Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:00:10

LOGOUT.hu

Diablo II Classic és Resurrected Alapok:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5501) mcsabee válasza AtHoS (#5500) üzenetére


mcsabee
senior tag

Nem a kétágas sorkkal van bajom, értelmesebb cuccokban lehet vele ölni, pusztán azt nehezményeztem, hogy ha te 7-8 órával reset után hellen vagy, se shako, se df, se mara, se skullder, se CG, se semmi, zéró cucc. Arra próbáltam rávilágítani, hogy még pure blizzerrel is telézgetni kell hell andy-nál ide-oda, mire levágom totál kezdő cuccokban, nem hogy egy kétágasnál, ahol eleve kevesebb a blizz dam például. A firewall meg eleve olyan skill, amibe bele kell állnia a mobnak, andy pl nem az a tipikus megállós szörnyike.

És szintén, ahogy fentebb is mondtam, jó cuccokkal erős, jobb is, mint egy pure blizz, ha csak mf-re kell, mert már 6k blizz dammal jól lehet ölni, az elég mf-re bárhol, ha egyedül vagy. De kipróbálom, kaptam item packot hero editorhoz, tesztelgetem kicsit a low cuccos két ágas sorkot, mert most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy tipikusan reset utáni állapotban mit érhetek el vele.

Egyébként, az "Egyedül a 28-as DF ami kirívó lehet" rész kissé megint sántít, a mara, a shako, a chance guard, a bk4, a spirit monarch sem tipikusan azok az itemek, amik egyből elérhetők. Például ugyanez a skillezés mennyire lenne hatásos, ha mondjuk 3 ptopazed sisak, 4 ptopazed armor (vagy valami random rare-k), spirit kard, mondjuk smoke armor, ancient pledge shield (act 5 q2 adja ugye a rúnákat hozzá), random rare kesztyű, öv, cipő, ringek, amu összeállításban tolnád - ahol ugye még az átlag 2 - 2.5k blizznél is kevesebb a sebzés, mert fire ágra is tenni kell.

De tényleg kipróbálom, és reportolok, hogy mire jutottam, úgy a legtisztább.

[ Szerkesztve ]

Stay a while and listen...

(#5502) AtHoS válasza mcsabee (#5501) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Természetesen full szar cuccokban ez sem tudja megváltani a világot :DDD viszont a sosó az ami kevésbé érzékeny a cuccokra. Egy íjász pl. annál inkább. Természetesen nem árt, ha van normális cumó, annak mindig örül az ember.

A cuccok amik a sosón voltak Hell ACT4-ig estek. Bizonyára jelentős "MÁK" is volt benne, de ez eléggé kiszámíthatatlan, mindenesetre arra szerettem volna rávilágítani, hogy a 8-9k-s sebzés nem leányálom és nem is a levegőbe beszéltem.

Andinál nyugodtan ki lehet használni, hogy a blizz átsebez a falon, tehát Andi és mefi a két legkönnyebben ölhető, közben lehet enni, inni, stb...

Firewallnál kell a megfelelő csicsó is, anélkül mintha nem is lenne. Én általában eth CA vagy CV insight (infy-vel még nem próbáltam) , sapinak gaze vagy Andi, páncél már érdekesebb, mivel oda több mindent is lehet tenni: eth Gladi, eth Stone, de legtöbbször egy jó kis treachery-t rakok rá, mivel az elég egyszerűen kirakható.

Én kezdéskor nemigen megyek rá a bazi nagy MF-re. 100 magassága már elfogadható (pl. 100 alatti MF-el esett több Griffon, SOJ, Mara, Shako) Valahogy sosem tudom megérezni, hogy mi is lenne a jó. Ha runolok, akkor biztos "szar" sem esik, de ha csak úgy megyek és ütök, akkor meglepő dolgok tudnak esni. Mivel elég hamar sikerülni szokott "feltápolni" rezet után a karaktert, MF közben meg szoktak keresni kis huzival. Na huzi közben estek már szép kis itemek pl. maxos NW (ráadásul mefi előtt a baloldali páncél állványról LOL), maxos Mara, SOJ, stb...

