtt, kis módosítások lehet sc-ben, pl nem kell max telekinesis

full es, valóban nem szükséges pvm-re, azt csak pvp-ben (amúgy ott sem szeretik maxolni az es-t, sőt, ha lehet nem is mennek rá, inkább a memory + all skillek) lehet kihasználni igazán, az értékes pontokat itt pedig máshova rakhatod

ahogy írtam, amint megvannak a jobb cuccok érdemes átváltani blizzre, én akkor szoktam,ha már van 5k blizz legalább, de addig orb > blizz és könnyebb is vele menni

egy jó tele sorc pedig sohasem felesleges! főleg ladder elején, amikor nincs mindenkinek enije, meg nem minden 2. játék csak bot br és mindig azt kérdezik "who tele?" :P

egyébként nem egyszer volt már ladder elején,hogy meghívtak privát runokba, mert tényleg teljesen biztonságos vele telézni és gyors is

[ Szerkesztve ]

(#5362) den16


den16
csendes tag

Kellene ladderre team. Ahogy látom meg csabi mondta van itt szerveződés. Az acc nevem den vegyetek fel a friendre meg whispeljetek ha ok. Én light sosoval kezdek. Meg nem tudom, hogy life vagy mana lesz.

(#5363) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Fo/Fw soso?

Amire gondoltam:
Frozen orb max
Cold mastery 1
Frozen armor 1
Ice bolt max

Static Field 1
Energy Shield 8 (50% abs, idáig ad +5%-ot minden egyes szinten)

Warmth 1
Fire wall max
Fire matery 1

Meg természetes az előfeltételekre 1-1.

Str 156, dex semmi, Vita és Energy 50-50% így lesz kb 7-800 life és 7-800 mana. 50%abs.

Persze ezt úgy nézve, hogy nincs all skill meg semmi az elején úgysem. Vagy Inkább egyágas sosó? Bossozásra talán jobb, nem? Bár az elején hell-ig lehet, hogy jobb lenne ez, nem? Aztán reset és pure cold or fire. Ezt még nem döntöttem el. Firevel több mindent lehet ölni, bár lehet, hogy ez az lassabb lenne vele. Szerintetek? Az energy shieldes dolognak csak így látom értelmét.

(#5364) Cyberbeni válasza den16 (#5362) üzenetére


Cyberbeni
addikt

akkor eddig 4-5-en vagyunk:

mezznar, cyberbeni, notyourbusiness, den

meg lehet, hogy egy barátom is jön, csak meg kell találnia a cd-kulcsát.

(#5365) for3l válasza sirdond (#5361) üzenetére


for3l
senior tag

full es-t úgy értettem, hogy pure mana és es-re csak annyit rakni nyilván, hogy precast-tal meg legyen a 95%. (volt olyan fb soso-m, aminek volt memory, 9light sk, 3light circlet, 3es ormus, 3light amu a stash-ben :D - igen, iszonyat unalmas volt rip után újra pakolni mindent... viszont volt 95% es és ~21k dmg-e, de a 2. es fb sorcot csak memory-ra terveztem, nem is volt csak 15k dmg-e, na de mindegy..)

n_gy_k, sajnos az es - kiírom már egyszer: energy shield - csak a synergy-jével ér vmit is, vagyis muszáj tolni a telekinesis-t is, szvsz legalább 10 pont kell rá, különben az egy dolog, hogy 50% dmg-et mana-ból fog leszedni, de ugrik majd az egész manád egy fallen ütésétől :D (jó, ez nyilván túlzás).

sztem pure vita vagy esetleg próbáljátok meg azt a build-et, amit sirdond linkelt (kicsit módosítva, mert sc-be sztem nem kell ennyi safety).

szerk.: de amúgy meg lehet próbálgatni is, token előző reset után 2 héttel már olyan ~2-3fg körül mozgott, annyit meg megérhet.

[ Szerkesztve ]

(#5366) n_gy_k válasza Cyberbeni (#5364) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

icons is mondta, hogy beszáll, ha lesz ideje, bár ugye ezt nem lehet tudni sajnos, hogy mikor ér rá, de rá is lehet számítani.

én sztem fire vita sosoval jövök, ha addig nem találok ki jobbat. esetleg fo/fw 8-as es-el és full vita vagy 50/50-be még nem találtam ki pontosan.

szerk: hupsz erre télleg nem is gondoltam. akkor inkább maradok a vita sorcnál. mostmár csak az a kérdés, hogy cold, fire, vagy fo/fw. :D valahogy a pure fire mellé húzok, volt fo/fw sosom még 1.10-ben, de valahogy nem jött be igazán, bossokra nem az igazi sajnos. arra talán a blizz a legjobb, bár akkor eldrich, shenk, nila kilőve, sok az imu, főleg az elején lenne nehézkes.

