Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:00:10

LOGOUT.hu

Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5751) mcsabee válasza KicsiPaszuj (#5750) üzenetére


mcsabee
senior tag

Amiket leírtál, az nekem mind-mind nagy gondom egy modban.

Például az, hogy táposak a cuccaid, én szeretem azt, ha egy lópöcs erősségű itemmel kezdek, és aztán kapok egy olyat, ami két lópöcs erősségű, és így tovább. Az igazán durva itemekért pedig kelljen nagyon sokat játszani, mint a D2-ben egy Death Fathom, vagy mondjuk egy tápos fcr, resist, stat, ar ring.

A kétszeres sebesség szintén nem olyan dolog, ami nagyon vonzana, néha még a D2 is túl gyors, mert mondjuk azért 2 perces, vagy annál gyorsabb baalrunokban csinálni diát, nihlát, figyelni a dropra, mobokra, nehogy beleszaladjak valamibe 98-on, elég fárasztó tud lenni.

Meg tudod mi a nagy helyzet? Elképesztően lusta vagyok X év D2-zés után betanulni egy ilyen modot ^^. Várom már a D3-mat, aztán azzal fog továbbmenni a kockulás :DD .

Egyébként a modoktól még jó pár éve a Fury Within vette el a kedvem, hogy abban milyen tápos karik voltak, te jó ég :)) .

Stay a while and listen...

(#5752) Sirandrish válasza mcsabee (#5751) üzenetére


Sirandrish
legenda

"Az igazán durva itemekért pedig kelljen nagyon sokat játszani, mint a D2-ben egy Death Fathom, vagy mondjuk egy tápos fcr, resist, stat, ar ring."

Egyetértek...Medianba ugyanis amint kimész a faluból ott egy láda ami tartalmazza a saját castodnak megfelelő seteket 10 szintenként..tehát minden 10 szinten kapsz egy full új, és a lehető legtáposabb setet. ;]

Ugyan már...az alap D2 egy dolog..az érdemeit nem lehet és nem is szabad becsmérelni.
De van egy egyszerű dolog miszerint a Median JOBB!
Ez nem vélemény, ez tény!
És ez nem azért van mert az alap D2 szar hanem szimplán azért mert az alap D2 10+ éves, a Mediant meg hónapról hónapra fejlesztik, finomítják, csiszolják hogy az minden téren minél jobban kiszolgálja a játékost.

Több kihívás, több boss, több dungeon, több item, és még sorolhatnám.

Ettől függetlenül persze nem kell ezzel játszani, csak szimplán megemlítettem hogy attól hogy 1-1 mod esetleg igénytelen vagy szar, a Median pont nem arról szól.

Sőt...én minden kőkemény 10éves gearel szaladgáló májer gyereket, aki azt mondja hogy "csukottszemmel ölök minden mert olyan kemény vagyok", azokat egytől egyik küldeném Median Hellre, és számolnám az izzadságcseppeket a homlokukon ahogy 1-1 boss úgy ölné le mindet egytől egyik, hogy azok még azt sem tudnák hogy balra vagy jobbra induljon....persze ez már csak az én perverzióm ;] :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#5753) KicsiPaszuj válasza mcsabee (#5751) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

Amúgy ezt a tápos itemezést, meg hagyuk, itt is megvan a fokozatosság, ahogy Andrish utalt rá:D. Csak, ha hasonlítani kell, akk rögtön 4lóf*szerejéval csapsz le, és ez nő 2esével. Az alaphoz való hasonlítás gyak. szükségtelen, lévén, h totális átirata az alap gaménak.
Amúgy meg PRÓBÁÁÁÁLD KI! 140mb. Ezt 10perc alatt beröffented. Hajrá.

(ha nemakarod megtanulni a modot, keress egy hülyét aki betanulja neked és kópozzatok:D)

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5754) Sirandrish válasza KicsiPaszuj (#5753) üzenetére


Sirandrish
legenda

"(ha nemakarod megtanulni a modot, keress egy hülyét aki betanulja neked és kópozzatok:D)"

Mint te nekem?:D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#5755) KicsiPaszuj válasza Sirandrish (#5754) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

Hát izé...

"Az igazán durva itemekért pedig kelljen nagyon sokat játszani, mint a D2-ben egy Death Fathom, vagy mondjuk egy tápos fcr, resist, stat, ar ring."

öhm, te fele annyit sem fogsz szopni, a legdurvább D2es itemért gigabrutál pechel, mint én egy arany rúnáért, vagy egy sacred-junikért. A settről nembeszélnék.. :O .

Az, h kraftolhatsz magadnak junikot, 10másikból, az csak olyan 60as szintig menő, onnan marad a 80+os rúnaszó. aztán sacred set !darabok!, sacred junikok legalja. (az alap D2őt kábé itt hagyod abba(hell Baal meghalt 60szor), és itt jönnek az aranyrúnák, sacredjunikok májerebbje, űber ritka cuccok, stb. ja és 30Charm, ami mind mind 1-1 challangért jár.

Plussz van minden karinak 2skillje amit csak szintén challengért kap meg. +3Uberskill, amiből 1et választhatsz. A kasztok pedig önmagukban "játékosabbak".