A Blizz sebzés azzal a kialakítással amit linkeltem képeken nem lesz "számszerűleg" kevesebb FW miatt (hja persze lvl50..60 szinten természetesen igen :B ). FW mondjuk HELL fokozatra szokott csak kelleni, de ott már act1-ben is jó ha van. Bár volt már olyan, hogy Hell act1-en csak "átszaladtam" és wp-ket felvéve csak Andit ütöttem le aztán Go act2. Act2-ben a viper amu megszerzése ami gázos. Oda kell már fcr meg kis szerencse is, de max negyedóra alatt az is megvan még ha nagyon gázos is a terep.

Act3-at szinte átviharzom csak a szerveket szedem össze, ha rögtön rezet után tudok játszani, akkor mire odaérek még nemigen van olyan akinek meglenne act3. Ha nem tudok egyből rezet után gamelni, akkor itt kérek egy travi wpt, lenyomom councilokat és kérem az uccsó wp-t is. Bár ez ritkán szokott előfordulni, így inkább magamnak rendezem le act3-at.

Ezután mefi + lost city runokból összeszedek pár értelmesebb cumót, meg ugye lost cityben a szint is jön rendesen. Mondjuk mefi itt még nem a legideálisabb, mivel kell pár szint a skillekhez, de lost city-nél ez szépen elérhető. lvl85-86 könnyen és hamar megvan, plussz közben esnek cuccok is. A megfelelő "ego" elérése után lehet menni act5-be és haladni.

Nálam általában így szokott menni a legelső karival a fejlődés (ami természetesen a kétágas sosó). Ha haverok épp fenn vannak, akkor csapatban nyomjuk, úgy picit azért élvezetesebb :)

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#5503) Cyberbeni


Cyberbeni
addikt

cl rush sosomhoz mar csak egy iratha amu kellene es kesz.

(#5504) Cyberbeni


Cyberbeni
addikt

akinek kell cl rush hell act3-ig, az szóljon nyugodtan.
persze nem ingyen, de majd valami baráti árban megegyezhetünk.

(#5505) wikings2


wikings2
őstag

Szevasztok mesterek!
Adott egy Core2duo gép (2Gb ram, 256vram dx11 stb) és 1-2 helyen beszaggat a játék :S
Pedig a P3 as gépemen nem csinált ilyet esküszöm.
mondjuk A2 Summonernál meg ilyenek.
EZ mitől lehet?
Vkártya driver friss. Más esetleg mi lehet? :S
Üdv

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#5506) Mackósajt válasza wikings2 (#5505) üzenetére


Mackósajt
senior tag

Lehet neked teljesen más az oka, de nálam néha az optikai olvasó fogja meg egy-egy alig észrevehető döccenésnyire. Hiába van fenn teljes telepítés, mégis olvassa a CD-t játék közben, és néha kissé nyűglődik a lemezzel e gép.

A Diablo II grafikai követelménye a mai gépekhez mérten gyakorlatilag nulla (a Radeon 4870-et fel se veszi a driver csökkentett órajelről...), úgyhogy nehezen tudok elképzelni ilyen gondot, hacsak tényleg nem driver.

(#5507) proci985 válasza Mackósajt (#5506) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

full installt kell felrakni és utolsó patchet. akkor nem fog egyáltalán optikaihoz nyúlni, mert nem kell a lemez futáshoz. azt hiszem 1.11b óta nem ellenőrzi a cdt.

ja, a 4870el igen. viszont alapvetően a Diablo2 glideon érezte jól magát. egy gf460mx kártyán lassabb volt, mint egy 16megás Voodoo Bansheen, egy x1600pro már hozta a banshee szintjét. 3870en meg már szépen futott megint. mmint a vanilla. 3870el egyébként már a glide wrapper is szépen fut, úgy már van is annyira szép, mint volt a voodoo kártyákon.

viszont, a median még egy quadcore+4870 kombós gépet is be tud akasztani pár helyen. megfelelően sok effekttel brutálisan megnő a gépigénye a kora ellenére.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#5508) Mackósajt válasza proci985 (#5507) üzenetére


Mackósajt
senior tag

Minden patch fenn van (1.13), mégis tekeri időnként a CD-t. Nem olyan zavaró, hogy nagyon utánamenjek, csak néha fordul elő, és akkor is alig észrevehető.

Sajnos a szépségről valamennyire le kellett mondanom. Elégé a crt monitorok idejében készült játék, és kénytelen vagyok ablakos módban játszani, mert 1080x1600as LCD-n széthúzva iszonyat ronda. :(

[ Szerkesztve ]

(#5509) Mackósajt válasza Mackósajt (#5508) üzenetére


Mackósajt
senior tag

Akarom mondani 1050x1680-on.