[ Szerkesztve ]

(#5367) icons válasza n_gy_k (#5366) üzenetére


icons
addikt

Jajam, úgy van!! Én is beszállok, méghozzá két karakterrel is szívesen. Ez annyit tesz, hogy egyszerre harcolni nem tudok mindkettővel, tehát amikor olyan rész van, akkor a másik a városban marad (igény szerint kilépek, ha erősek a monsterek, vagy van más valaki, aki bejönne).

Mikor lesz a reset? Kedd reggel vagyok itthon (11ig max), aztán este 6tól, és szerdán kb 1től estig. A gond az, hogy az esték kiesnek, akkor nem tudok játszani. Olyan 11-éjfél körülig tudok, aztán reggel 5től :). Tehát plusznak számítsatok be engem, de a magba ne nagyon :).

(#5368) Cyberbeni válasza icons (#5367) üzenetére


Cyberbeni
addikt

elvileg kedd este 8-10 körülre jönnek vissza a szerverek resetelt ladderrel.
mármint jövő7 kedd.
de a +1 kari nem árt a plusz xp miatt.

[ Szerkesztve ]

(#5369) emre33


emre33
addikt

Most vettem észre a mutliRest 1.12a LOD verzióhoz.

ezt össze lehet hozni magyarításal? 1.12a magyarítást nem találtam.

kösz

ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360

(#5370) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Honnan van néhány embernek 50e+ fg-je? Ilyen sok ideje nem hiszem, hogy játszanak és ekkora makkerek se tudnak lenni.

Daytona-nak például 4xxe fg. :Y

(#5371) mcsabee válasza n_gy_k (#5370) üzenetére


mcsabee
senior tag

Bot, vették pénzért, tisztára nyalták njaguar seggét, lehet választani.

Stay a while and listen...

(#5372) sirdond válasza mcsabee (#5371) üzenetére


sirdond
őstag

fogadással is lehet, vagy ladder slasher
pre 1.10 itemek is kurva sokat érnek

(#5373) Rizzo


Rizzo
aktív tag

Ez a forumgold-os dolgot elmagyaráznátok, mert nem nagyon értem. Ezt valós pénzre lehet váltani? A kereskedésnél meg az item átadása ugyanúgy játékon belül zajlik nem? Tehát odaadom az itemet valakinek, ő meg vagy elküldi a fórumon az aranyat érte vagy nem? Még sosem próbáltam, nézzétek el nekem, csak nem nagyon értem a működését. Mivel gold csak úgy kerülhet hivatalosan a rendszerbe, hogy valós pénzért lehet venni, akkor lényegében ez ugyan az, mint azok az oldalak, amiket hirdetnek a játékban orrba-szájba.

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#5374) Cyberbeni válasza Rizzo (#5373) üzenetére


Cyberbeni
addikt

(#5375) n_gy_k válasza mcsabee (#5371) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Hát igen.

Mert 400e fg az nem gyenge. Annyi pénzt nem hiszem, hogy vált egy ember. A másik meg, hogy vannak linkelt topicok a profiljában, ahol eladott 40-50e fgs cuccokat. Szal marad a bot vagy a seggnyalás. Seggnyalással nem hiszem, hogy el lehetne ezt érni. A bot már inkább.

Mondjuk nem egészen értem, hogy egy két cucc miért 10e fg+-os, de mind1. Egy két rare van, ami nem gyenge, de van egy pár, amit lehet még el is adnék Akaranál. :)

Szerk.: kinek mennyi fg-je van ha lehet ilyet kérdezni és senki nem sértődik meg?

[ Szerkesztve ]

(#5376) Cyberbeni válasza n_gy_k (#5375) üzenetére


Cyberbeni
addikt

188, de nem nagyon szoktam mostanában jspzni, csak előző resetkor toltam, meg az azelőtti resetkor.

[ Szerkesztve ]

(#5377) n_gy_k válasza Cyberbeni (#5376) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

De miért nem?