[ Szerkesztve ]

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5756) mcsabee válasza KicsiPaszuj (#5755) üzenetére


mcsabee
senior tag

Elhiszem, hogy nektek bejön, hajrá, jó szórakozást hozzá :) .

"De van egy egyszerű dolog miszerint a Median JOBB!
Ez nem vélemény, ez tény!
És ez nem azért van mert az alap D2 szar hanem szimplán azért mert az alap D2 10+ éves"

Erre meg nem is tudok mit mondani - figyelmen kívül hagyva azt a tévedést, hogy 10+ éves lenne az a játék, amivel most toljuk bneten -, kinek a papné, kinek a pap fia, másoknak meg a sarki leányzó.

Ha annyira jó lenne a Media, mint ahogy itt istenítitek, akkor mindenki azt tolná a D2 helyett, elvégre miért játszana bárki egy rosszabb játékkal, ha van jobb, nem? :) .

"öhm, te fele annyit sem fogsz szopni, a legdurvább D2es itemért gigabrutál pechel, mint én egy arany rúnáért, vagy egy sacred-junikért."

Akkor neked D2-ben tonnaszám hullottak a 3/20/20 sc-k a HR-ek, minden sarkon esett Tyrael, LLD bow, trires csuka, 15/15/45@ perf def ST, ED/dex/str/fhr jewel, 6/40 javelin, craftoltál 2 skill / 20 fcr amut gz adokkal, esett sok-sok 3/2/20 circ, jmodok, jwodok, fcr/str/life/mana/allres ring és még sorolhatnám, hogy mihez NEM volt még szerencsém D2-ben, pedig már több éve tolom bneten ^^.

De mondom, jó szórakozást a modhoz, nekem pont azért nem jön be, amiért nektek annyira tetszik :)) .

Stay a while and listen...

(#5757) Sirandrish válasza mcsabee (#5756) üzenetére


Sirandrish
legenda

Csak egy mondatot emelnék ki:)

"Ha annyira jó lenne a Media, mint ahogy itt istenítitek, akkor mindenki azt tolná a D2 helyett, elvégre miért játszana bárki egy rosszabb játékkal, ha van jobb, nem? "

Nem, nem tolná mindenki mert ezerszer nehezebb/több kihívást nyújt és ez sokaknak nem tetszik.

Sokak jobban szeretnek a már említett 10éves gearel szaladgálni amiben szintről szintre tudja már 5 éve hogy mikor és hova kell menni...

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#5758) KicsiPaszuj válasza mcsabee (#5756) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

"Akkor neked D2-ben tonnaszám hullottak a 3/20/20 sc-k a HR-ek, minden sarkon esett Tyrael, LLD bow, trires..." 4éve tolom a Mediánt, de még nemsikerült egyszersem 100%ra bítelni, nemhogy a topelitcuccokat megszerezni(legalábbis az álltalad említetteknek megfelelőt). Emelett nemmind1, h a cuccokat hell bál droppolja akit 5perc alatt runolsz napi 70x, és vagy dropp vagy nem. Vagy ugye, egy olyan mapot próbélsz akasztani, amit csak 40szint múlva tudnál vinni, viszont max szintű vagy:D. De haggyuk sztem eleget példálóztunk, miért nehezebb a Medián. Az, h tisztán jobb én direkt elkerültem. Tény, h "több", de már csak a D2 fanatizmusom miatt sem mondtam volna:D.
Amit viszont kicsit komolyabban veszek, az az, h kérlek ne próbáld úgy beállítani, mintha mi ketten játszanánk összesen, a fórumán 300ezer hozzászólással bír, csak a legutóbbi updatet(4hónapos) közel 500ezern töltötték le. 2010 moddb 6. hely. Sajna Mo-n kicsit kisebb népszerűségnek örvend... vlszínűleg a tieddel szinoním hozzáállás miatt.

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5759) Cyberbeni válasza KicsiPaszuj (#5758) üzenetére


Cyberbeni
addikt

singleben/lanon nem sokkal könnyebb a sima diablo2, mint median, csak ugye medianhoz kell tudni csomó mindent, hogy megkapd azokat a cuccokat, diablóban meg csak pandenomium eventet meg cow levelt kell vágni, a többit a szádba adják.

(#5760) mcsabee válasza KicsiPaszuj (#5758) üzenetére


mcsabee
senior tag

Nem mondtam azt, hogy csak ti ketten játsszátok, egy szóval sem, ne láss rémeket ^^.

Az én hozzáállásom az, hogy nem tanulok be csak azért egy játékot, mert más, mint a D2. Az original verzióban is van bőven kihívás, csak meg kell keresni. Látom, neked örök vesszőparipád ez a hell baal dolog, a D2-ben sem abból áll minden, hogy hell baal-t runolod 70-szer, aztán vagy van drop, vagy nincs, azért az elég unalmas lenne egy átlagos játékosnak, több olyan terület is van, ahol eshet minden, de hogy ezek kiessenek, annak az esélyes erősen közelít a nullához.