(#5510) wikings2 válasza Mackósajt (#5509) üzenetére


wikings2
őstag

Eredeti, és cd vel tuti semmi baj sincs, mert neten reggeltem a cd keyem és úgy van letöltve.
Mivel B.netes vagyok ez az 1.11 patch szóba se jöhet :\
1.13 alap a neten :)
Hát próbálkozom még de nem tudom :P

Felmerült ez hogy 3D ről átállítom 2D re, ekkor semmilyen szaggatás nem volt, de kb 15 perc mire beadja elindítás után a játékot, nézem a folyamatoknál és 100 kilóbájtonként tölt felfele olyan 80 ezerig és akkor adja meg.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#5511) proci985 válasza wikings2 (#5510) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

próbálgass más drivereket is, háklis a drágaság rájuk (pontosabban régi, és nem annyira nézik driverek tesztelésénél). esetleg glide wrappert. pontosan milyen videokártyád van?

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#5512) Mackósajt válasza wikings2 (#5510) üzenetére


Mackósajt
senior tag

Enyém is eredeti, az semmit sem jelent (a lemez minőségére nézve se sokat, de azzal nálam sincs baj).
Persze ha eleve nem használsz CD-t, akkor biztos nem az a baj. Nem volt túl valószínű, csak hátha. :)

Ha ez netes játéknál fordul elő, akkor nem lehet, hogy a netedben van a hiba? Nekem ezzel nincs tapasztalatom, mindig csak a saját gépen toltam.

[ Szerkesztve ]

(#5513) wikings2 válasza Mackósajt (#5512) üzenetére


wikings2
őstag

Semmi tréfa nincs vele sehol, de mikor Summ runnolnék egyszerűen akad mint a fos... meg mikor trappsinommal már annyi trapot felrobbantottam hogy a fél pálya csillog. Esetleg lehet ebben ludas a Win7? 2Gb ramom van am dual channel ddr3 és Nforce 620 as kártyám (Geforce6200 256 vram)

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#5514) Cyberbeni válasza Mackósajt (#5508) üzenetére


Cyberbeni
addikt

a kiegészítő cd-jéről d2xmusiq nevű fájlt át kell másolni, és akkor nem kér cd-t

single-ben kezdtem egy íjas amazont, hát mit ne mondjak, elég gyenge. most vagyok nm a3 elején, és csak 2-300-at sebzek, meg csak egy edge íjam van. duri-t is úgy öltem meg, hogy a valkom ütötte, a csicsó meghalt 2 ütés után, és meg belelőttem vagy 180-at (lvl23 asszem a strafe, szóval az 180*7 nyíl)
ja meg állandóan dexre kell pakolnom, hogy legyen valami kis AR-em.

(#5515) proci985 válasza wikings2 (#5513) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

" Summ runnolnék "

Geforce6200 256 vram. ez a baj. 6600gtn már éppen élvezhetően fut a summoner, 80 lényhez meg 3-5 aurához határeset. xpvel sem lenne jobb. erősebb videokártyával már inkább.

d3d alatt sajnos a játék nem az igazi.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#5516) n_gy_k válasza Cyberbeni (#5504) üzenetére


n_gy_k
aktív tag

Mennyire gondoltál a cl rush-ért Cyber?

Kellene egy pala, soso nem a legjobb pl Chaost runolni, palaval sokkal biztonságosab és gyorsabb.

(#5517) Cyberbeni válasza n_gy_k (#5516) üzenetére


Cyberbeni
addikt

nem tudom most mennyit ér, szerintem olyan 10-15fg/kari korrekt ár.
tudom, hogy csrun biztonsagosabb meg gyorsabb palaval, ráadásul orb sosoval épphogy áttudom vinni hell act2-t (főleg a viper, ha vannak fennt az emelvényen, meg duri előtti szoba necces, mert néha van cold immun, meg nm de seis ha cold immun, azis szopás)
ha meg lod-ban kell, akkor ott van egy csomó bot csrun, ami méggyorsabb.

(#5518) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

játszik valaki Mediannal? sorccal mire érdemes gyúrni?

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#5519) #49533440


#49533440
törölt tag

Csumi...Csumi...