Jobb, mint 120 db hr-t tartani, nem? :)

(#5378) Cyberbeni válasza n_gy_k (#5377) üzenetére


Cyberbeni
addikt

mert mindig úgy vagyok vele, hogy eladom az összes cuccot, amit találok, és csak a legszükségesebbeket tartom meg/veszem meg, és amikor már lementek az árak, akkor veszek fullos cuccokat, csak mire ennyi idő eltelik, addig elmegy a kedvem a játéktól :D

(#5379) mcsabee válasza n_gy_k (#5375) üzenetére


mcsabee
senior tag

Vannak olyan itemek, amik rare cumók, és near perfek. Múltkor láttam egy 2 pala, 10 fcr 58 life, 15 dex, 19 allres 39 fire res amut pl, az ilyenek több ezer fg-t érnek. Csak nagyon nehéz rá vevőt találni.

Amúgy nekem atm 3.2k fg-m van.

Stay a while and listen...

(#5380) mcsabee válasza Rizzo (#5373) üzenetére


mcsabee
senior tag

Franc, lejárt az 5 perc...

Rizzo, ajánlom figyelmedbe az első hsz-t, a fontosabb dolgokat összeszedtem oda, többek között a JSP trade-ről is van linkelve egy komolyabb FAQ.

Stay a while and listen...

(#5381) Rizzo válasza mcsabee (#5380) üzenetére


Rizzo
aktív tag

Átolvastam, köszi. Elég összeszedettnek néz ki. Regisztráltam, majd ha lesz valami eladnivalóm kipróbálom.

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#5382) icons válasza n_gy_k (#5375) üzenetére


icons
addikt

Nekem valami írtó kevés... nemrég regisztráltam, és amiket találok, nem nagyon érnek már 1-2fg-nél többet sajna...
Vagy ha mégis, elég nagy a kínálat, hogy senkinek se kelljen.
Torch-om pl van 10körül, de mind low sajnos, és hiába futok, abból se esik valami jó statos...

Megnéztem, és 23fg-m van :D.

(#5383) n_gy_k


n_gy_k
aktív tag

Az elején mivel érdemes foglalkozni?

Low rune, spirit pack, game gold, p gems?

(#5384) for3l válasza n_gy_k (#5375) üzenetére


for3l
senior tag

pedig elhiheted, hogy vannak, akik ilyen 500$-okat költenek fg-re (akár egyszerre is). nézz szét itt: link.
szvsz attól még, hogy nyalod njag seggét, nem igen kapsz free fg-t. (általánosságban)

botolás már inkább reális, de ott meg ne ilyen 5-10botra gondoljatok, hanem 150-200/realm (esetleg még több).

rare cuccokról már esett szó plusz vannak a bugitemek (1.07-8-ból), amik - ha perm-ről van szó - könnyen szaladnak 20k++ fg fölé.
és akkor ha számolsz egy kicsit: 20kfg -> ~400$ -> ~84k huf - több, mint a jelenlegi minimálbér 1db item-ért. lol ;]

szerk.: sztem összedobni vmi soso-t, amivel legalább hell andy + mefit tudod ölni, aztán go mf-elni (ha fg-t akarsz gyűjteni).

[ Szerkesztve ]

(#5385) n_gy_k válasza for3l (#5384) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Jah pure cold soso lesz holy freeze aurás csicsóval. Aztán Andy plusz Mefi, amíg nem esik egy értelmes cucc. :) Bár lehet pure fire Countess miatt, ott esnek a kis runák és a spirit packok meg insight packok elég sokat érnek nagyon az elején szerintem.

Vagy jobban megéri egy Shakot kimfelni és azt eladni, mint kis runákra hajtani? Csak emiatt szeretnék fire sosot.

Hát nem tudom szerintem mindenki hülye, aki bárminemű pénzt mer ölni egy játékba. Aztán remélem nem kövez meg senki. :)

(#5386) wikings2 válasza n_gy_k (#5385) üzenetére


wikings2
őstag

Hát nem kövez meg senki sem.:) 2 különböző világ ez sokak számára. Én személy szerint am Fire sosóznék és mefi/countess run esetleg Andi ha kemény a csicsó és leveri lazán (2k-10k dmg:P)
Amúgy szerintem az elején az első HR kiütése a legkomolyabb előny és legjobban profitáló dolog.
Én ütöttem Ber runát még a második hét elején. Persze nem full soso geart vettem belőle hanem eladtam inkább...ez makk ugyan de hát ilyen az élet...:P Ha elment volna soso gear re akkor kb 2 hónap alatt inflálódott volna 10 ed annyira az ára.... és én türelmes vagyok ilyen téren:)
ELADNI MINDENT AZ ELEJÉN:P

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#5387) inopig


inopig
csendes tag

hello szeretnék diablo reset utáni teamba jelentkezni ha lehet.