Meg ugye vegyük azért azt is, hogy ha te hell baal-t akarsz runolni, oda is kell gear, azt is össze kell szedni valahogy. Nem hullik senki ölébe az item, hogy "tessék, itt egy full hammer, runold napi hetvenszer hell baal-t". Lehet menni cow-ozni, nihla-t ölni, diablo-t, vagy esetleg pit levelt, ancients tunnels-t, worldstone keep level-t, ezeket mind ki lehet pucolni az első mobtól az utolsóig. És hidd el, ha nem vagy jól cuccolva, akkor worldstone keep-ben szenvedni fogsz a soulokkal, vagy a moon lordokkal, amik egy hittel ölik a merced, aztán meg mehet a futás (ha nem vagy soso és nem futja enire), mert meghalni rossz.

Elismerem, hogy a Median a modok között nagyon jó, sőt, lehet a legjobb is, ezért is mondtam, hogy jó játékot hozzá :) .

Stay a while and listen...

(#5761) KicsiPaszuj válasza mcsabee (#5760) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

Öhm.. izé. Szóval. Amiket felsoroltál azt mind tartalmazza a Median is. Csak szinesebben. ha találkoznál a Mediános Dioval, vagy nihlával értenéd miről beszélek. Ahogy értenéd azt is mi a külénbség "nehéz" és NEHÉZ között. Nihla pl acced kemény mer hullátrobbant? Itt bammeg 50x annyi hpéval bír, teleportál, 2xannyi mobot idéz, "Rathma's chosen" nevű skillt használ, ami azt csinálja, h a buffolt mob 50kás magdmgvel csap, és sebezhetetlen, 3secig.
Reakcióidő szted kell? De ez ugye az, amit ismersz. Ezen !FELÜL!, a Median tartalmaz 100+ új, egyedi mobot. (minden mob skillezik, ami az eggyik legnagyobb álltalános nehezítés.) kb30 új mapot, ami 5x akkora mint ubertristram. Emellett a castrendszer is sokkal mókásabb és sokszínűbb.

De nemérted, mert ez tök más dimenzió, nem az alap játék léptékei.
Pl: az eggyik könnyebb map leírása:
1.Képzelj el egy wschamber mérető mapot.
2. Van benne 30 mob, amit egy sebezhetetlen pajsz véd, amit két varázsló szolgáltat.
3. Ezeket a Varázslókat szintén egy pajzs védi, amit a map végén egy torony nyújt.
4. Ez a torony periódikusan egy "lightningspiral" nevű skillt nyom, ami instakill.

Szóval, átfucc a mapon, mellőzöl harminc mobot, két mágust(amik 3x annyit sebeznek mint Listerbá', csak h tuggy viszonyítani), plussz !SLOWOLNAK!, miközben, a torony folyamatosan nyom egy instakill, egész pályát fedő spirált. leölöd a tornyot, a két másgust és harminc mobot. Ez mind csak Baal UTÁN elérhető, lévén h az ottani geared nem elég ehhez a maphoz. Kérlek figyelmesen olvasd el többször az egészet, h tudj mérlegelni.

Tök jó, h vissza lehet menni diót meg nihlát ölni, de most télleg jobb szórakozás VISSZAfele menni, mint Baal után TOVÁBB?(mindamellett, h ittis lehet visszamenni, hiszen érdemes) Emellett, amit már mondtam, ezen helyek is szintén nagyobb kihívás, és ezzel szórakoztatóbb is. plussz asszem NEMmind1, h egy olyan baalt ölsz, aki hát izé.. "nem versenyképes, egy átlag játékossal szemben sem", vagy egy olyat, aki rádnyom, egy olyan átkot amitől, ha sebzés ér instakill, +idéz magamellé "worldstone golem"-et?(add össze, ha sebeznek meghalsz, és sokan sebeznek a mapon..) Ezt runold bazmeg.:D

Amit, pedig értek, h vitázunk, így a érveid példával igazolod, de azért vedd észre, h egy olyan játékot mutatsz be, amit mindenki ismer. Azaz, én tudok viszonyítani, emiatt pöttyet "hitelesebb" amit mondok. Te toltad már a Mediánt?

Amúgy, ne értsd félre, tök jó, h vitázunk, egyrészt van gyakorlati okom bemutatni a cuccot, másrészt, erről szól a fórumozás.

Szerk.:
És én még mindíg nem mondtam, h nhincs a D2ben kihívás, de a Medben több.

[ Szerkesztve ]

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5762) mcsabee válasza KicsiPaszuj (#5761) üzenetére


mcsabee
senior tag

Igen, toltam már Median-t, kb ott untam meg, mikor asszem Tamoe Highlanden rám telézett valami szürke izé, talán Witch, vagy ilyesmi, és instakill. Ilyet egyszerűen nem szabad belerakni egy játékba, pont a játékkedvet veszik el. Mikor harmadjára mentem vissza, "ilyen nincs, hogy nem lehet kinyírni", és harmadjára is levágott, nna, ott untam meg az egészet. Arról nem is beszélve, hogy szintén még az elején, állok amával, ilyen körbelövős nyilas skillt toltam, nem tudom mi a neve, alapvetően mindent ledaráltam vele, jött egy csapat mob, olyan gyorsak voltak, mint a fene, lefutottak, és instakill. Ez nem nehézség, ez hülyeség szerintem ^^. A játék nekem arról szól, hogy játsszak és szórakozzak, nem az ilyen instakill mobokról vagy mobcsoportokról, amiktől csak elmegy a kedvem.

