Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Új hozzászólás Aktív témák
- 

icons
addikt
Üdv!
Én is beszállnék, az egyetlen baj, hogy nincs időm csatlakozni akkor. Este nem tudok játszani, és reggel sem, tehát marad a délután. Jelenleg egyetemre járok, addigra pedig lehet, hogy sport is lesz, és akkor semmi időm se lesz, de ha mégis akadna, akkor beszállok!
Nyilván sokat nem lehet majd tőlem várni, de segítek húzni, ha tudok, meg ha valami nem megy, akkor szívesen beszállok (vagy hívok segítséget, esélyes, hogy lesz valaki, akit ismerek és tud is jönni
 ).A nicket nem tudom, mert mindig új accot csinálok az új ladderre, de majd megírom mindenképpen.
Viszont semmiképpen nem éri meg az elején cuccokat venni véleményem szerint. Ha valakinek cirka 5k fg-je van, akkor nem szóltam, de ahogy azt mcsabee is írta, az elején rohadt drágák a cuccok, és kb 1-2nap alatt durván esik az áruk. (ami 1-2 tárgyat meg meg tudunk venni, azzal olyan sokat nem érünk. Persze kivételek mindig vannak, ha pl nincs baba, és tudunk venni egy CTAt, akkor az más kérdés
, de egy occu, shako olyan nagyon sokat nem ér önmagában (50mf helyett 100)...NA EZT most vontam vissza, megnéztem az MF drop-okat, és bizony nagyon sokat számít 
)Tehát: ha jók akarunk lenni, akkor érdemes megvenni, ami kell az elején, ha viszont inkább később akarunk erős karaktereket építeni, akkor meggondolandó, hogy pl egy high rúnát érdemes elpasszolni 500fg ért
. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
 - MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
 - Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

).
)