Hol érdemes HR-ek után kutatni? :F

Nekem ACT1 ben a romos toronyban lévő csajszika nagyon low rúnákat hajigál...eddig az ist volta legnagyobb szintű :W

:R

(#5520) Cyberbeni válasza #49533440 (#5519) üzenetére


Cyberbeni
addikt

max Lo-t dobhat countess, a többi normál szörny mellette meg annyit sem.
ha jól tudom, akkor alvl80-tól már eshet minden rúna: [link]
de itt van dropcalc: [link]

[ Szerkesztve ]

(#5521) #49533440 válasza Cyberbeni (#5520) üzenetére


#49533440
törölt tag

Köszönöm a linket és a válaszod. :R

(#5522) #49533440


#49533440
törölt tag

Valaki segítene cuccolni? Fontos lenne! Meg nekem a kocka nem rakja össze a rúnákat! :F
PL: 2Gul+Ruby=Vex és nem működik nálam, pedig ladderes a karim :W
Acc nevem: PetAIR

[ Szerkesztve ]

(#5523)



addikt

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy magyar diablot, hogy lehetne angollá változtatni?

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#5524) AtHoS válasza (#5523) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Az Angol verziót a Patch_D2.mpq fájl cseréjével lehet magyarítani. Gondolom visszafelé is működik ez.

Milyen verziót használsz jelenleg?

Innen le tudod szedni a Diablo 2 + Lord of Destruction 1.11-hez való magyarítás csomagot, amiben az eredeti angol verzióhoz tartozó fájl is benne van.

read-only mode on the forum

(#5525) válasza AtHoS (#5524) üzenetére



addikt

Köszi, sajnos pont nem jó. LoD + v1.12 kéne.

Esetleg tud valaki a fenti verzióhoz angolosítást?

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#5526) AtHoS válasza (#5525) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ám hogy a fenébe lett neked magyar a Diablo? Előtte nem volt véletlenül angol és arra tetted rá a magyarítást?

Itt egy Diablo II.exe fájl [link]

Ezzel írasd felül a jelenlegit, majd ezután indítsd el az 1.12-es patch telepítőjét. (biztos ami ziher, felülírás előtt mentsd el a régit) A patch majd megoldja a nyelvi kérdésed

read-only mode on the forum

(#5527) válasza AtHoS (#5526) üzenetére



addikt

Alapból magyar volt, sok karakternek magyar hangja is van. :) Persze az nem gond, ha a beszéd magyar marad, csak a szöveget kéne visszaállítani, mert a tárgyak meg prefixek nevét angolul szoktam meg és magyarul semmiről sem tudom, hogy micsoda.

Kipróbáltam amit írtál, de nem engedi megpatchelni, mert a diablo.exe lecserélése után is tudja, hogy új verzióm van fent. (game.exe-re hivatkozik)

Esetleg van még újabb patch a játékhoz? És ha azt feltenném újra angol lenne? Nekem ez is jó megoldás lenne, csak nem tudom, hogy állnak a patchek. Valahol találtam egy 1.13c-t, de amikor le akartam tölteni, akkor az 1.12a-t töltötte le.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#5528) AtHoS válasza (#5527) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Nem is tudtam, hogy van alapból magyar lokalizált telepítőkészlet :B

No akkor itt egy újabb csomag, amiben az 1.11b patch fájlok vannak benne: [link]

Felülírás előtt ugye mentést csinálj az eredeti fájlokról

1.13c [link] az Expansion-hoz valót töltsd le

Mod:
hogy lett nálad 1.12-es verzió belőle ami magyar? Csak nem van patch-ból is lokalizált verzió?

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#5531) csigabig válasza n_gy_k (#5005) üzenetére


csigabig
tag

szia

külön telepitö kell hozzá mint a starcraft 1 hez is.
igaz én diablo 2 vel nem nyomtam g4 gyen de a starcraft 1 gyel nyomultam.
az ment gondolom Diablo 2 is menni fog !!

(#5532) mongoose123 válasza (#5525) üzenetére


mongoose123
aktív tag

fel kell rakni egy angol verziót vagy ki kell keresni a nyelvi fájlokat és kicserélni.. patch nem fogja megoldani..