Szeretem én a kihívást, chc-ztem sokat, ott azért elég keményen figyelni kell, a 800 életet (bo nélkül) elég hamar lekapják a mobok (haltam is jó párszor, hellen duri elég kemény sorccal, merc kb két másodpercig bírja :DDD ), de ami a Median-ban van, az sok nekem, minden szinten ^^. Egyszerűen hülyeségnek tartom az ilyen fajta nehezítést.

Mielőtt félreértés esne, nem azt mondom, hogy túl nehéz a Median, pusztán arról van szó, hogy játéktechnikailag rengeteg olyan butaság van benne, ami inkább elveszi az emberek kedvét a játéktól, kivéve akkor ha mazochisták :DD .

Stay a while and listen...

(#5763) KicsiPaszuj válasza mcsabee (#5762) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

Hát igen, én általában bírom a leguccsó cselendzsekig, de bevallom énis feladom a végén(több hónap gameplay, és ha falhozvágom az agyam akkorsem jutok tovább). Egyszerűen az alap mapokon már úgy loholok át bármeik karival, mintha nemis lenne, de hogy például Belialt, vagy Quov Tsint, hogy mégis mivel lehet megütni, egyszerűen nemértem. És ez az a pont ahol én mondtam, h "soklessz! HE!" 400as allressel, 80-90% maxressel, és átlag 30% absorbbal legyazál mint a szart egy full elemental dmgés boss. Ez már nálam is kibassza a biztit. nemazért meg leüt. hanem mert effektíve külön gear kell ahhoz, h eléálljak. ha nyernék sem fogadnám nagyon el.

Nem általánosítani szeretnék, de tipikus pontokon untad meg a játékot. az elején minél hamarabb, junikba kell bújni, így a gyors instapawnok el-el fognak maradni. A witch meg simán egy undorító baromság, de én betudtam "hardcore" elemnek., +tartozik hozzá küldi, sztem elfért volna csak ott..

A másik, h az íjászok(itt a druida is lehet íjász, a necro meg xbowos, az assa dobótőrös, a barbi fejsze-dobálós...), talán a legnehezebb gameplayt nyújtják, Álltalánosan elemental dmgvel nyomulnak így %LSre nemigazán hagyatkozhatnak, szal marad a brutál velocitás, és a slowattacker+crushingb. combo.
Andrish Pl. ugyan evvel szopik, mindamellett, h ugye amúgy védi a cuccot. Először az bowazon, most az Elf(bowDruid)-el. Akinek nempasszol a gerilla játékmód, az nemfog messze jutni velük ;) . Viszont akinek igen, azok a legkeményebb karikat tudhatják magukénak. :K

ha netán valaha újra ráfanyalodsz, próbálj vmi castert, vagy meeleet, de giga %LSel.

Szrk.: ja és a witchet nemlehet kinyírni, az "éneke" figyelmeztet, h közel van. Actonként 1-1 mapon van jelen kivéve 4.et. Ha netán rádugrott, ugyn. lolsummonnal csalogasd el a hullától.

[ Szerkesztve ]

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5764) Sirandrish válasza KicsiPaszuj (#5763) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nemis szopok...annyira :)
De ez simán belefér...attól még faja :))

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#5765) KicsiPaszuj válasza Sirandrish (#5764) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

Dettó, plussz kiváncsi vagyok, van-e egyáltalán bárki, aki leüti a nemeziseim:D

Amúgy nemsoká gigaupdate, boszi megy a francba. :C

[ Szerkesztve ]

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5766) Sirandrish válasza KicsiPaszuj (#5765) üzenetére


Sirandrish
legenda

Gyengék az itteni népek..
1-2 instakill és menekülnek...pedig van még benne vagy 3.000 amit nem is láttak :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#5767) Cyberbeni válasza mcsabee (#5762) üzenetére


Cyberbeni
addikt

én ott untam meg, hogy volt ez a sok hülye lvl challange, meg csomó olyan hely van, hogy ide majd 50 szint mulva gyere vissza, meg ilyenek. meg summoner asszem nekromanta szintén fos noskill kari, aki lassan halad

(#5768) wikings2


wikings2
őstag

Nem volt netem 4 napon át szóval kezdtem egy Single Amazont csak úgy heccből. Eleinte íjásznak terveztem , de kíváncsi voltam mit ér ez poisonjavaként és írtó brutális build szerintem.
24-es vagyok act 2 durielnél és player 8 módban toltam eddig végig és így is egy sima a1 6-14 throw dmg javelinnel végigirtok akármit.
Poison Javelin dmg 20 ason 3.8k-4.4k /44sec és Plague Javelin egyenlőre 450-500dmg /4sec
Ráhajítok akárkire egy Poison javelint és rohanok tovább. kb 10-15 másodperc múlva pedig egyszer csak ugrik az expm :)
Jó build ajánlom minden haverosan multis diablósnak.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#5769) Cyberbeni válasza wikings2 (#5768) üzenetére


Cyberbeni
addikt

players 8 elején könnyítés, mert több xp-t kapsz.