Diablo 3 : devid#2377 xbox gamertag:szurke marha

(#5388) Rizzo válasza inopig (#5387) üzenetére


Rizzo
aktív tag

Üdv a csapatban :) Account nevedet add meg, meg azért nézegesd ezt a fórumot a fejlemények miatt, meg amúgy is ph! az alap :C

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#5389) wikings2


wikings2
őstag

Ha valakinek lesz ladder reset után hanyatló nl cucca mert kell a karinak a neve és törli az gondoljon rám előtte, mert non-ladder játékos vagyok xP:D
Köszi szépen :)

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#5390) n_gy_k válasza wikings2 (#5389) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Hát én eladtam mindent sajna, ha előbb szólsz akkor lett volna ez az, amire annyira nem volt kereslet jspn. :) Mindegy majd a következő resetkor. :)

Jah én is ezért gondoltam a fire sosora és lehet az is lesz belőle aztán ha nem jön be annyira akkor meg reset oszt lesz cold aztán kész. :)

(#5391) den16


den16
csendes tag

Akkor mikor lesz elő talalkozó? Kell whisp, friend etc.

(#5392) inopig válasza Rizzo (#5388) üzenetére


inopig
csendes tag

acc:cursemarksasuke

Diablo 3 : devid#2377 xbox gamertag:szurke marha

(#5393) Cyberbeni válasza inopig (#5392) üzenetére


Cyberbeni
addikt

mezznar, cyberbeni, notyourbusiness, den, cursemarksasuke
eddig a csapat. friendsbe felveszed a többieket, az elég

@den: itt meg tudunk beszélni mindent, de azért vegyél fel mindenkit friendsbe

(#5394) Cyberbeni


Cyberbeni
addikt

akkor hogy legyen a csapat?
2 soso+2 pala+1 neci
vagy neci helyett soso/java?
meg szerintem különböző ágra menjenek a sosok (csak hogy ne mindenkinek ugyanolyan cucc kelljen)
pala meg ugye mind2 hammer, csak az egyik convi aurával (mivel felesleges 2 ugyanolyan aurájú paladin, meg sosoknak is könnyebb így az irtás)
én pala leszek mindenképp (vagy javazon, ha az is kell, de soso inkább nem, mert nem szeretek telézni)

ja és bocs, hogy így egymás után posztolok, de mindig utólag jutnak eszembe az ilyen dolgok

[ Szerkesztve ]

(#5395) Rizzo válasza Cyberbeni (#5394) üzenetére


Rizzo
aktív tag

Én akkor elsősorban necro-val jönnék, esetleg pala :U

Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!

(#5396) den16


den16
csendes tag

Nálam változott a felállás. Light helyett, life blizz. Inot ismerem, mert én ajánlottam neki a topicot.

[ Szerkesztve ]

(#5397) inopig válasza Cyberbeni (#5394) üzenetére


inopig
csendes tag

én leszek light soso majd akk én telézek.

Diablo 3 : devid#2377 xbox gamertag:szurke marha

(#5398) den16


den16
csendes tag

A telét nem tudom, hogy gondolod. Normon nem fogunk. Nmen se nagyon. Hellre meg szarok lesznek a cuccok. És a kezdő itemeken nem lesz sok fcr.

(#5399) Cyberbeni válasza den16 (#5398) üzenetére


Cyberbeni
addikt

azért nm elejére talán lesz insight(mert kevés mana+drága telét nem lehet potikból finanszírozni sokáig), akkor már mehet pl act 2-ben a sok gyaloglás helyett a tele, meg hellen is simán lehet telézni szinte végig, hell br-hez meg tényleg nem árt a sok fcr, meg jó cucc, hogy könnyen túléld, de azonkívül szinte bármit lehet szar cuccokkal is telézni.
meg gyorsabban haladunk telével, mint gyalog, ha meg kéne pár szint, akkor nyomunk egy pár br-t normon/nmeb, de még úgyis gyorsabb, mint végigverekedni, és a szar xp-ket kapni.
meg spirit kard+2*10fcr ring könnyen megvan, esetleg trang kesztyű pluszba (monarchot meg csak sokára fogunk találni spirithez, kb hell act5)

(#5400) inopig


inopig
csendes tag

ok értem nem is gondoltam hogy végig telézek normon me akk még nem lesz rendes skill lvl

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 : devid#2377 xbox gamertag:szurke marha

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.