(#5533) Cadderly


Cadderly
csendes tag

hello mindenki aki olvassa
most látom csak hogy van d2 forum is
fanatikusan" játszottam majdnem 10 évig singleben és lanban
most ladder reset után döntöttem hogy megveszem végre eredetiben is
és megismerkedek csodás bnet világával
zavaró az emberek személytelensége és fölényeskedése
akinek van kedve estleg végnélküli bocirunokhoz...csoportos kulcsgyűjtéshez+mf
netán organszerzés+überölés
egésznap fennvagyok...(jelenleg sajn munkanélküliként egy ideje:/)
accom JarlaxleBaenre

Békességh

(#5534) mongoose123 válasza Cadderly (#5533) üzenetére


mongoose123
aktív tag

p.ü. ingame :R

(#5535) DeckardCain


DeckardCain
senior tag

Elkezdtem játszani újra.
1.10 Hell unleased mod. Skill-ek változatlanok az alap 1.10-hez képest.
Melee sorc lennék... Kell a kihívás, aztán lehet pofára esek. :DDD

Javaslatok?

Glacial Spike, Shiver armor, enchant(ar miatt), fire wall, warmth, illetve static field.

Természetesen az összeset nem tudom kimaxolni, majd megpróbálok belőni egy jó arányt.

(#5536) mongoose123 válasza DeckardCain (#5535) üzenetére


mongoose123
aktív tag

csak a b.net :p

De azért szerintem a max block jó lenne annál a sorcnál vagy legalább 60% +
..

(#5537) Cadderly


Cadderly
csendes tag

hali mindenkinek!
lenne egy pöppet bonyolult problémám amire edig nemtudtam rájönni miért és hogy lehet
remélem valaki tud segíteni
a sztori ott kezdődik,hogy egy barátom accját használom arra hogy cuccoljak!
Hogy tudjak két diot futtatni egyszerre, nem programot használok hanem a win7 ben kreáltam egy uj felhasználoi fiókot.
Oda telepitettem az ő természetesen eredeti dio-ját,az én eredeti dio-mat pedig az elsődlegesen használt felhasználoi fiokomba.Ugye mikor cuccolok átlépek oda elinditom az övét ,kreálok,majd visszalépek a first fiokba ahonnan belépek a szerverre az én saját cd kulcsrol telepitett diablombol accomal karijaimmal stb..
A minap a haverom windowst telepitett,én meg épp cuccolásban voltam nagyban,ő viszont közben feltelepitette otthon megint a saját eredeti diabloját és frissített, megpróbált belépni..
engem akor kidobott a játék cuccolás közben pont, mert sokat lépkedtem ki be,vagy azért mert ő pont akor telepitette és próbált meg belépni, nemtudom!
Ezekután neki otthon kiirta hogy accját 90 napig nemtudja használni vagy ilyesmi.
Majd mikor énis beakartam lépni a saját diomba kis várakozás után nekemis aztirta hogy 90 nap és csááá.....
Mostjön a lényeg!! Szidtuk a Blizzardot meg fogtuk a fejünk a szerencsétlen véletlen egybeesés miat,nameghogy buktunk sokhónapi játékot és gyűjtögetést:S:(
Ezekután én probaképpen visszaléptem a cuccoláshoz használt fiokba és megpróbáltam elinditani az ő dioját,ami sikerült is és betudtam lépni az accjával...minden kari megvan(huhh)
Legaláb az ővéi megvannak gondoltam:/.... ekkor gondoltam milenne ha megpróbálnám az én accomat hátha....
Természetesen ez lehetetlen hiszen az én accom nemmüködhet az ő cd kulcsával(hajoltudom),,,,,,,,ennek ellenére beengedett az accomra!!!!
Egy CDkulcsról tudom használni az ő accját és az enyémet!!!
pedig a két acount két külön cd kulcsal eredeti dioval van telepitve(az ővé régi kiadásu dio,mig az enyém 2010 es kiadás asszem..más a telepítő is)
Szóval a lényeg hogy ő otthon most ugye nemtud játtszani mert aztirja 90 nap
az én sajátom is aztirja 90 nap,viszont ha átlépek a másik felhasználói fiokba,mindkettőnk accjába betudok lépni az ő diablójával. :W
Félek uninstalálni a diablókat mert kitudja ha ujrarakjuk mindketten akor lehet bukik a több hónapos játék...mert igy még külső segitséggel a cuccokat meglehetne menteni
az xp a legkevesebb...
ha törlöm mindkét diót(vagy csak az övét,az enyémet pedig reinstall) és ettől függetlenül megint 90 napot ir majd mindkettőnknek, akor ugye buktunk mindent :F és azt nemlenne nagyonjó :W
Szóval azabaj fogalmam sincs mitkéne csinálni, remélem valaki tud segíteni
hamástnem cuccolni legalább, ami 3 acc 8 karakter fullrarakva,mindent ledobálni
stb és bent kell valakinek lenni mig mindketten uj accot kreálunk egy uj karikat kezdünk és elcuccolunk úramatyám ezt énsem gondoltam komolyan:S
Szóval ha valaki tud segiteni ezen problémán kérem segítsen!