(#5770) Sirandrish válasza Cyberbeni (#5769) üzenetére


Sirandrish
legenda

Hát 80on már sok szüksége nincs rá.
Addigra mindent bir hordani, mindenkit szétkap..már csak a farm marad :)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#5771) wikings2


wikings2
őstag

Igazából nehezítésnek tettem be. Andyval szórakoztam jó 10 percet mire halt :P Ja és természetesen Hc ban tolom az kimaradt.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#5772) KicsiPaszuj válasza Cyberbeni (#5767) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

A Median a D2 egyetlen olyan formálya, melyben a summonerek képesek magas szinten is nyomulni. Emellettt O3ban(legfrissebb) gyakorlatilag, qva erős a necro. Kombózod xbowval, vagy csak tolod a summonos actionskilleket, combat teleport. És a level challenge nem hülye:D Gondollj bele, vagy van 1 fölső határa a küldinek, vagy fogod oszt visszajössz 120on oszt betolod mint ha ott se lett vón...

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5773) Cyberbeni válasza KicsiPaszuj (#5772) üzenetére


Cyberbeni
addikt

de amikor elérsz hozzá, akkor: "ááá ez még túl erős, van még 20 szintem hozzá"
21 szint múlva: FUUUUUUU
vagy egyszerűen nem veszed észre.
nem szeretem az olyan játékot, amihez órákat utána kell olvasni, hogy egyszerűen el tudd kezdeni a játékot, és ne akadj meg a 10%-ánál, mert mindenből kimaradtál

[ Szerkesztve ]

(#5774) KicsiPaszuj válasza Cyberbeni (#5773) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

A lvl challengeket(valszeg emaitt) gyakorlatilag, felrakták 50-70re, ami alatt azért ellehet olvasni, öhm.. kb 3-5 perc alatt. Elég jól látható menüvel bír, külön ide való menüponttal, szal azért ne spilázzuk túl. (Arról külön nem beszélnék, h az első kariddal esélyed sincs betolni tapasztalat nélkül, főleg a régit.)

Amúgy én fergetesen bírtam régen a lvl6-9est, sztem a valaha készült legnehezebb D2es tartalom. gyakorlatilag, nem geared, de skilled sincs, egy olyan játékban, ahol amid általában van, assem elég:D. Végig kell küzd magad Act1en(amit ált. 20as szinten szoktál), aztán le hotdL3-ra, és leölni olyan amazon-vezéreket, akiket 30-50es karikkal kéne. nyami!

Jelenleg mint írtam, az általános LCk, lvl50-90ig vannak. többségük egy kalap szar. Plussz mostmár a "The Black Road" chl is szinttől független, ami szerintem sokkal rosszabb. 120on visszamész és gond nélkül betolod. Ráadásul, így gyakorlatilag elérték, h a komplett Mediános tartalom az 120as szintre tolódik. Akárhogyis, azon túl, h game előtt jóvolt tisztában lenni a lehetőségekkel, így az egyetlen "bónusz" maradt a lchl1, egészen 120ig.
(a 80as szerintem elég könnyű, megkell szerezned a kasztod saját charm-ját. Ennyi. Ha ezt 80 alatt teszed, akk kapsz 1-2 bónuszt + egy külön skillt unlokkol, amik ált. minden buildhoz passzolnak. (szopás egy olyan skillt kapni, ami nempasszol a karidhoz:D)
Az uccsó pedig, egy helles uberquest, amit nightmareben is lekell tolni. Elég alap..

[ Szerkesztve ]

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5775) KicsiPaszuj


KicsiPaszuj
tag

"[21.DEC.2011] A NEW PATCH IS COMING

The upcoming patch will feature many improvements, including the addition of many new monsters and the implementation of D3-style 'Inferno' difficulty (basically a level 121 bonus difficulty) while the regular levelling-up grind is compressed into two difficulties instead of the boring three difficulties."

És a tartalom csak bővül, csak bővül...

[ Szerkesztve ]

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5776) mcsabee válasza KicsiPaszuj (#5772) üzenetére


mcsabee
senior tag

"A Median a D2 egyetlen olyan formálya, melyben a summonerek képesek magas szinten is nyomulni."

Wut? Ha a Summonerek alatt a summon nec-re gondolsz, akkor wrong a megállapítás. Alap D2-ben az egyik legerősebb kari a summon nec. No cucc nélkül úgy viszi hell-t, mint ahogy a forró kés megy át a vajon. Előző ladderben neccel kezdtem (amit később átraktam pb-re), és mikor mások szenvedtek azzal, hogy megöljét diát, én röhögtem egyet, dia freekill volt már cuccok nélkül is :)) .

Stay a while and listen...

(#5777) KicsiPaszuj válasza mcsabee (#5776) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

"A Necromancer ha kiszámoljuk, átlagosan folyamatosan erősebb mobokkal bír, mint amilyenekkel ellenfélként találkozik(persze megfelelő build/gear kombóval). Ezen felül, a skillek száma lehetővé teszi, az arány további borulását, támadó vagy átok lépeségek használatával. Mindamellett, hogy ezen adatok szerint, szimplán "legyőzhetetlen", null-skillek hozzáadásával (főként Enigma TPje), és a játékstílussal is növelhetjük sebzés/tank képességeink. Ezek alapján a Necromancer szimplán a legerősebb és leg "játékos-igénytelenebb karakter" egyben." -Bár idézőbe tettem, már csak azért sem idézet, mert magam fordítottam PKról(eredetileg angolul volt, ofc)

egyéb forrás..

nemtudom adott esetben ezek mennyire igazak, de gyakorlatilag, magad mondtad: "...mint forró kés...", "...mások szenvedtek azzal, hogy megöljét diát, én röhögtem egyet..". -A lényeg, h a nemis A legkeményebb, de egyértelműen az egyik legkeményebb pve kari. (és ha még a kényelmességet is hozzávesszük..)

Azt, h "magas szinten is tud nyomulni", úgy értettem, h képes igazi kihívásokat is kezelni. Ha a D2 ben egy olyan sebeséggű, vagy komplex feladatsort kellene végezni, mint pl Medianban, bármilyen sumnec build elvérezne. Egyszerűen mivel nincs eszköze, olyan ellenfelek ellen akik szimplán keményebbek a seregénél. (gondolom nemvolt túl fankis normal Duri:D)

De, h ne a mediant tekintsük általánosnak, eggyik HC modban sem bírja a necró a kiképzést, még az alap D2 körülményeivel (csak kicsit keményebb mobokkal) szemben sem. (de valszeg ezért nem keményebbek a mobok, vagy gyengébb a necro.. az más kérdés, h ezzel kapunk egy majdhnem "oped" karit, legalábbis sokak szerint. Ráadásul egy átlag Assa build igényeinek tizedével)

Összességében, gratulálok sikereidhez:D

[ Szerkesztve ]

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5778) Sirandrish válasza KicsiPaszuj (#5777) üzenetére


Sirandrish
legenda

Kezdenem kéne egy Barbit...
Itt dolgozok..olvasok..és Barbit akarok :DD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#5779) KicsiPaszuj válasza Sirandrish (#5778) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

És sámán lessz vagy ez, h jön ide?:D

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5780) Sirandrish válasza KicsiPaszuj (#5779) üzenetére


Sirandrish
legenda

Jaaah nem a te hsz-ed olvasgattam hanem a Median oldalát...
És azért válaszoltam neked mert te vagy az egyetlen aki Medianozik, és egyszerűbb a válaszra kattintani mint a hsz elejére irni a neved :D

off: ne válaszolj gyorsan me lefagy a kezem és most gyorsan kesztyűbe dugom...és idő kell mig felmelegszik :DD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#5781) mcsabee válasza KicsiPaszuj (#5777) üzenetére


mcsabee
senior tag

Úgy érzem, hogy elbeszélünk egymás mellett.

"Azt, h "magas szinten is tud nyomulni", úgy értettem, h képes igazi kihívásokat is kezelni."

Ez teljesen igaz egy D2-s summon nec-re - D2-s körülmények között-, mindent visz, mindent, über dia vagy über trist, neki mindegy, komplett hell húzás? Vicc ^^. Annyi baj van vele, hogy kis idő, mire az ember felhúzza a sereget, de egy botd iron golemmel nagyon egyszerű dolog :)) .

A modokhoz nem tudok hozzászólni, nyilván teljesen más a balansz.

"Medianban, bármilyen sumnec build elvérezne"

Ez pedig ugye alapvető játéktechnikai hiba, amiből van 1000+1 az alap D2-ben is ^^.

Stay a while and listen...

(#5782) KicsiPaszuj válasza mcsabee (#5781) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

Na akk. másképp. Azt h, "magas szinten" nem úgy értettem, h 90+ vagy Hell, hanem, h "profi" szinten. Sajnos az egyetlen "actionskill" amit használhatsz, az az enigma nyújtotta tp., (ami mellesleg oped) A medianban az ,h summoner, nem csak annyit jelent, h megidézek egy valag mobot, oszt nézek ki a fejemből(ez persze kicsit sarkos, de..), hanem kapsz skilleket, melyekkel nemcsak, szimplán megnövelem a sereg támadó/védő értékét (esetleg a védőből csinálok támadót, lásd Imadien), hanem tényleg pörögni kell vele, mint bármeik karival. A nyengébb summonokat afféle pajzsként beidézni a feléd közelítő lövés elé, vagy csak szimplán nem engedni, h meghaljon( a VeilKing(csontvázkirály) egyszerűen ellened fordul, ha hagyod meghalni). Emellett a hozzá kapott skillekkel is pörgősen kell bánni. A taleportodat(Bent to the shadows, a saját szummonodra tudsz ráteleportálni) okosan kell használni, lévén h 2-6seces spelltimer köti.(nemtudod 2-6secig használni a STés skilljeid, lásd az alapba a blizzard/meteor)

A necro legalább annyira oped, mint a hammerdin, ráadásul még kényelmesebb is. Viszont képzelj el egy helyet, ahol az van, h fogod a sereged, elkasztolsz egy kis amplifit vagy lowerrest, de sajna a mobok még ígyis írtják a sereged mint állat. kétségbeesel, elkezdesz hullátrobbantgatni, de nemelég. A mobok csak közelítenek és ó neee... Elkezdesz teleportálni mint egy hülye, ami melles permanens sebezhetelenséget jelent, dehát na...