(#5540) wikings2


wikings2
őstag

Szeva mindenkinek!
Ha valaki reset miatt törölnél NL be került kariját szivesen fogadnám előtte róla a cuccokat mivel NL játékos vagyok és kéne fejlesztgetnem 1-2 karit amihez jóljönnének az amúgy
Pm el dobjatok meg ha van ilyenetek :)
Köszi előre is!

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#5541) wikings2 válasza wikings2 (#5540) üzenetére


wikings2
őstag

az amúgy is törlésre várakózó karakterek*

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#5542) forguet


forguet
senior tag

Gyerekek, ladder reset van, és nem élénkült fel az élet errefelé?
Én egy light sorcot kreáltam mf-re (ez a munka) és egy fanatic zealotot (ez a szórakozás :D )
egyelőre lv 29, lv15 respectively, nem volt sok időm...
BTW elég beteg, h 1 nappal ladder reset után már 92-es karik szaladgálnak mindenfelé...

[ Szerkesztve ]

Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

(#5543) AtHoS válasza forguet (#5542) üzenetére


AtHoS
nagyúr

"elég beteg, h 1 nappal ladder reset után már 92-es karik szaladgálnak"

Mindössze szűk 1 napi játékot igényel. Ez miért beteg?

Az már inkább, hogy előtte biztos volt pár év alapozás hozzá :DDD

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#5544) forguet válasza AtHoS (#5543) üzenetére


forguet
senior tag

Hát azért, mert a hétköznapi ember belép 1-2 órát játszani munka után/suli után stb, valaki meg 24/7-ben nyomja a power levelinget.

BTW sorcim lv48 azóta és nm a1.
És olyan cuccok vannak rajta kb, amiket még a2-ben találtam, határ fos :))

Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

(#5545) AtHoS válasza forguet (#5544) üzenetére


AtHoS
nagyúr

No azért nem kell egyből magadból kiindulni. Vannak akiknek jóval több a szabadidejük, mint az általad említett "hétköznapi ember"-nek.

A hozzászólásommal mindössze arra szerettem volna rávilágítani, hogy egy napi játékkal megoldható, hogy valaki lvl92 legyen. Ez még szigorúan szvsz. nemigen nevezhető betegnek.

Nekem sincs mostanában sok szabadidőm, játszani pedig még kevesebb, de volt idő, mikor sokat dióztam (no akkor volt jócskán időm rá :DDD ) Akkoriban lvl92 hamar megvolt nekem is. Még, ha éppen nem is 1 nap alatt, de 24 óra játékidőn belül biztos. Persze nagyon elit cuccok csak elvétve voltak, de azért akadtak.

read-only mode on the forum

(#5546) forguet


forguet
senior tag

Na alakul a mf cuccos:
shako-skullder-occy-goldwrap-chancies.
Még kéne egy war traveller :)

Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

(#5547) mongoose123 válasza Cadderly (#5537) üzenetére


mongoose123
aktív tag

ha még aktuális irj pm-et segítek van 4 cd kulcsom... ebben a megoldásban is tudok segíteni mármint több kulcsal való belépkedéshez mert egyáltalán nem kell több win felhasználó, és még annyi se kell hogy többször felrakni a játékot.

(#5548) killerjohn


killerjohn
addikt

még mindig nincs rendes autotele D2-höz?
Olyan szívesen üzembehelyezném ismét a botomat, de autotele nélkül nincs kedvem :)

(#5549) killerjohn válasza killerjohn (#5548) üzenetére


killerjohn
addikt

körbenéztem, de nem találtam :(

(#5550) killerjohn


killerjohn
addikt

azta, pörög a topic, nem győzöm kapkodni a fejemet :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.