Medianban a necro -mint minden más karakter- önmaguktól kb 4x keményebb mobok legyőzésére készült, így stunnolni, ugrálni, summonolni, újra summonolni, hullát idézni a totemnek, totemet idézni, újrasummonolni, megint stunnolni, amplifizni(vagyis ahhoz hasonló, csak max hpt csökkent, bane), aztán elkasztolni egy "rathma's choosen", vigyázni, mivel ilyenkor nemtudsz teleportálni, aztán ésatöbbi, tökelőről.. Tudod a Medianos gusztustalan speeddel elég vicces nekrónak lenni. Továbbá akkor még nembeszéltünk arról, h a summonokat nemigen tudod rirányítani, így elég vicces lenne alap D2es karival egy speciális célpontra fókuszálni, mivel a mapon monnyuk a többi full sebezhetetlen. A lényeg hidd el más körülményekre készült a két modell.

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5783) mcsabee válasza KicsiPaszuj (#5782) üzenetére


mcsabee
senior tag

Pontosan ezt mondtam, elbeszélünk egymás mellett. Te arról beszélsz, hogy mennyivel másabb a Median, mint az alap, én pedig arra reagáltam, hogy "A Median a D2 egyetlen olyan formálya, melyben a summonerek képesek magas szinten is nyomulni" - ami ezek szerint nem lett jól megfogalmazva.

"A lényeg hidd el más körülményekre készült a két modell."

Egy másodpercig sem állítottam az ellenkezőjét, sőt, ezt mondtam én is fentebb: "A modokhoz nem tudok hozzászólni, nyilván teljesen más a balansz".

Stay a while and listen...

(#5784) KicsiPaszuj válasza mcsabee (#5783) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

Én arról beszélek, h a necro az alap d2ben erős, méghozzá azért, mert erős oszt kész.
Medianban meg azért erős, mert olyan eszközei vannak, amelyek okos felhasználással, nálánál erősebbekkel elbánhat. Nem azért, mert 1 skillpontért egy minden körülmények között jól sebző hullarobit kap, vagy mert szimplán agyonvernek mindenkit a mobjai, akit nem az kap 1 amplifit. Medianban alapvetően gyengébb a karakter, de megoldhat olyan szituációkat, amiket az alap nem.

Valóban "rosszul" lett megfolgalmazva, de ettől az állítás él. Egy "profi" necrós az alap D2ben ugyanúgy akszt mindent, ugyan azzal a karival, mint egy casual. A "player" faktor, egyszerűen nem számít annyit, amennyit kellene. vagy ahogy írtam, "kényelmes".

A lényeg az, h nemigazán tudsz többet kihozni, a kariből, mint amennyi benne van. Így kap egy exact határt, h meddig bírja. A medianosnál nincs ilyen, vagy legalábbis egy szélesebb sávot képvisel. Azaz, a medianban elérték, h a summonereknek is oda kell figyelniük jobban magukra, és legalább annyi elvárással bírnak, mint bármeik más kari. És ez persze ki is fizetődik.

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5785) kreestuff


kreestuff
csendes tag

Halihó!

Vennék bneten működő diablo 2 + lod-ot 8elég a key is). Ajánlat jöhet priviben!
Thx

Quake 3 forever!

(#5786) Cadal


Cadal
őstag

Hi!

Mit ajánlanátok egy nyilat használó amazonnak, milyen képességekre érdemes pakolni stat és skill pontokat. Hell-en már nem túl acélos a célpont követő (Guided Arrow) nyíllal. A kezében egy 4 socketes Matriarchal Bow-van Harmony-val.

A másik: kb ~250% Chance van rajtam, de míg hellen 3 városon keresztül értem, nem nagyon pottyant rendes motyó. Míg nightmeren potyanik, de az már nem életképes hellen.

Harmadik: Nincs valami mód arra, hogy valahogy lássam, hol vannak a lejárók? esetenként baromi sok idő elmegy a keresésükkel, és hellen már nehezen vágok rendet az ellenfelek közt. :DDD

(#5787) AtHoS válasza Cadal (#5786) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Bowama nem túl acélos már hellen, szóval elég ultratáp cuccok és kialakítás kell hozzá. Sajnos nagyon meggyengítették, aminek következményeként szinte hobbi ill. PvP karakternek használják csak

read-only mode on the forum

(#5788) KicsiPaszuj válasza Cadal (#5786) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

Valkit 20ra.... de akk pvp nemnaonjáccik:D (Vagy reset, és ragadj pikát)

[ Szerkesztve ]

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#5789) Cadal válasza KicsiPaszuj (#5788) üzenetére


Cadal
őstag

Köszi srácok! PvP nem játszik, nem érdekel.
A Valkyt feltoltam 20. szintre, valóban brutális! :Y

Viszont egy koponykupacból esett a Hellrack crossbow és az érdekelne mit tegyek a két socketba. Én egy NEF rúnára gondoltam a 20% gyorsabb támadási sebesség miatt illetve egy Shael-re a Knockback miatt.

(#5790) wikings2 válasza Cadal (#5789) üzenetére


wikings2
őstag

lehet jobban jársz 2x 20% sebzéssel, és majd keresel glovest ami at kb t :)

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#5791) for3l válasza Cadal (#5789) üzenetére


for3l
senior tag

bowazonnak a cleglaw kesztyűt szokták berakni (kicsit vicces, igen, de tényleg jó neki), hacsak nincs vmi durva rare a tarsolyodban.

[ Szerkesztve ]

(#5792) mcsabee válasza for3l (#5791) üzenetére


mcsabee
senior tag

Sőt, cipőnek mehet az aldurs boots, minden van rajta, ami egy bow amára kellhet.

Stay a while and listen...

(#5793) for3l válasza mcsabee (#5792) üzenetére


for3l
senior tag

Siman! Nekem is az volt rajta asszem, mikor bowamat csinaltam. Mondjuk en azt a hellrack-et lecserelnem legalabb egy windforce-ra. Ennyit az olcso cuccokrol, most johet a 20frw + 3x40/15 jwled diadem :D

(#5794) mcsabee válasza for3l (#5793) üzenetére


mcsabee
senior tag

Nekem valamelyik javámon volt pár ladderrel ezelőtt aldurs, teljesen jó csuka azoknak, akik nem akarnak egy kisebb vagyont költeni valami zsíros trires (vagy akár dualres 38+) csukára.

Övnek mehet egy 20+ str / 50+ life / fire-light res / 24 fhr-es darab is :))

Stay a while and listen...

(#5795) Cadal


Cadal
őstag

wikings2: hmm az a baj, hogy + % sebzést adó runát (Ohm) még csak nem is láttam. szóval az kiesett! Maradt a Shael rúna. Most legalább időegység alatt többször sebez.

for3l: Cleglaw kesztű, nem rossz ötlet, majd figyelem ha zöld esik.
"Mondjuk en azt a hellrack-et lecserelnem legalabb egy windforce" Ezzel nem igazán értek egyet. Megnéztem a Windforce -ot, de a knockback és a + stat pontokon kívül szinte semmi nincs benne. A Hellrack-ben legalább van masszív mágikus sebzés. És azt kell mondjam, hogy hellen még így is nagyon csirke az amazon.

"Ennyit az olcso cuccokrol, most johet a 20frw + 3x40/15 jwled diadem"

Ezt meg nem is értem. ehhez már kellene egy protokoll droid :DDD
Ha ilyen lesz Diablo3 is akkor az első hsz-t. már el is lehetne kezdeni szerkeszteni a rövidítések miatt, amit a laikusok nem értenek. :F

mcsabee: Aldur, érdekes lehet. legalább van benne jó kis fire resist.

[ Szerkesztve ]

(#5796) mcsabee válasza Cadal (#5795) üzenetére


mcsabee
senior tag

A Diablo 2-t laikusok nem értik, kb fejből mondhatnék vagy ezer olyan rövidítést, amiről egy átlagos gamernek lövése sincs. A 20 FRW = 20% Faster Run/Walk, a 3x40/15, az pedig 3 darab 40 Enchanced Damage és 15 Increased Attack Speed jewel-t jelent ^^. A dolog lényege az, hogy három olyan jewelt tegyél be egy 3 socketes 20 FRW-s circ-be, aztán mehet a móka, de ez egy kisebb vagyon :DD .

A D3-ban is lesz bőven ilyesmi ^^.

Stay a while and listen...

(#5797) Cadal válasza mcsabee (#5796) üzenetére


Cadal
őstag

"A Diablo 2-t laikusok nem értik" Ezt aláírom én is. Viszont ha szerencsénk lesz talán már nem is kell nagyon elmélyednem a részletekben. A legborzasztóbb az amíg az ember kifarmolja azokat a cuccokat amiket mondtál. Pl 40% enchanced damage-es jewelt még nem is láttam max. 20 - 25% -os darabokat, pláne nem IAS-el ( :DDD na megy ez).
Szóval asszem maradok pár boss run-nál míg kijön a 3. rész. Aztán ott majd jobban figyelek a részletekre, rövidítésekre. :D

(#5798) wikings2 válasza Cadal (#5795) üzenetére


wikings2
őstag

Felpakoltam a Bowazonomról egy videót. Remélem segít valamit :D

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#5799) Cyberbeni válasza wikings2 (#5798) üzenetére


Cyberbeni
addikt

sosem értettem multishot miért jobb a strafenél...

(#5800) for3l válasza Cyberbeni (#5799) üzenetére


for3l
senior tag

Asszem sokan azert hasznalnak inkabb multit, mert a strafe-et mikor elkezded es mondjuk van rajta par plusz pont is, akkor kilo egy csomo nyilat anelkul, hogy le tudnad allitani, addig meg eleg sebezheto az ama.
Multinal meg losz egy parat, aztan arebb mesz. Mondjuk a sok ias segit a doogokon :)

Cadal,
Az a baj, hogy - foleg hellen, de mar nightmare-en is - az a sok elemental dmg majdhogynem semmit nem er. Sok mob van, ami 3-ra is immunis (a 4-re meg van boven resistje), igy gyakorlatilag nem is sebzodnek attol a dmg-tol. :\ inkabb a 2 socket az elonye a hellracknek, de en akkor is a wf-re szavazok. ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.